Arama sonuçlarınız

1. IRau

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

koyu tema yok mu ya
  2. IRau

Ngk buji başlığı

Dpr8ix-9 için internette direnç değeri 5 gözüküyor bu bujiye VD10F direnç değeri 10 olan başlık taksak ne olur
  3. IRau

xmax gidon sorunu

Selamlar herkese motoru sehpadan indirince lak luk ön taraftan ses geliyodu gidonun altındaki somunu iyice sıktım artık ses gelmiyor ama motoru ön tekere kaldırdığım zaman gidon düz duruyor sağa sola oynamıyor acaba işlemi doğrumu yaptım emin olamadım
  4. IRau

e-5 de yolun ortasındaki kedi

cumartesi günü bakırköy civarında yolun ortasında yavru kedi gördüm ben ordan geçerken arabanın altındaydı bacığını araba ezdi hemen motoru durdurdum yolu kestim kediyi kurtarmaya çalıştım o kadar sığır angut insanlar varki herife dur diyorum yüzüme mal gibi bakıp hala kedinin üstünden geçiyor...
  5. IRau

Motosikletimin farkındalığı artması için led kullandık

arabalar pek dikkat etmediği için bi led çekelim dedim fakat oda ne gene sonuç aynı sonra salih ustama dedim bu böyle olucak baştan sora led çekelim işte sonuç gündüz belli olmasada gece vakti yan şeritteki arabanın kaputundan ışık yansıması bariz belli oluryor ayrıca millet alışık olmadığı...
  6. IRau

xmax 250 park ampul hırsızlığı

herkese merhaba bu sabah motorumu çalıştırdığımda tek ampulun yanmadığını fark ettim sonra biraz inceleyince ampullerin değiştirildiğini anladım şimdi aynı garajda xmax 400 kullanan birisi var onun motoru şuanda burda değil akşama gelecekmiş bu adamdan şüpheleniyorum şuanda yaptığı hırsızlık...
  7. IRau

R25 vites ayaklığı

Selam... R25 de aldığımda alığımda şu resimdeki gibi ayaklık vardı bu ayak koyulan yerdeki zımbırtının vidası kırılmış düşmek üzere sanırım sadece bu ayak koyulan zımbırtıyı nasıl tamir edebilirim yada nerden temin ederim yenisini bugün söktüm ama vidası ayaklığın içinde kalıyor ve çıkmıyor...
  8. IRau

Gaz Verince Stop Ediyor

gaz verme stop etmesin
  9. IRau

köpek konusu

merhaba bizim otoparta köpek getirmiş besliyolar zincirli filan motorda köpeğin biraz ilersinde duruyo ne zaman motoru çıkartmaya gitsem havlıyo tasmayı koparıcak gibi hareketler yapıyo hayvanı sakinleştirmeye çalışıyorum ama nafile dahada kuduruyo ben bu köpekten nasıl kurtulucam nasıl...
  10. IRau

Hava filtre kutusu yag sorunu

Merhaba, Bugun hava filtresini temizlemek icin actigimda ust kisminda hafif yag gordum bu neden olur? Uzun yol yaptim 2 gundur motoru zorladim dip gaz gittim acaba hava almadigindan motor yag mi cekti? Bu sorunu yasayanvarmi acaba? Motor 2015 xmax
  11. IRau

Karli havada motosiklet surmek

Merhaba.. Dun bildiginiz gibi asiri kar yagisi vardi ve motor surdum iyi kotu eve vardim. Ama motorun hali icler acisi bugun baktim kar suyu uzerinde kurumus pislik icinde her yeri.. Bi zarari olur mu ancak cuma gunu yikayabilirim
  12. IRau

Motorsiklet ters yon cezasi :S

Merhaba arkadaslar. Bugun istanbul kartal a gitmem gerekiyordu o taraflarda hic isim olmadigi icin pek ugramam motorumla kartal koprusune cikmak isterken yanlislikla ters seride girmisim karsidan hic arabada gelmiyodu ve yol genisti. Sonra polis cevirmesi oldu ben rutin kontrol sanirken...
  13. IRau

Akrapovic egzoz sorunu

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce motor kazası yaptım ve akrapovic egzoz zarar gördü hava kaçırıyor biraz yırtık var. bir markanın egzoz tamir macununu alıp sürdüm 2-3 kat şimdilik bir sorun yok gibi fakat sağlam olduğunu düşünmüyorum. bunun yerine yapılacak bişey varmı? İstanbul da tamir...
  14. IRau

Kaza geliyorum dedi

Merhaba arkadaslar Bende ninja 250 motor var gecen hafta persembe gunu umraniye hisar hastanesi onununden gecmek isterken, sol tarafima baktigimda kopek bana dogru kosuyodu bende o korkuyla gaza abandim ve onume baktigimda bi araba vardi hemen on fren arka fren bastim ve on teker kitlendi yere...