Fuara ulaşım :)

Şimdi metro ile gidicektim baktım çok dolanıyor abime danıştım metro ile git dedi .

şimdi kafam karıştı ben alttaki metro yolunu çizdim çağlayandan biniceğim sonra sefa köyde iniceğim peki ordan cnr expo yamı gidiceğim

Fuar cnr expo damı yani sefa köyden yakınmıdır uzakmıdır :)

Teşekkür ederim şimdiden

1v4aE1.png

yenibosna kuleliden ineceksin sefaköy den değil oradan yürüyerek fuar alanına geçebilirsin

zeytinburnunda in metrobüsten, metro hattına geç havalimanı istikametindeki trene bineceksin. Havalimanından bir önceki istasyon cnr expo durağında in. hayırlı uğurlu olsun

Şimdi bende şunu düşündüm merterde inim metroya binim ıdtm de inim havalimanının bir önceki durakta yani

toplam kişi başı 10 tl gibi bi rakam olucak sanırsam masrafı gidiş geliş :) neyse hayırlısı inşallah indirim yaparlar fuarda :)

Atatürk havaalanı metrosuna bineceksin Dünya ticaret merkezi (Havaalanından bi önceki durak) nde ineceksin merdivenden inip egzos sesine kafanı cevireceksin

Bana da bir akil verin bari :) ben arabamla gelecegim avcilar tarafindan. Kucukcekmece belediyesinin karsisindan havalimanina dogru giderken, havalimani sapagina donecek miyim? Yoksa kültür kolejine dogru duz mu gidecegim? Fuara arabalar icin giris ne tarafta acaba?

Bana da bir akil verin bari :) ben arabamla gelecegim avcilar tarafindan. Kucukcekmece belediyesinin karsisindan havalimanina dogru giderken, havalimani sapagina donecek miyim? Yoksa kültür kolejine dogru duz mu gidecegim? Fuara arabalar icin giris ne tarafta acaba?

Havalimanı- Yeşilköy Sahil Tabelasından havalimanı yoluna dönüyorsunuz, yolu takip ediyorsunuz, solda shell göreceksiniz devam edin karşınıza iki tabela gelecek yine sola İstanbul Fuar Merkezi yönüne alt geçite doğru devam edin ilerdeki kavşaktan sola döneceksiniz. Zaten giden araçları görürsünüz

O yol ayrimindan saga donersem gerisi gelir diye dusunuyorum bende. Tesekkur ederim :)

Adam ya, ben de uzun yol olacak sandım :cherry: Biz İzmir'den gelmek için iki haftadır plan yapıyoruz, tek kişi gelmek için biraz zengin olmak gerekiyor :mrgreen:

DKN

yenibosnada inip biraz yürümen gerekicek ama çok da değil. pusulaya ihtiyacın olacak (güneye doğru yürüyeceksin) ortalama 1000 adım sayarsın

Şimdi bende şunu düşündüm merterde inim metroya binim ıdtm de inim havalimanının bir önceki durakta yani

toplam kişi başı 10 tl gibi bi rakam olucak sanırsam masrafı gidiş geliş :) neyse hayırlısı inşallah indirim yaparlar fuarda :)

kişi başı 10 tl iyi fiyat,,bedava fuar davetiyesi buldunuz galiba

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

havaalanına doğru giderken birsürü tabela var fuarı gösteren,onları takip et kolayca gelirsin

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Arkadaslar merhaba bende nasip olursa cuma gunu gidecegim beyazıt meydanından nasıl ulaşım sağlayabilirim fuar merkezine? Yardımcı olursanız cok sevinirim

Arkadaslar ben boludan geliyorum. İlk olarak taksim yada eminonune gideceğim. Taksim yada eminonunden nasil fuar alanina giderim?

taksimden metroyla mecidiyeköy yapıp ordan metrobüsle aktarma yapabilirsin 30 dkyi aşcağını zannetmiyorum
eminönündende 97 bahçelievler basınsitesi arabalarının orada yenibosna arabaları olması lazım hemen yan yana durakları yenibosnaya ölede gidebilirsin zaten dipdibe bahçelievlerle

Son düzenleme:
Bende anadolu yakasından motorumla gidicem yolları pek bilmem kabaca tarif edecek biri var mı ? ümraniyeden çıkacam otobandan altunizadeye ordandan 1.köprü yolunu takip edince direk fuar alanına ulaşıyoruz sanırım ( haritadan baktım :D )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar