Arama sonuçlarınız

1. rollcycle

Scooter alırken maximum kaç km olmalı

hocam böyle bir genelleme yok. Bahsettiğiniz motosikletler kronik bir sorunu olmayan motorlar. Yani dolayısıyla önceki kullanıcısı ve kondisyona bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz km düşük diye 30.000 km de bir motoru tercih edersiniz alıp 1000 biner arıza yaşayabilirsiniz. 50.000 dekini...
  2. rollcycle

Bir egzoz muhabbeti...

Hocam fazer 8 için 2 3 bine mesele çözebileceğini sanmam. Zaten alet feci şekilde üfleyen bir alet. Hele bide üzerinde egzoz varsa nasıl ses çıkardığını tahmin edebiliyorum. Tavsiyem 5 10 neyse biryerden orjinal egzozunu bulup taktırın veya üzerindeki egzoz ile kullanmaya devam . Fazer yan...
  3. rollcycle

Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

helal olsun ben ss lerle takıldığımdan ozamanlar dakika başı ekliyordum :D iyi ama okadar sık et tek derdi yağ. Birkeresinde çok sıkıştırıp kenara çektiğimde yağ haznesinin kaynadığını görmüştüm :D
  4. rollcycle

valla hocam doğru :) neydi onlar ya sırt çantasında pet şişede yağ yanında alet takımı vs :) ulan çok güzeldi şerefsizler ama yoruyordu :D
  5. rollcycle

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

evet bende katılıyorum xpulse çok iyi hele o yükseltme kitiyle beraber at gibi bişeye dönüşüyor tenereler onlar bunlar hikaye birazda aksesuar taktınmı gören kimse küçük hacimli bir motosiklet demez. çok yakın bir arkadaşım aldı 190 boyunda biz gs tenere vstrom falan yanına gidiyoruz bazen...
  6. rollcycle

Honda 1000rr-r

Beğendiğiniz motosikletten vazgeçmeyin biri alır 1000 rr 10 sene sorunsuz biner öbürü alır 3. ayda problem yaşayabilir . Ve problem yaşadığı parça kombinasyon çok arıza yaşanan bir parça değil ve türkiye stoğunda yoksa biraz zaman alır okadar.
  7. rollcycle

Hoşuma giden motorlar hep mokiki

dostum maalesef ülkemizde böyle tavsiyem zevklerinden vazgeçme . Eğer bunları seviyorlar git al . Yapacak birşey yok. Bu durum öyle birşeyki korlastan ducati alırsın sorun yaşamadan 10 sene binersin. Alırsın bir ay sonra sorun yaşarsın . Bunları düşünerek zevklerinden vazgeçme. Malesef para...
  8. rollcycle

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Selamlar Yıl 2025 ve bence artık abs gerekli mi yok abs olmassa daha iyi yok abs daha iyi tartışmaları bence gereksiz. Evet tabiki profesyonel bir yarışçı veya saniyelerle oynayanlar bu özellikleri kullanmayabilir. Zaten ister pist ister enduro gibi ağır performanslarda bu özellikler...
  9. rollcycle

bir motosiklete uzun süre alışınca başka bir motosikletin sizi etkilemesi için okadar uzun olmasada uzun bir süre kullanmanız gerek 40 dakika çok kısa bir süre inanın motosiklet bir kaç ay olmasına rağmen hala tam anlamıyla inceleyemedim. Çünkü sadece tft ekranı kurcalayıp sürüş modları ve...
  10. rollcycle

Ben teşekkür ederim
  11. rollcycle

Dostum yorumu ve yazıyı okuduğunu sanmıyorum. Çünkü yazdığım koca yazıda herşeyden önce abartılı anlatımım için affına sığındım. Haricinde kullandığım 2014 gs motosiklete yapılan muameleyi anlattım :) yani motosiklet 10 yaşında olmasına rağmen bmw hala garanti kapsamına geri çağırmalar yapıyor...
  12. rollcycle

Selamlar , ( 1300 hakkında hissettiklerim şu çizgili paragraftan sonra başlıyor. öncesi benim kişisel tecrübelerimi anlattığım kısım vakit kaybetmek istemeyen hemen aşağıdaki cizgili paragrafın altını okuyabilir ) Çok komik yorumlar okudum. Gs cilerin kendini camiadan soyutlamasından tut test...
  13. rollcycle

Geçilmeyen köprü gişesi, gelen HGS çekimi ?

Daha önce başına gelen oldu mu bilmiyorum. Bugün hgs geçişlerimi kontrol ederken 19 mart tarihinde sabah 9 da o tarihte motosiklet evin altında olmasına rağmen giriş: boş çıkış 15 temmuz şehitler köprüsü olarak gözüken bir geçiş gördüm. Daha önce başına gelen oldu mu ? Yaşayan tecrübe eden ve...
  14. rollcycle

Otobüs Şoförünün Kendisine Çarpan Motosikletli Gence Şefkati !!

Halkalı'da trafikte seyir halinde olan motosikletli genç, belediye otobüsüne çarparak yere düştü. Otobüs şoförünün kazanın ardından koşarak gelip gence sarıldığı duygu dolu anlar kask kamerasına yansıdı...
  15. rollcycle

Motosikletle Balayına Giden Çift Kazada Öldü !!

Balaylarını geçirmek için İstanbul'dan Edirne'ye motosikletle giden çift, geçirdikleri kaza sonrası hayatlarını kaybetti. İstanbul'dan balayı için Edirne'nin Enez ilçesine giden Beyza Nur Kahraman (20) ve Fatih Kahraman (33) çifti, motosikletlerinin su kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi...
  16. rollcycle

Kenan Sofuoğlu, Milletvekili oldu.

Türkiye, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için sandık başına geldi. Tüm yurtta saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Milletvekili adayları arasında spor ve sanat camiasından isimler de yer aldı. Eski milli motosiklet yarıçısı Kenan Sofuoğlu ve eski milli futbolcu...
  17. rollcycle

Kasklar hakkında yapılan yalan yanlış bilgilendirmeler hakkında...

Bu kanalı aramızda takip edenler var mı bilmiyorum ama bir süre önce gs tanıtımıyla forumda baya bir konu olmuştu. Kasklar hakkındaki bu videolarına denk geldim ve dikkatimi çekti. Çünkü videoda bazı şeylere hiç değinilmemiş ve yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüp, doğru bildiklerimi yorum...
  18. rollcycle

Fiddle 2 Çözülemeyen problem ( Destek lazım )

Merhaba 2016 fiddle 2 125 cc motosiklet. Servis bakımlı 5.km gibi marş problem çıkarmaya başladı. Marş motoru çok zor dönüyordu zor çalışıyordu. Akü sandım değiştirdim olmadı. En sonunda hiç çalışmamaya başladı. Marşa bastığımda sadece sele altından çıt diye bir ses geliyordu. Yakın olduğum bir...
  19. rollcycle

Kask Alacaklar Dikkat, Önemli Bilgilendirmeler ( ! )

Ülkemizde motosiklet büyük bir pazar. Çok fazla satıcı ve çok fazla kullanıcı var. Fakat bilinçli satıcı ve binici malesef yok denecek derecede az. Gelelim asıl konuya Kaç farklı dış kabuk malzemesi vardır ? Ülkemizde en komik olanı POLİKARBON ? Arkadaş nedir polikarbon? Takıyoruz...

Yeni mesajlar