Motosiklet mi ? araba mı ?

Ne yazık ki kapalı garaja sahip olmadığım için risk almayıp arabamı alsam diye düşünüyorum.Şuan zaten motorumu deli bağlar gibi bir zincir klidi , 2 disk klidi ve açık otoparkta tutuyorum.
Bütçem 30-35bin tavsiyelerinizi alırım.
Mantığım ne yazık ki arabayı tercih ediyor.Opel Astra , Hyundai i20 , Ford Fiesta , Seat İbiza aklımda olan modeller.Hatchback kasalar daha çok hoşuma gidiyor.Olabildiğince yüksek model , düşük km ve uygun fiyatlı yedek parçaya sahip olan araç tavsiyenizi alırım.
Gönlüm motosikletten yana Nc750s

Günümüz piyasasında 35 bin bandında çok iyi bir araba alınamazken çok iyi bir motor alınabilir sanırım. Ben de yeni yeni mototsiklet dünyasına giriş yapan biriyim. Evli ve çocuklu aileler için araba kaçınılmaz tabi. İmkan olsa hem araba hem motor olsa tabi. :) Benim de kapalı garajım yok. Motor alınca nerde muhafaza edeceğimi kara kara düşünüyorum.

Gel sana bizim arabayı satalım. 2008 model Opel Corsa 1.3 CDTI Enjoy Paket. 32000 TL hazırlaman yeterli. Evi biliyorsun. Sen parayı hazırla ben arabayı yıkatırım. 30-35 bandında maalesef 7-8 yaş altı ve 100K Km altı araç, hele de kazasız bulman imkansız. Bizim araç 185000 km, sol çamurluk değişen.

Motosikleti
D400
Bu konuda 2 düşüncem var

Evli / Evlenecek vb. isen yakın zamanda mevcut motorun olsun + araba al, aile için önemli. İkisinin yeri ayrı.

Bekar isen ve daha bekar gezmeyi düşünüyorsan orta seviye bir motor alıp arayı kenara ayır, şu an piyasa karışık.

Şahsi fikirlerim tabi ki de bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar