Arama sonuçlarınız

1. Ertugruul07

Bu bir kaza mı?

Merhabalar üniversitede fakültenin önünde yoğun rüzgar nedeniyle tanıdığım birinin motosikleti benim motosikletimin üstüne devriliyor sonra benimki de devriliyor bunun için yazdığımda adam zararımı karşılayamacağını söyledi nerden bileyim önceden olmadığını dedi ben bu durumu nasıl kanıtlarım...
  2. Ertugruul07

ANTALYA ETS TOUR KATİL ŞOFÖR 07 ACE 90

Öncelikle merhaba 05 ekim 2017 saat 18.20 de üniversitemden çikmıs evime giderken 4 yoldan solda duruyorum sagimda ets tour servisi var adam ondeki arabaya o kadar yaklaşmış ki 1 mm bile yok resmen dokunuyor ısık yandı ben gecmeye calisiyorum izin vermiyor en son yol verdim gecsin gitsin...
  3. Ertugruul07

125cc den 250 cc ye geçeceğim ÇILDIRACAĞIM YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Merhaba 13 bin km cbr 125 (2015) tecrübem var.Artık motora alıştıktan sonra gitmediğini hissediyorum.Yaşım 19 olduğu için aaaa hız yapıcak diye düşünmeyin cbr 125 sürenler beni anlar tamam eyvaallah az yakıyor ama araç sollamak imkansız yani hızlanmıyor araba sıkıştırsa kaçamayacak kadar ağır...
  4. Ertugruul07

Motor tarzı öneri

Öncelikle merhabalar abiler ben 1 yıl da okula git gel felan cbr 125 ile 11 bin km bugün itibariyle devirdim.Artık bir anda ivmelenememesi motorumun canımi sıkmaya başladı.Şu an bütcem 20 bin civarında ama kask ve eldiven de almak zorundayım.Supersport cok ayrı bir hava kabul ediyorum ama başka...
  5. Ertugruul07

Cbr 125 2015 lastik tavsiye

İyi günler baylar 2 saat önce okuldan çıktım ve kaza yapacsağımı hissederek bindim motora.Psikolojik mi bilmiyorum ama 10 metre gidemeden kaygan zeminde hafif ön frene hafif dokunmam birlikte kendimi yerde buldum çok şükür ne bende ne motorda sıkıntı var ama üzüldüm.Öneri lastiğiniz var mı...
  6. Ertugruul07

Ehliyetten kaldım :(((( DENGE ÇUBUĞUUUU

Sevgili abilerim 3 ayda 3 bin km cbr 125 deneyimim olmasına rağmen bugün ehliyet sınavından kaldım çok üzüldüm nefret ettim kendimden MONDİAL 125 Uag vardı altımda ulan şunu kullanamıyorum diye.Slalom çok rahat yapıyorum 8 i de rahat çiziyorum ama bir türlü denge çubuğundan...
  7. Ertugruul07

17 Yaşında CBR lı ve öfkeli :)

Merhaba abiler,Cbr 125 Haziran ayında 8.500 tl aldım şu an fiyatı 9.450 tl :))) (amaçsızca mutlu oldum şu an :cherry::cherry: ) Bebeğimle 3000 km yaklaştık tamamıda bana ait değil bizim babamda motora düşkün :cherry: Ehliyet alamıyorum çıldırcam sınavı geçtim hala yok evrak dosya 1 aydır...
  8. Ertugruul07

Cbr 125 kullanıcısıyım Öneri mont

İyi günler abiler, Ben çocukluğundan beri motor tutkunu her fırsatta tanıdığı yakınından motoru kaçıran bir tiptim 2 yıldır aileme yoğun sırarlarım sayesinde cbr 125 almayı ikna ettim.Şimdi durum böyleyken ehliyetsiz kullanmak istemiyorum ama arada mahallede havamızı atmazsak olmaz tabi ;).Yarın...

Yeni mesajlar