Arama sonuçlarınız

1. thebalatt

Altyazı gömülü video, srt yok ortada. acil Yardım?

Merhaba, Elimde bir video var, 55 dk'lık bu video 1.19 gb mp4 uzantılı bir video sadece media player home basic programı ile açılıyor. Sağ tıklayıp altyazıları seçince 7 dil var rusça bangalce vs falan türkçe de var. Fakat srt dosyası yok ortada. Bu tr altyazısını srt olarak almak istiyorum...
  2. thebalatt

DJI Phantom 3 (veya 2) almak istiyorum. Yardım..

Korkmayın maddi olarak yardım istemiyorum :D .. Neyse şaka bir yana da motosikletimi sattım, parası duruyor hala bende, ve üstüne biraz da ekledim yaklaşık 2.700 tl param var. Öğrenciyim son senem artık, dersler biraz boş olunca çalışmak istiyorum açıkçası. Öncede dslr makineyle çalıştım fakat...
  3. thebalatt

Motoru sattığım çocuk feci kaza yapmış

Haksız yere hesabımı uzun bir süre kapattılar, neyse çok da önemli değil. Bu arada geçen hafta motorumu sattım, sattığım çocuk motor sürmeyi bilmeyen acemi ehliyetsiz biriydi. Karstan gelip motoru aldı, kendisiyle ilgilendim motoru arabaya yükleyene kadar ben sürdüm motorui kendisi denedi ama...
  4. thebalatt

İlan Verdim, kiralar mısınız dediler? Yardım

Hayırlı sahurlar herkese, ilan verdim sahibinden'e biri mesaj attı bayramın 1.gününe kadar kiralar mısınız? Cevaben dedim ki 'ehliyetiniz ve tecrübeniz var mı?' Cevap gelmedi. Tavsiye eder misiniz? Eğer tecrübesi varsa ne kadara kiralatmalıyım sizce? Yada kimlik fotokopisi anlaşma imzalama vs...
  5. thebalatt

Motorumu satıyorum. Yalan söylemekten Allah'a sığınırım

Motorun ne sıkıntısı varsa dedim, kırığı çiziği neyi varsa da motor başında tek tek gösteririm. Herkesin paraya ihtiyacı var ama para için yalan söylemem ben. Satma sebebim sıkıldım bununla uğraşmaktan memnun etmiyor beni. Üstüne biraz para biriktirir, biraz sağdan soldan borç bulur bi japon...
  6. thebalatt

Hava filtresi mi acaba? YArdım edin da

iyi günler, benim motorumda ilginç bir sorun vardı hala var. Sabit gazla gidince motor bi ileri bi geri bırakıyor sabit hızla gitmiyor yani. Sanki gazı çekip bırakmış gibi yada bir engel varmış gibi. Neyse antep'te götürdüm tamirciye krankta sorun var dedi krankı değiştirdi. Bayağı masraf gitti...
  7. thebalatt

Bla Bla car programıı

Bu programa motorları da ekleseler ya, hem ucuz olur hem güzel olur bence. Ne diyorsunuz? İletişim kuralım mı bunun için.
  8. thebalatt

Debriyajı bırakınca çıkan ses

HAyırlı akşamlar, önceden 1. Viteste gaz verip debriyajı bi anda bırakınca rahatça tekere geliyordu. En son motoru açtık bi problemden dolayı sonra kapattık tekrar. 1 2 gün sonra da debriyaj balatalarını değiştirdim (yan kapak açıldı sadece). Şimdi debriyaj çekili 1. Viteste gazı verip debriyajı...
  9. thebalatt

Ev yapımı 11 liraya Motosiklet için telefon şarj aparatı

Merhaba, bilindiği gibi ben erzuruma gelirken telefonumun şarjı bitmişti ondan dolayı ne fotoğraf çekebildim ne de kimseyi arayabildim. Şarj edebilmek için aparatlara falan baktım 40 liraya falandı. Açıkçası o kadar para vermek istemedim kendim yaptım. Malzemelerimiz şunlar; 1 Adet çakmaklık...
  10. thebalatt

Erzurum Palandöken zirve çıkışı(Çıkamayışı :D)

İyi Akşamlar, geçen cumartesi günü palandökene çıkmak istedim fakat yollar kötüydü. Lastiklerim de dişli olmayınca yarı yoldan döndüm. İşte bir kaç fotoğraf çektim, fakat yalnız olmanın verdiği zorluk cidden büyüktü. :( :D:D Yolda açtım kamerayı :) Böyle uzun güzel bir yol göründümü...
  11. thebalatt

mecidiye köyde kaza yapıp vefat eden kardeşimizi tanıyan var mı?

D-100 karayolunda saat 6.30'da kaza yapıp vefat eden kardeşimiz kimdir tanıyan bilen yada işin aslını bilen var mı?
  12. thebalatt

Debriyaj balataları kaç gün yağda?

Debriyaj balatalarını değiştirecem yenisini aldım bugün sabah geldi, minimum kaç saat yağda kalması lazım takmadan önce?
  13. thebalatt

Hafta Sonu Palandöken Dağının Zirvesine ..:)

Bu hafta sonu Palandöken dağının zirvesine çıkacağım motorlar rotamız da belli çok bir kilometredeğil, fakat bayağı bir soğuk olacak, etkinlik duyurularında onay istediğinden dolayı oraya yazmadım. Bu kez bol fotoğraf ve video çekeceğim. Erzurumda olup da katılmak isteyen yazsın güzel olur :)...
  14. thebalatt

Erzurumda iyi motor ustası??

Erzurumda iyi motor ustası var mı bilen duyan? Acil olursa sevinirim
  15. thebalatt

Gaziantep'ten Erzuruma tek başıma yolculuk!

Günaydın herkese, dün saat 15.30 gibi otogara gittim Erzurum arabasında yer yoktur, ben de bismillah deyip yola çıktım motorla. ilk çektiğim fotoğraf da bu http://imgim.com/img_20150605_154035.jpg Sonra sarj bitince çekemedim tabi. Vel hasıl çıktım antep'ten urfaya otobandan geçtim, 2 servis...
  16. thebalatt

çok acil ruhsatım yanımda yok!!

Ruhsatı dün tamircide unuttum şimdi evdeyiö oraya gidecem, yol üzerinde bir sürü polis var seçimlerden dolayı. Ruhsat bulundurmamanın cezası nedir? Motora el koyarlar mı? Acil yardım.. Lütfen bilgi sahibi olanlar yazsın..
  17. thebalatt

'İlk motorum bmw 1000 rr' başlığına benlik yorum :)

Şimdi kimse adamı tanımıyor etmiyor, adamın ilk motoru olması demek onu hiç kullanmadı demek değildir bence. Belki ev arkadaşı yada ksrdeşinin ondan daha büyük motorunu yıllarca kullanmıştır, niye öyle hemen suizan ediyorsunuz? :) Onun hatası da hiçbir şey belirtmemiş, de ki yıllarca kullandım...
  18. thebalatt

0850 333 3607 Numarasına DİKKAT!

Bu nunaradan böyle bir mesaj gelmişti ' Sn.Mustermz!Duzenli Odemelerinzdn Dolayi Adinza Tanimlann Galaxy S6 Ve 500dk'nizAlmak icn arayn 08503333607 Bzdn sms almak istemiyorsaniz http://bit.ly/1QPQOc0'' aradım 2 saat beklettiler sonra biri açtı işte düzenli ödemelerinizden va dolayı dedi dedim...
  19. thebalatt

Kötü kaza atlatmış, tanıyan var mı? (Video'lu)

Hürriyet'teki bu haberi izlerken içim cız etti. Hata kimin bilmiyorum. Tanıyan var mı bunu? http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/motosiklet-ile-otomobilin-carpisma-ani-kamerada_113352
  20. thebalatt

Şu soruna bir el atın? :(

İyi akşamlar, motorumda çok farklı bir sıkınyı var. Şimdi normal çalıştorıyorum motoru, gayet iyi çalışıyor gidiyorum. Sonra bir şey oluyor böyle bahçe motoru gibi ekstra bir ses gelmeye başlıyor. Sabit hızla gidince böyle gaz kesip kesip bırakıyor. Bu arıza sürekli olmuyor arada bir oluyor. bu...

Yeni mesajlar