Arama sonuçlarınız

1. D

2020 Ducati Monster 821 - 2500-3000 Devir Aralığındaki Ses

Merhaba arkadaşlar, bugün 2020 model bir Monster 821 aldım, bu benim ilk Ducati'm. Henüz 8600km'de yani az kullanılmış diyebiliriz. Ancak aklıma bir şey takıldı, 2500-3000 devir aralığında diğer devirlerden farklı olarak, daha belirgin, daha fazla bir taka taka taka sesi geliyor. Sanki silindir...
  2. D

MV Agusta Brutale 1000RS hakkında.

Merhabalar, bu aralar MV Agusta'nın Brutale 1000RS modelini düşünmeye başladım fakat aklımı kurcalayan bir iki şey var. Birincisi, bu model neden sahibinden de diğer modellerine göre düşük fiyattan satılıyor? Mesela 800'lük dragster modelleriyle aynı fiyatlarda. Hatta daha düşüğe bile birkaç...
  3. D

2023 Husqvarna Svartpilen 401 - 2500KM - Garantisi Devam Ediyor.

Aradığım motoru bulduğum için kısa süreliğine uygun fiyat. Detaylar ilanda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-husqvarna-2023-model-haziran-cikisli-garantili-5-gunluk-fiyat-1171788729/detay/
  4. D

Orjinal SC Project Egzoz nereden alınır?Yurt dışından alımda gümrük sorun çıkarır mı?

Merhaba, 2022 model Street Triple RS almaya karar verdim. Fakat ilk defa bir motora egzoz almayı düşünüyorum ve bu konuda kafamda soru işaretleri var. Model bu...
  5. D

Naked motosiklet nasıl yıkanmalı?

Merhaba, şu anda bir Svartpilen 401 sahibiyim. Bildiğiniz üzere naked motosikletlerde her şey biraz fazla meydanda olduğundan elimden geldiğince az yıkama taraftarıyım. Hatta bugüne kadar hep yumuşak bir bez ile temizledim(sıfır almıştım 10 ay oldu) fakat artık bir yıkama ihtiyacı doğdu gibi...
  6. D

Yüksek CC Naked Motosiklet Önerisi

Merhaba arkadaşlar, son günlerde (şeytana uyarak:pl:) CC yükseltme kararı aldım. Kendi çapımda biraz araştırma yaptım fakat sizlerin de fikirlerini, tecrübelerini duymak bana ekstra bilgi verecektir. Benim kendi araştırmalarım sonucu şu anda aklımda olan modeller, Triumph Street Triple 765 RS...
  7. D

Sıfır CL-X 700 Sport mu yoksa 2013-2014 model Düşük KM Ducati Monster 696 mı?

Arkadaşlar siz olsanız sıfır olarak CLX mi tercih edersiniz yoksa biraz eski ama temiz Ducati Monster 696 veya benzeri bilindik markaları mı? Örnek Ducati: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-ducati-monster-20-yil-ozel-seri-696-abs-dusuk-kilometre-1099685182/detay
  8. D

Sizce Husqvarna Svartpilen 401 mi yoksa CF Moto 700 CL-X Sport mu?

Merhaba herkese iyi günler, Bu iki motor arasında kaldım, biliyorum 700 CL-X Sport daha güçlü bir makina ve aslında beni cezbediyor fakat "çin malı alınmaz" algısı benim de kafamı kurcalıyor. Ayrıca servis ağı da bir problem. Öte yandan Husqvarna kendini kanıtlamış ve problemsiz diyebileceğimiz...
  9. D

Bu nedir arkadaşlar ya ?

Motorumdan bir ses geliyordu neden olduğunu öğrenmek için götürdüm bir motorcuya adam dedi krank veya eksantirik zinciri bi bakalım ona göre neyin değişip değişmeyeceğini anlarız dedi bıraktım eve geldim . Aradılar daha sonra 1300TL masraf çıkardılar. Eğer yaptırmak istemezsemde motosikleti açıp...
  10. D

Motosikletimden Ses Geliyor

2 Gün önce bi anda mOtosikletten ses gelmeye başladı ama ben pek anlamıyorum yani sesin nerden geldiğini bile anlayamadım tam olarak zincirden geliyo gibiydi ses onu andırdı yani zincirin yağıda çok azalmıştı dedim kesin ondandır yağladım iyice ama ses hala gitmedi arada bir oluyor nedendir bu...

Yeni mesajlar