Arama sonuçlarınız

1. umuterdogdu

Cbr 125 - İçin öneri Yağ - Balata

Cbr 125 Motorum 4000 km de bakımını ben yapıcağım bundan sonra 4000 bakımında sadece yağ değişsem yeterlimidir ? Hangi yağı kullanmalıyım ? Ön Fren balatam bitmiş durumda ön fren e hangi balatayı takmalıyım ? Birde Replica akrepoviç egzoz alıcagım bogazın ordan kesip egzoz u...
  2. umuterdogdu

Xmax 250 - Ninja 250 Çalıntı olma ihtimalleri var .

Ninja 250 nin plakası : 16 u 8417 xmax 250 nin plkası takılı değildi her iki sürücüdede kask vardı sadece . Xmax ninjayı ayağıyla itiyordu tam 120 km hız ile itiyordu adapazarından hendek e doğru gelirken gördüm . Video altta mevcuttur . Çalıntı veya değilse çalıntı...
  3. umuterdogdu

Tekrardan aldım cbr 125 i :) dikkat :Repsol içerir

Önccek aldığım yerden tekrardan aynı motoru aldım sadece renk değiştirdik :) Ama mutluyum kavuştum terkrandan motoruma :) allah herkes e nasip etsin :) fıstığın resimleri aşşağıda :) 80 km yol yaptım :) tek sıkıntısı gaz kolunda boşluk var diğer cbr'm de öyle bi boşluk yoktu...
  4. umuterdogdu

Cbr 125 mi Pulsar 200 rs mi - eski cbr kullanıcısı

Cbr 125 2015 7- 9 ay arası motosikletimi kullandım bir kaza sonucu motorumu kaybettım şimdi ise şöyle bir şey var motorları gördüm cbr 125 repsol almayı düşünüyorum alırsam birde kırmızı pulsar 200 rs e bindim motor güzel geldi. Cbr 125 i tekrardan almak mı mantıklı ...
  5. umuterdogdu

Fuara ulaşım :)

Şimdi metro ile gidicektim baktım çok dolanıyor abime danıştım metro ile git dedi . şimdi kafam karıştı ben alttaki metro yolunu çizdim çağlayandan biniceğim sonra sefa köyde iniceğim peki ordan cnr expo yamı gidiceğim Fuar cnr expo damı yani sefa köyden yakınmıdır...
  6. umuterdogdu

Motosiklet fuarı İndirim varmı sizce?

Geçen sene zam yapıp fuarda indirim yapmışlar bu senede yaparlarmı ki yaparlarsa tekrardan cbr ye kavuşuyorum :) kaza ile kaybettiğim cbr yi tekrardan alıyorum bu sefer repsol alıcagım indirim olursa çok şahane olur :) sigortayı da yaptırdınmı tekrardan...
  7. umuterdogdu

Sigorta 15 yaşındaki arabaya bile acımıyor :D

Hyundai accent 1.3 lx 2001 model araç aldık :) alım yapıldıktan sonra sigorta yaptırmak lazım dedik bi fiyat alalım aldık ve sustuk :D 2300 tl en ucuzu çıktı :) evet çok güzel bir fiyat çıkardılar Cbr 125 ilk aracım olmasına rağmen bile 390 tl ye sigorta yapmışken ben bu arada bu...
  8. umuterdogdu

2 .el Yzf mi yoksa 0. cbr mi

Motorumla kaza yaptıktan sonra motor sevdamdan vazgemçmemiş bulunmaktayım:) Cbr 125 sıfırı 9.600 ve şuan piyasada sıfırı yok yzf 125 sıfırı 13.150 tl ve şuan piyasada 5-6 yerde sıfırı var kırmızı beyaz reni beni benden alıyor :) ama arada fark var :) Yzf nin ikinci elleri...
  9. umuterdogdu

Değer kaybı alan ve ya bilgisi olan yardım

Cbr 125 motorumla kaza yaptım 5000 tl dmeiş benım servısım axa sigortaya ben motorum yapıldıktan sonramı alıcagım yoksa yapılmadan alabilirmiyim dava açılarakmı alıcam yoksa konusarakmı exper hasar kaydı yok dedi vermem dedi yani 3750 tl bana geliyor 1250 tl sini ben...
  10. umuterdogdu

Cbr 125 Kaza sonrası Hasarlı parçalar ve durumu

17.11.2015 Tarihinde geçirmiş olduğum motosiklet kazası ile ilgili sizlere bir kaç şey sorucağım Öncelikle sağlık durumum iyi sadece sol omuzum var sağ bacagımın üst tarafında ağrılar var allaha şükür kırık çıkık olmadan kazayı atlatık . Olay şöyle gerçekleşti ben çarşıya doğru...
  11. umuterdogdu

