Motor Alamıyorum

arkadaşlar merhaba,
evlilik arefesi çok kısıtlı bir para çektim kredi
motor ve noter masrafı haricinde en fazla 500 tl verebilirim
önden bilgi almak için aradım o şekilde fiyat veremiyoruz ama 800 tl tutar dediler fazlasını söyleyende var aşağısını söyleyende
ben bu şekilde bu motoru nasıl alacağım?
yaş 28 istanbul plaka ikinci el mondial motor

alırımda 800 den aşağı fiyat çıkmazsa nasıl bir yol izlerim

Paran olunca al dostum acele etmene kendini daha fazla sıkmana ne gerek var. Rahatlayınca istediğin gibi bir motor al.

benim anladığım sigortaya 500 tl den fazla veremiyorsun sigorta fiyatları ne olabilir.
bu duruma cevap verebilecek kişi dünyada yok , deneyip görmen gerek.
senin kazan falan yoksa daha önceden bir vukaat , 54 veya 41 plaka bak bence plakayı değiştirmezsin bu şekilde mutlaka 500tl altına sigorta bulursun.

benim anladığım sigortaya 500 tl den fazla veremiyorsun sigorta fiyatları ne olabilir.
bu duruma cevap verebilecek kişi dünyada yok , deneyip görmen gerek.
senin kazan falan yoksa daha önceden bir vukaat , 54 veya 41 plaka bak bence plakayı değiştirmezsin bu şekilde mutlaka 500tl altına sigorta bulursun.

merhaba üzerime kayıtlı ilk araç olacak, 54 değilde 41 bakabilirim teşekkürler

Paran olunca al dostum acele etmene kendini daha fazla sıkmana ne gerek var. Rahatlayınca istediğin gibi bir motor al.

merhaba hocam, şunu anladım borca girmedikçe eldeki para harcanıyor göze gelmiyor ama hadi bu akşam sinemaya gidelim hadi bu akşam şuraya gidelim die die ciddi para harcanıyor en güzeli borca girmek ama şu an çok giremiyorum sıkıntı orada :)

en son ya allah diyip yapıcam bi çılgınlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar