Arama sonuçlarınız

1. K121L

Motordan arabaya geçiş

Yıllardan beri motor kullanıcısı olarak motorlarımı sattım ve Ankara'ya taşınıp araba almayı planlıyorum. 230.000 TL ye kadar araba araştırması yapıyorum. Tavsiyeniz nedir ?
  2. K121L

Vites değiştirememe problemi

Herkese merhabalar; Motosikleti uzun süre kullanmadığım da vitesleri rahat rahat değiştirebiliyorum ama ısınınca vites geçişleri işkence hâline geliyor. Sorunun debriyaj balatasından olduğunu düşünüyorum. Bu arada motosiklet Honda cb125 ace , 20 binde ve debriyaj balatasını kendim değiştirmeyi...
  3. K121L

Honda cb125 ace bakım Hk.

Arkadaşlar merhaba; Honda 12binde olan cb125 ace ye bakım yapmayı planlıyorum. -Bu alet ne kadar yağ alıyor bilgisi olan varmı? (Kullanım kılavuzu ve intertte konu hakkında doküman bulamadım sadece yağ çubuğunun tırtıklı kısmını ortası ibaresi var.) -zinciri germe , fren ayarı dışında başka...
  4. K121L

Tenere660 VS NC750X

Herkese merhaba 2014 Tenere660 ve 2014 NC750X arasında kaldım.Deneyimi olan kullanıcılardan yorum almak isterim. Merak ettiklerim -motorların bakım aralıkları ve ağır bakım zamanları. -Parça fiyatları ve yaygınlığı (nc750x in parçasının daha kolay buluncağını düşünüyorum.) -kronik sorunları...
  5. K121L

Motosiklet mi ? araba mı ?

Ne yazık ki kapalı garaja sahip olmadığım için risk almayıp arabamı alsam diye düşünüyorum.Şuan zaten motorumu deli bağlar gibi bir zincir klidi , 2 disk klidi ve açık otoparkta tutuyorum. Bütçem 30-35bin tavsiyelerinizi alırım. Mantığım ne yazık ki arabayı tercih ediyor.Opel Astra , Hyundai...
  6. K121L

Satış sonrası işlemler

Arkadaşlar , aramız da bu konuda deneyim kazanmış biri vardır. İkinci el araç satın aldım.plaka değişim ücreti artık almadıkları için plaka değişimini onayladım. Şimdi ilk yapmam gereken trafik şubeye gidip yeni plaka talep etmek olucak galiba , onun üzerine trafik sigortası yaptırıp tekrar...
  7. K121L

Motorlu bisiklet

İnternet üzerinde bisiklete uygulanabilir kitler mevcut 80cc motorları bisiklete monte edip 60-70 km ile yolculuk yapabilme şansımız var veyahutta sadece bisiklet şeklinde basitçe kullanabiliyoruz. Böyle bir proje gerçekleştirmeyi , şehir içi kullanmayı planlıyorum hem sportif hem pratik bir...
  8. K121L

Sürekli motosiklet arayışı içinde olmak

Motosiklet konusunda çok maymun iştahlı biriyim. Yaşım 21 olmasına rağmen 17 yaşımdan beri motosiklet alıp satma konusunda büyük bir deneyime sahip oldum.Şimdiye kadar 6 adet motosiklet alıp sattım ve şuanda da yeni bir motosiklet satıp alma sevdası peşinden koşturuyorum.Her sene şu duygu...
  9. K121L

Bugünde ölmedik

Yaklaşık 2 saat önce izmir karşıyaka yolunda başıma gelenleri paylaşayım İzmirli olan arkadaşlar bilirler Yeşildere yolundan karşıya istikametine girdim.Sol şeritte 80km ile paşa paşa gidiyorum arkadan bir Audi q7 sıkıştırdı sinir oldum içimden diyerek gaz açıp orta şerite oradan da en sağ...
  10. K121L

Kask vizör değişikliği

Full case kasklarda bulunan ve vizörün önünde güneşli durumlar için kullanılması amaçlanmış siyah vizör tarzı bir aparat var ismi herneyse Onun rengini rengini değiştirebilecegimiz bir kask modeli varmıdır Birde fullcaselerin ön vizörü değiştirince sabah ve akşam kullanım arasında problem...
  11. K121L

Bajaj mı benelli mi ?

2017 de çift silindir bi kaç motorun piyasaya çıkmasını beklemeyi planlıyom o zamana kadar tek silindir bir motor almayı planlıyorum 1-Bajaj Pulsar 2-benelli tnt25 Arasında kaldım tnt25 in rks titanice baya benzemesi beni cihazdan soğutuyor Kuyruk ve gösterge birebir aynı Pulsarında baya...
  12. K121L

250cc karmaşası

Şimdi arkadaşlar size çok sıradan bir konu açtım gibi gözükebilir yeter laaan yeteeeer diyede bilirsiniz Şimdi son 1 aydan beri yeni motor almaya kararlıyım Gönül ister ki bu motor taş gibi taş diyebileceğim bir motor bulup alayım ama ekonomik gücüm bu duruma el vermiyor Aklımda bir kaç motor...
  13. K121L

Çinli motordan şaheser çıkarma denemesi

arkadaşlar merhaba motosikletim çalındığı için yeni bir motosiklet arayışına girdim.Bu sefer cafe racer yada tracker yarzından bir motor yapmayı planlıyorum ama üzerinde çalışacağım motora bir türlü karar veremedim.yılda yaptığım kilometre 3 bini geçmediği için çinli bir motor almam sıkıntı...
  14. K121L

İzmirden Merhaba

Merhabalar forum sakinler.İlk motorunu kazada kaybetmiş,2.si sanayiden çıkamamış ve 3.sü çalınmış 20 yaşında bir öğrenciyim.Umarım yakın zamanda bir motosiklet daha alacağım... :)
  15. K121L

Daelim roadwin 250 krank kırılması

Herkese iyi akşamlar yeni motor alıcam ama krank kırık 1) motoru başka ilden alıp kendi yaşadığım şehre getirsem motor bloğunda sorun olurmu 2)daelim roadwinde bu arıza kronik mi ? İzmir de bu işin ehli diyebileceğiniz bir usta varmı varsa özelden mesaj atabilirmisiniz
  16. K121L

250cc motor arayışındayım

Herkese iyi günler aranıza dün katıldım Hepimiz de olan motor hastalığı her yaz olduğu gibi tekrar nüks etti geçtiğimiz 3 yıl içersinde sahibinde de ne kadar hurda varsa satın aldım bu sene kanuni açıdan sıkıntı yaşamadan a noktasından x,y,z... Noktalarına rahatlıkla gitmek istiyorum Aslında...
  17. K121L

4 bin 500 tl bakiyem var tavsiye lazım

İlk kez ruhsatlı motora sahip olabilecek kadar param var yaklaşık 3 yıldan beri her yaz çalışıp trafikten çekilme belgeli motor alıyorum 2 tane köylü 1 tane cross 1 tanede dede yadigarı mobiletim var Tabi bunların hepsini aydında köyde senede 3-4 hafta kullabiliyorum yamaha ybr tvs rtr150...

Yeni mesajlar