Mont eldiven önerisi bütçe 1000 tl

1000 Tl bir bütçem var eldiven ve mont almak istiyorum tekstil olmalı mont eldiven deri :) tavsiyelerinizi bekliyorum Aranan özellikler su geçirmicek üşütmücek malum kış ayındayız yazın kullanamasamda 3 mevsım kullanmalıyım :) cbr 125 motorum
  12. umuterdogdu

G.Laguna Seca D-Dry NASIL bilirsiniz

Cbr 125 ilr kaza yaptıktan sonra bu montu almaya karar verdım kullanablar yorum yazabilirmi önümüz kış yağmur alırmı rüzgar alırmı :) 600 liralık olanı sanırsam yağmur alıyormuş yolcudur abbas öyle dedi yorumlarınızı bekliyorum Birde 200 tl güzel uzun korumalı eldiven önerirmisiniz...
  13. umuterdogdu

İlk ciddi kaza cbr125

Merhabalar öncelikle allah korudu beni fotograflaeı suan yuklıyemıyorum yataktayım telefon elimde sadece sabha10:30 civarında gerçekleşti kazam İki seritli tol gidiş geliş köy yolu sag tarafa bir küçük köy yolu var donüş yapmaya calısan harfiyat kamyonu benim şeridimi kaplamış...
  14. umuterdogdu

Cbr 125 Egsoz + Kedi gözü nerdem temin ederim

Cbr 125 de görüyorum 250 dede görüyorum bızım farların ustunde 2 göz var bırı solda biri sağda bunları mavi kırmızı yapanlar oluyor o malzeme ney ? tam adını verebilirmisiniz biliyorsanız sadece far sa sanırsam garantiden çıkmaz Birde herhangi bir egsozcuya gitsem benım egsozun...
  15. umuterdogdu

Cbr 125 Egsoz borusu

Cbr 125 a egsoz takıcam ama orjinal boruyu hiç ellemek istemiyorum mesela aldıgım egsoz un giricegi boruyu nerden temın edebilrim yada nerde ortalama kaç lira bütçeye yaptıra bilrim :)
  16. umuterdogdu

400 Tl mont tavsiyesi

400 Tl bütçem var 4 mevsim olması benim için önemli bir etken nedeni ise genellikle kışın kullanıcağım yaz için fileli bir mont düşünürüm yazın ama 4 mevsim kullandığınız fiyatı 400 tl yi aşmıyacak memnun kaldığınız montunuz varsa fikir verirseniz sevinirim . iki tane buldum bunlar...
  17. umuterdogdu

Cbr 125 Egsoz sacı Boyama

Evet Motorumun İlk hali : Koruma saç ının ilk olarak söküyorum geçenlerde bir öküz minibüs söförü gelip tampon unu egsozuma değdırmıstı motor dusmedı yan sekılde durdu ındık baktık sadece ufak bi çizik vardı meğersem egsoz un ıcındeki demir yamulmuş birazcık neyse düzelttim onu...
  18. umuterdogdu

Cbr 125 yan granej depo arası olan boşluk bugün işte dikkatimi çekti

resimler böyle bir boşluk yoktu motorda çözemedim yanı motorun granejları oynamıyorda acaba 4000 bakımında yanlışmı taktılar hepsını degıl koltuk altındakı şeyi çıkarmışlardı ama iğrenç gözüküyor kasa sanki kaymış gibi nasıl olucak bu abilerim bir tavsiye edermisiniz sol tarafın resmi...
  19. umuterdogdu

Cbr 125 4000 bakımı soygunn

Motorum 3700 de okula gidip gelmemle 4000 e yaklaşıyor Düzce honda bayısını aradım 125 civarı ortalama bir fiyat Ne yapıyotsunuz dedim yağ ve hava fılıtresi hava filitresimi dedim evet kesinlikle değiştiriyoruz dedi tamam dedim kapattım İstanbul şişli bayisini aradım 85 tl dediler...
  20. umuterdogdu

Cbr 125 den 300 cc klasmanına geçilirmi ?

Merhaba abilerim. Cbr 125 kullanıcısıyım aktif olarak bu kışı atlattınmı yükseltmek istiyorum cnr çok güzel bir motosiklet ama 120'130 cibarı rahat gidebilen bir motor istiyorum nedeni uzun yolda arkamdaki doc nile beni şıkıştırıyor cbr dan önce 6-7 bin arası scooter tecrubem var cbr suan...

Yeni mesajlar