Arama sonuçlarınız

1. D

Hadimkoy Yolunda Kaza 15 Mayis 2019

Hadimkoy yolunu bilen bilir trafigi fazla bi yoldur. Ozellikle tir ve kamyon sayisi baya fazladir. Yol uzerinde demir la vida sitesinden hadimkoy yoluna cikis vardir. Aksam 6 saatleri gibiydi sanırım. Trafik pert biri siteden yola cikmak istiyor kimse yol vermiyor. Kullanmakta oldugum hafif...
  2. D

Gulsuyu Kopru Cikisi Calinti Motor Olabilir

Arkadaslar merhaba, aracla gecerken maltepe gulsuyu koprusu inisinde petrol ofisi karsisinda grenajlari parcalnmis plakasi sokuk modelini cikartamadigim bir motor koseye birakilmis. Motoru calinmis olanlar bi kontrol etsin bence. Mobilim imla hatasi olabilir
  3. D

Döner Bariyerler.

nette gezinirken gördüm daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum, arabalar için güzel gibi olsa da sizce motorlar ve motorcular için nasıl bir etki yaratır bu bariyerler? bence düz beton olması daha mantıklı bariyerlerin...
  4. D

Sizce Mantıklı mı?

arkadaşlar merhaba, sırf keyfi amaçlı bir motosiklet almak fikrinde iken evlilik vs işlerinden dolayı erteledim bu kararımı, hala bir motor hasreti var içimde o ayrı ama su an sanırım ihtiyacım var evlenince maltepedeki yüksek kiralardan ötürü kendi evimde oturucam ev b.düzünde git gel 120 km...
  5. D

Gidon Kilidi Neden Kolay Kırılır?

sabah izlediğim bir videoda 2 tane çiroz ergen bir cbf 150 nin gidon kilidini kırarak çalıyorlar benim anlamadığım 2 sıska insan asılarak nasıl kırıyor bu kilidi yada neden kırılacak bir malzemeden yapılıyor bu kilit? bahsettiğim motor cbf 150 o kilit kırılmasa belki elle götürmeye cesaret...
  6. D

Ücretsiz Web Sitenizi Yapabilirim

arkadaşlar merhaba, kodlama bilmeden basit bir şekilde web sitesi yapmaya başladım tamamen boş vakitlerimi değerlendirme amaçlıdır. belkide kendime de bir şeyler katarım amacıyla bu konuyu açıyorum çok fazla beklentiniz yok ise kendinizi tanıtan bir site veya isteklerinize göre bir şeyler...
  7. D

Demir Sigorta

Arkadaşlar merhaba, şimdi aradım demir sigortayı ödeme konusunda bir soru sordum aman allahım kadın resmen bilginiz olsun 34 2300 den aşağı çıkmıyor dedi :pr: bu nedir ya alamayacak mıyız biz motosiklet bu ne saçmalıktır
  8. D

A2 Ehliyet Ekleme Masrafları ve İstenen Dosyalar

arkadaşlar forumda aradım ama güncel olarak ben bulamadım hali hazırda b ehliyetim var a2 sınavından geçtim tekrardan sağlık raporu fotograf vs vermem gerekecek mi? ve totalde ne kadar para ödeyeceğim cevaplar için şimdiden teşekkürler
  9. D

Motor Alamıyorum

arkadaşlar merhaba, evlilik arefesi çok kısıtlı bir para çektim kredi motor ve noter masrafı haricinde en fazla 500 tl verebilirim önden bilgi almak için aradım o şekilde fiyat veremiyoruz ama 800 tl tutar dediler fazlasını söyleyende var aşağısını söyleyende ben bu şekilde bu motoru nasıl...
  10. D

Ehliyet Sınavındaki Platform

arkadaşlar merhaba, ehliyet için kursa yazıldım kasım başı sınava giricem kursdaki görevli, direksiyon hocası çok ilgili sağolsunlar mesela direksiyon hocası istediğin kadar eğitim verebilirim dedi, onun dışında buz gibi havada 2 tur eğitim almama rağmen istersen biraz daha turla bile dedi...
  11. D

Mersin'de Akrabamıza Çarpan Motorcu

arkadaşlar merhaba, aileden ne kadar ayrı yaşasam da hafta sonları yanlarına giderim, maddi olarak destek veririm, geçen motor alacağım dedim uzun süredir düşünüyorum dedim hatta forumda konusu var, bizimkiler çok sert dille karşı geldiler yaşım 26, elbette karışamıyorlar ama gönül koyuyorlar...
  12. D

Merhabalar

arkadaşlar merhaba ismim emrah yaş 26 maltepede ikamet etmekteyim şimdi arkadaşlar motora yeni başlayacak ve ehliyetini yeni alacak (b mevcut) biri olarak uygun fiyatlı bir başlangıç motoru almak istiyorum yetersiz bütçemden dolayı :( aklımda nmax var şu anki kullanım senaryoma en uygun olan o...

Yeni mesajlar