mecidiye köyde kaza yapıp vefat eden kardeşimizi tanıyan var mı?

D-100 karayolunda saat 6.30'da kaza yapıp vefat eden kardeşimiz kimdir tanıyan bilen yada işin aslını bilen var mı?

Allah rahmet eylesin.
Önündeki araç 100 le gidiyor olsa, rahmetli de arkadan çarptığına göre en az 200 le falan gitmeli ki arkadan çarpıp hızının düşmesine rağmen motor 200 metre sürüklenmiş. Yazık, gerek yok bu kadar riske girmeye madalya vermeyecek kimse.

vefaat eden arkadaşımızın bacağı kopmuş :/ nasıl bir sürat? nasıl bir kaza bu?

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Facebook profil sayfasında 7 mayısta yeni aldıgı siyah Honda CBR600 fotosu var. Sanırım bu motorla kaza yaptı. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Motoru yeni almis mayis ayında agresif sürücü, mektepli değil alayli anladigim kadarıyla sürüş tekniklerinden bir haber kullanilaniyormus. Param var aldim biniyorum şeklini yapiyorum misali takiliyormus. Allah rahmet eylesin.

merhabalar ben simge
öncelikle başınız sağolsun arkadaşınız sanırım vefat eden kişi
ailenin haberi yoksa asli kusurlu olsada kazada sigortadan para alma şansları var yaşadıkları kayıpla ilgili
beni hemen kötü sigortacı olarak algılamayın
bu ailenin hakkı bilmek ve bu konuda hareket edip etmemekte kendi kararları
Arkadaşla ilgili bilgim yok fakat bakmakla yükümlü olduğu insanlar olabilir ve ondan gelen maddi desteğe muhtaç olup bunu kaybetmiş aile bireyleri olabilir.
Detaylı bilgi almak isterseniz 02325020249 telefon numarasından ulaşabilir şirket avukatımızdan bilgi alabilirsiniz.
iyi günler.

Allah rahmet eylesin.son bir haftadir 5 kez motosiklet kazasına şahit oldum ve bir hafta öncede kendim bir kazaya karıştım, şu an gerçekten motosikletden soğudum istemeyerek biniyorum, hayatimiz pamuk ipliğine bağlı dikkatli olalım arkadaşlar.

merhabalar ben simge
ailenin haberi yoksa asli kusurlu olsada kazada sigortadan para alma şansları var yaşadıkları kayıpla ilgili
Arkadaşla ilgili bilgim yok fakat bakmakla yükümlü olduğu insanlar olabilir ve ondan gelen maddi desteğe muhtaç olup bunu kaybetmiş aile bireyleri olabilir.
Detaylı bilgi almak isterseniz 02325020249 telefon numarasından ulaşabilir şirket avukatımızdan bilgi alabilirsiniz.
iyi günler.

Kan emicileri istemiyoruz!

Sizler yasadaki türlü boşlukları kullanıp haklı haksız her koşuldan para çıkarmaya çalıştıkça, hastane bahçelerinde, karakol önlerinde acılı insanlara yaklaşıp onları kullandıkça, kötü olayları "fırsat" olarak gördükçe hiçbir şey iyiye gitmeyecek. Bu seneki zorunlu sigorta fiyatlarının yükselmesinin bir numaralı sebebi sizlersiniz. Malpraktis yasalarıyla boğuşmaktan işiniyapamayan doktorların sebebi sizlersiniz. Defolun gidin! İhtiyacı olan size ulaşır, her felakette para kokusuna gelmeyin!

Allah rahmet eylesin Motosiklet benim hayatımda en sevdiğim en zevk aldığım tek şeydi ama şimdi ondanda soğumaya başladım :(
merhabalar ben simge

iyi günler.
Buradan size ekmek çıkmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli arkadaşlar bu kişiler sadece yasalardaki birkaç açığı biliyor siz ölümlü bir kazay karıştığınızda halk arasında kan parası denilen parayı her türlü alabilirsiniz trafikte değeri 280 bin lira

lakin bu gibi firmalar sizi kelime oyunuan getirip mahkeme masrafları ile korkutuyorlar sonuç olarka 280 bin alıyorsunuz size 30-40 bin ödeniyor gerisini onlar alıyor çünkü davadan önce kağıt dolruuyorlar bize veriyor gibisinden sigorta da çalışırken biri arayıp şikayetçi olmuştu ordan biliyorum aman dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar