- Konu Yazar
arkadaşlar merhaba,
aileden ne kadar ayrı yaşasam da hafta sonları yanlarına giderim,
maddi olarak destek veririm, geçen motor alacağım dedim uzun süredir düşünüyorum dedim
hatta forumda konusu var, bizimkiler çok sert dille karşı geldiler
yaşım 26, elbette karışamıyorlar ama gönül koyuyorlar
yapcak bir şey yok gizlice kursa yazıldım zaten b var ekim ayı gibi sınava girer
kısmetse bir motor alırım kendime ucuz yollu,
die düşünüyordum ta 2 gün öncesine kadar
pazar günü gelen bir telefon üzerine acı haberi aldık
annemin amcasına 17 yaşında ehliyetsiz mersinin yerlilerinden daha önce motorla çok kez sabıkası olan bir genç çarpıp
akrabamızın yüzünü parçalamış ve kafatasına zarar vermiş
ne yazık ki hastanede fazla dayanamadan vefat etmiş, allah rahmet eylesin kendisini hiç görmedim allah mekanını cennet etsin
bu olay tam benim bu motor işlerine denk geldi kısmet,
sizlerle paylaşmak istedim,
son olarak bu mersin adana bölgesi insanlarını, zihineytlerini, eğitim seviyelerini çok iyi biliyorum(kendini bilen insanları tenzih ediyorum)
her yaz onca kişi ölür motordan, ama bir kişi kask takmaz o kadar baki cahillikleri olan insanlar
birde acılı gününde akrabalarımızın evine gelip şikayetçi olmayın demişler( tam midesizlik )
şu an çocukta yoğun bakımda çıkarsa büyük ihtimal c.evine girecek kesinlikle bizimkiler şikayetini geri almaycak ki
zaten yanlış bilmiyorsam bu iş yargı olayı şikayetlik bir şey yok
yazı uzun oldu ama dikkatli olun yaya iken bile, özellikle araç kullanırken iki kez dikkatli olun geçen e5 de hızla akan trafiğin içinde güle oynaşa bir hayvan(suriyeliler) grubu karşıya koşarak geçti bir motosikletli için çok büyük tehlike
sağlıcakla kalın, hayatta kalın
aileden ne kadar ayrı yaşasam da hafta sonları yanlarına giderim,
maddi olarak destek veririm, geçen motor alacağım dedim uzun süredir düşünüyorum dedim
hatta forumda konusu var, bizimkiler çok sert dille karşı geldiler
yaşım 26, elbette karışamıyorlar ama gönül koyuyorlar
yapcak bir şey yok gizlice kursa yazıldım zaten b var ekim ayı gibi sınava girer
kısmetse bir motor alırım kendime ucuz yollu,
die düşünüyordum ta 2 gün öncesine kadar
pazar günü gelen bir telefon üzerine acı haberi aldık
annemin amcasına 17 yaşında ehliyetsiz mersinin yerlilerinden daha önce motorla çok kez sabıkası olan bir genç çarpıp
akrabamızın yüzünü parçalamış ve kafatasına zarar vermiş
ne yazık ki hastanede fazla dayanamadan vefat etmiş, allah rahmet eylesin kendisini hiç görmedim allah mekanını cennet etsin
bu olay tam benim bu motor işlerine denk geldi kısmet,
sizlerle paylaşmak istedim,
son olarak bu mersin adana bölgesi insanlarını, zihineytlerini, eğitim seviyelerini çok iyi biliyorum(kendini bilen insanları tenzih ediyorum)
her yaz onca kişi ölür motordan, ama bir kişi kask takmaz o kadar baki cahillikleri olan insanlar
birde acılı gününde akrabalarımızın evine gelip şikayetçi olmayın demişler( tam midesizlik )
şu an çocukta yoğun bakımda çıkarsa büyük ihtimal c.evine girecek kesinlikle bizimkiler şikayetini geri almaycak ki
zaten yanlış bilmiyorsam bu iş yargı olayı şikayetlik bir şey yok
yazı uzun oldu ama dikkatli olun yaya iken bile, özellikle araç kullanırken iki kez dikkatli olun geçen e5 de hızla akan trafiğin içinde güle oynaşa bir hayvan(suriyeliler) grubu karşıya koşarak geçti bir motosikletli için çok büyük tehlike
sağlıcakla kalın, hayatta kalın