Scooter alırken maximum kaç km olmalı

Selamün aleyküm arkadaşlar uzun süredir scooter araştırıyorum almaya çok yakınım fakat kafama takılan bir soru var.
Scooter alırken maximum kaç km'de olmasına dikkat etmeliyiz.
Alacağım scooter yüksek ihtimalle forza 250 ya da downtown

hocam böyle bir genelleme yok. Bahsettiğiniz motosikletler kronik bir sorunu olmayan motorlar. Yani dolayısıyla önceki kullanıcısı ve kondisyona bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Siz km düşük diye 30.000 km de bir motoru tercih edersiniz alıp 1000 biner arıza yaşayabilirsiniz. 50.000 dekini alıp 4 sene sorunsuzda binebilirsiniz. Bu fikri bu soruyu yönlendirmek için o bahsettiğiniz veya almayı düşündüğünüz motosikletleri servis kaydı ve görselleriyle paylaşırsanız. Belki onun üzerinden bu şu açıdan daha iyi bu açıdan daha kötü diye yorumlama yapılabilir. Yoksa dediğim gibi scooter bu kapalı kutu öyle motosiklete bakıp bence 20. geçmesin demek mantıksız.

Ha imkan varsa 0 km daha düşük cc daha iyi bir marka almanız tavsiye olabilir.

Cevapların için teşekkür ederim 2018 50 binde falan alsakta şans birazda yani

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamün aleyküm arkadaşlar uzun süredir scooter araştırıyorum almaya çok yakınım fakat kafama takılan bir soru var.
Scooter alırken maximum kaç km'de olmasına dikkat etmeliyiz.
Alacağım scooter yüksek ihtimalle forza 250 ya da downtown
KM işini geçelim. Scooter kesinlikle yetkili servis bakımlı olmalı. Ya marka merkezinden ya da kitapçıktan kanıtlanmalı. Scooter bakımı profesyonel teçhizat isteyen bir araçtır. Apartman, sitede bir kaç anahtar ile kimse scooter bakımı yapamaz. İçine ederler plastik ve aliminyum parçaların. Özel servis görmüş scooter bile alınmaz.
Varyatör bakımını site otoparkı ya da apartman önünde yaptırtmazlar zaten. Ayrıca bakım yaptıklarını söyleyenlerin tüm aliminyum ve plastik bölümleri haşat. Kendi scooterıma ben bakıyorum=Kendi scooterimin anasını belledim al benden kurtar beni

KM işini geçelim. Scooter kesinlikle yetkili servis bakımlı olmalı. Ya marka merkezinden ya da kitapçıktan kanıtlanmalı. Scooter bakımı profesyonel teçhizat isteyen bir araçtır. Apartman, sitede bir kaç anahtar ile kimse scooter bakımı yapamaz. İçine ederler plastik ve aliminyum parçaların. Özel servis görmüş scooter bile alınmaz.
Varyatör bakımını site otoparkı ya da apartman önünde yaptırtmazlar zaten. Ayrıca bakım yaptıklarını söyleyenlerin tüm aliminyum ve plastik bölümleri haşat. Kendi scooterıma ben bakıyorum=Kendi scooterimin anasını belledim al benden kurtar beni
Peki sence kaç kmde ömrü biter scooterlarin örneğin forza ya da downtown un

Kymcolarda krank problemi var bilgin olsun. Sikayetvar.com da forumlarda falan okuyabilirsin.

Arkadaslarinda yazdigi gibi servis bakimli olmasi japon olmasini tercih etmelisin.

25binleri de gecmezse iyi olur gibi geliyor.
daha teknik bilgisi fazla olan arkadaslar aytinlatirsa daha iyi olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki sence kaç kmde ömrü biter scooterlarin örneğin forza ya da downtown un
İyi ve düzenli bakımla 150bini aşabilir. 125likler iki kişi binmelerde ağır yıpranır ama 250likler yıpranmaz yükle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar