Cbr 125 kullanıcısıyım Öneri mont

İyi günler abiler,
Ben çocukluğundan beri motor tutkunu her fırsatta tanıdığı yakınından motoru kaçıran bir tiptim 2 yıldır aileme yoğun sırarlarım sayesinde cbr 125 almayı ikna ettim.Şimdi durum böyleyken ehliyetsiz kullanmak istemiyorum ama arada mahallede havamızı atmazsak olmaz tabi ;).Yarın ehliyet kursuna yazılmaya gidicem bu hafta evraklarla uğraştım yeterince zaten.Kusura bakmayın çok gereksiz şeyler yazdım ama foruma 5 dk önce kayıt oldum bunun heyecanını sizle paylaşmak istedim :D Babam 0 aldı ilk hafta 3 kere kaza yaptı biraz oda tutkundur o yüzden aldı :) L52 150 liralık kaskım var internettende baya kaliteli pro biker marka eldiven aldım sıra montta montsuz ss kullanıcı olmaz önericeğiniz mont var mı? hani abi bana 250 € mont önermeyin ben aileme bunu alın bana yüzlüğü yapamam babama motor al dedim 2.el scooter razıyken böyle cbr alması altımda r1 olmuş hissine kapıldım felan böyle :D bütcem 200 lira maks yani güzel böyle motorun rengine uycak bildiğiniz model varsa benimle paylaşır mısınız hepinize iyi şanslar

Ben prohel colombia kullanıyorum 260 tl ye aldım idare ediyor. Güzel mont cbr ye gider.

Sıfır bir Cbr 125 alıp (9100TL) 150 liralık kask ve 200 liralık mont kullanman doğru değil önce bunu bi konuşalım. İmkanın varsa mutlaka bir deri mont ve güzel bir kask al. İmkanın yoksada yaratmaya çalış lütfen.
İkinci kısma gelirsek, motorun rengini belirtmemişsin sanırım onun için renge göre bir tavsiye veremiyorum ancak bütçe bu kadar fazlası çıkmaz dersen o fiyata Venom, Ross ve Prohel'den şaşma.
200-250 lira arası fiyatları var, omuz-dirsek koruması mevcut. Aldıktan sonrada bi 50 lira daha çıkıp sırtlık almalısın. Montun içinde bunun için bir file oluyor.
Nacizhane tavsiyelerim bunlardır. Şöyle bir linkte vereyim işin kolaylaşsın.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Motosiklet-Montu/Yazlik-Montlar-311?price=106;249

profil resmi koymuştum ama gözükmüyor beyaz rengi var ya kırmızı mavi şeritli o model bir de 8500 tlye aldım ataberk bayi antalyada

N11 den DURT marka montlara bak fiyatları uygun 200 TL, hatta bu aya özel 50 tl'lik eldiven hediyesi de var, ben aldım kaçırma derim.

Bir de şöyle bir sorum olucak eldivenim L ellerimde fazla büyük dğeildir idael yani 18 yaşındaki genç için ve elimin üstündeki kemikleri korumak için tenk parça büyük bir korumalı bir bölüm var orası debraj kolunu sıkarken elimi biraz acıtıyor normaldir eldiven mi kalitesiz yoksa eldiven mi küçük geliyor elime parmaklarım tam ucuna geliyor çok ço kaz değmiyor sonuna kadar

Maalesef normal değil, normal zamanda bile elin acıyorsa kaza anında korumadan çok zarar vermesinden korkarım.
Yinede şurdan bi kontrol et istersen
http://www.motosikletaksesuarlari.com/content10/olcu-Rehberi

Normalde acıtmiyor ama hani gaz kolunu cevirirken dokunuyor kemigim biraz rahatsiz oluyorum 1 kere kullandım alısmamısta olabilme ihtimalim var mı yoksa xl felan mı almalıyim el olcum 9.2 cm cıktı 9 cm L a denk geliyor

Merhaba abiler yaklaşık 12 yaşımdan beri scooter kullanıyorum şu anda 17 yaşındayım honda pcx 150 kullanıyorum .Cbr 125 almayı düsşünüyorum fakat vitesli motor kullanmayı pek bilmiyorum .Yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar