- Konu Yazar
İyi günler abiler,
Ben çocukluğundan beri motor tutkunu her fırsatta tanıdığı yakınından motoru kaçıran bir tiptim 2 yıldır aileme yoğun sırarlarım sayesinde cbr 125 almayı ikna ettim.Şimdi durum böyleyken ehliyetsiz kullanmak istemiyorum ama arada mahallede havamızı atmazsak olmaz tabi
.Yarın ehliyet kursuna yazılmaya gidicem bu hafta evraklarla uğraştım yeterince zaten.Kusura bakmayın çok gereksiz şeyler yazdım ama foruma 5 dk önce kayıt oldum bunun heyecanını sizle paylaşmak istedim
Babam 0 aldı ilk hafta 3 kere kaza yaptı biraz oda tutkundur o yüzden aldı
L52 150 liralık kaskım var internettende baya kaliteli pro biker marka eldiven aldım sıra montta montsuz ss kullanıcı olmaz önericeğiniz mont var mı? hani abi bana 250 mont önermeyin ben aileme bunu alın bana yüzlüğü yapamam babama motor al dedim 2.el scooter razıyken böyle cbr alması altımda r1 olmuş hissine kapıldım felan böyle
bütcem 200 lira maks yani güzel böyle motorun rengine uycak bildiğiniz model varsa benimle paylaşır mısınız hepinize iyi şanslar
Ben çocukluğundan beri motor tutkunu her fırsatta tanıdığı yakınından motoru kaçıran bir tiptim 2 yıldır aileme yoğun sırarlarım sayesinde cbr 125 almayı ikna ettim.Şimdi durum böyleyken ehliyetsiz kullanmak istemiyorum ama arada mahallede havamızı atmazsak olmaz tabi