17 Yaşında CBR lı ve öfkeli :)

Merhaba abiler,Cbr 125 Haziran ayında 8.500 tl aldım şu an fiyatı 9.450 tl :))) (amaçsızca mutlu oldum şu an :cherry::cherry: ) Bebeğimle 3000 km yaklaştık tamamıda bana ait değil bizim babamda motora düşkün :cherry: Ehliyet alamıyorum çıldırcam sınavı geçtim hala yok evrak dosya 1 aydır geçiştriliyorum bayramdan sonra alıcam umarım.Her neyse abiler LS2 derme çatma bir kaskım var ve antalyada yaşadığım için güneş sıkıntıydı birde gözlük aldıydım siyah vizör çıkar tak uğraşmak istemedim gözlük alıp geçtim.Bazen kendime kızıyorum bilinçsizce davrandığım için ehliyet yok ceket yok pantolon yok motor sürüyoruz allaha emanet...Eldiven kask botumuzu aldık sıra geldi mont ve pantolona.Varmı önerebilceğiniz ceket tam bilmiyorum markaları sizin görüşleriniz o yüzden çok önemli Şimdiden teşekkürler :bounce::bounce::bounce:

Motosikleti
BWS 100
Hayirli olsun dostum. En kisa zamanda ehliyetini ve korumani tamamlaman dilegi ile.
Korumalari es gecme ufacik bir seyde kalici izin olabilir dikkat et.

Troll değilsen önce mt revenge kask al sonra mont al. Venom mont alabilirsin 350 tlye. Birazdan linç timi gelir hazır ol. Düşersen zararın kendine. Tekerin düz bassın.

Trollük yapıcak değilim Antalay Ataberk honda bayiide bana LS2 kask önerilirdi ve aldım niye trol oliyim ki ?

Bende 2016 yazı motosikletimi alacağım ekim 28'de ehliyeti çıkaracağım Allah kaza bela vermesin kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar