Arama sonuçlarınız

1. M

SATILIK MOTOSİKLET EKİPMANLARI ERKEK/KADIN

Merhaba. Motosiklet ekipmanlarım satılıktır. Aşağıya ilanlarını bırakıyorum. 4Riders Erkek Korumalı Mont: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-4riders-m-beden-cordura-4-mevsim-mont-cok-temiz-762564186/detay/ Prohel...
  2. M

2017-2018-2019 model MT-25 farkları

Merhaba. MT-25 alsam başlıkta belirttiğim modellerin arasında ne fark var? E4 ve ABS dışında tasarım veya teknik özellik olarak bir fark var mı? Teşekkürler.
  3. M

Motosiklet vergilerinin düşecek olması

Az önce bir konuda eylül ayı motosiklet satışlarını inceledim. Satışlarda %20 civarında bir azalma var. Eğer satışlar böyle devam ederse o vergileri seve seve geri çekecekler. %20 gümrük vergisi sektörü bitirdi. Asgari ücret 1300 lira iken, PCX 7300 lira idi. Şimdi asgari ücret 1600 lira ama...
  4. M

371. Dönem askere giden motorcular

Selamlar. 371. dönem askere gidecek olan var mı? Ben bu dönem gidiyorum, aynı yere düştüğümüz birileri varsa güzel olur. Acemilik: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. TIRT.ARÇ.SÜR.EĞT.A. KH. VE KH.TK. MERKEZ / BURDUR Esas: 16'nci mknz.p.tug. kh. ve kh.bl. merkez / diyarbakir Gidenler nereye düştüklerini...
  5. M

Husqvarna ve KTM kalitesi

Baştan söyleyeyim aşağıda yazanlar şahsi görüşümdür. Fuarda Kawasaki hariç tüm japon markaları inceledim. Üstüne bu iki markayı da inceledim. Gösterge, tuşlar, hissiyat ve malzeme kalitesi gibi konularda Husqvarna ve KTM'yi çok beğendim. Suzukinin tuş takımı falan biraz sonük geldi bana...
  6. M

Sabiha Gökçen Havalimanı motorlara ücretli mi?

Merhaba. Çarşamba bırakıp, pazartesi alacağım motoru. Ücretli midir? Sistem nasıl işliyor bilgisi olan var mı?
  7. M

www.motoekipman.store - Kabuto kask hakkında ne düşünüyorsunuz?

www.motoekipman.store Diye bir sitede gördüm. Kabuto markası Japon malıymış. Fiyatı bana uygun geldi, denemeye değer açıkçası. Kask almak isteyen arkadaşlar varsa ilgilenebilirler. Bildiğim kadarıyla Türkiye de sadece www.motoekipman.store da var. Örnek link...
  8. M

20% zammın gerçek nedenini merak edenler buyursun

Merhaba. Daha önce de konu açmıştım belki hatırlayan vardır. Doğan holding, trend moto diye bir şirket kurarak Vespa, Piaggio, Aprillia, Moto Guzzi, Derbi ve Gilera marka motosikletlerin distribütörlüğünü aldı. Ben açıkçası sevinmiştim, sonuçta büyük bir medyanın sahibi olan şirketin, bizim...
  9. M

Eldeki motorla 200 bin km yapmak

Malum zamlar ardı ardına patlıyor. Artık don değiştirir gibi motor değiştiremeyiz. Elimizdekine sahip çıkmak gerek. Her ihtiyacımı gören bir scooterim var. Yamaha Nmax 125. Güvenlik, yakıt ve ekonomi olarak tam istediğim gibi. Euro 4 uyumlu. Konforu biraz düşük ama şehir içi kullandığım için...
  10. M

İstanbul trafiği, scooter/maxi scooter seçimi

Merhaba. Günlük 40+40 toplam 80 km yol yapacağım. Ayda toplam 1500 km civarı olacak toplamda. Scooter veya maxi scooter alacağım. Bütçe sıkıntım yok ama 16 bini geçmezse iyi olur. Önceliğim konfor, güvenlik ve ekonomi. Toplamda +50 Bin KM binmeyi planlıyorum. İstanbul'da hiç motosiklet...
  11. M

Kask ve interkom tavsiyesi

Merhaba. ŞU interkomdan almayı planlıyorum. Kaskımı da yenilemenin vakti geldi. Aklımda Givi 50.4 var. Ancak kaskta kulak içinde oyuk yok. Bu kaska sahip olupta, interkom kullanan var mı? Alsam sıkıntı yaşar mıyım? Ayrıca kask rüzgar sesi vs çok alıyor mu? Bu kask olmazsa Scorpion Exo 500 Air...
  12. M

Araba kullanırken yayayı görememek

Merhaba. Arkadaşlar uzun bir süredir sadece motosiklet kullanıyordum. Birkaç aydır soğuklar başlayınca arabamı bulundugum şehire getirip, onu da kullanmaya başladım. Ama ciddi bir sorunum var. Özellikle sola dönüşlerde bazen yayanın birini göremiyorum ilk anda. Gözlerim 1 ay önce muayenede çok...
  13. M

Medyada motosiklet övülmeye başlanacak

Doğan grubu, "trend motor" adı altında bir şirket kurarak, italyan markaların distribütörlüğünü ferco motorun yerine devraldı. Vespa, Piaggio, Aprillia gibi markaları bünyesinde bulundurarak, satış ve servis ağını yönetecekler. Yazın bir köşeye, çok yakında medyada motosiklet övülecek, trafiğe...
  14. M

Benzin hortumunu çelik yapabilir miyim?

Küfür etmemek için kendimi zor tuttuğum bir şeref fukarası 3'tür benzinimi çalıyor. Bugün ev sahibinin kardeşi denk gelmiş koşmuş ama yakalayamamış. Bu motorun yakıtını çalmalarını nasıl engellerim? Bir puşt yüzünden katil olacağım bir yardım edin. Çelik yapabilir miyim?
  15. M

Depodan benzin çekmişler

Merhaba. Bugün motoru çalıştırdım. 2 dk ısıtıp yola koyuldum. 10 mt sonra stop etti. Jikleden boğuldu sandım vs. Uğraştım ama fark ettim ki benzini çalmışlar. Resmen şok oldum. Içinde 20 liralık benzin anca vardı. Yedeğe alıp, benzinliğe gittim ve 9.85 lt benzin aldım. Zaten depo 10 lt. Adamlar...
  16. M

Hero Glamour mu, Honda CB 125 Ace mi?

Cümleten merhaba. Duke'u sattıktan sonra motorsuzluk yavaştan sıkmaya başladı. Öğrencilik bitti, ufak çaplı bir iş kurdum kendime. Gün içerisinde sağa sola oldukça çok gidiyorum. Bir tane işlerimi halledebileceğim, arada balığa vs. gidebileceğim bir motor arıyorum. Bütçe oldukça sınırlı...
  17. M

MT Mugello indirim hak.

MT Mugello kask nasıldır? Kullanan var mı, varsa almaya değer mi? Türkiye'ye yeni gelmiş sanırım üretim yılı 2016. Alınır mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ---------- Yukarı....
  18. M

Hayat Motorcuya Güzel - Motosiklet camiasının yeni kitabı

Forumdan bazılarımızın yüz yüze, bazılarımızın da köşe yazarları kısmından tanıdığı Alpaslan Apak (motorcuların Hulk abisi) motosiklet üzerinde yaşadığı anılarını bir kitaba döktü. Kitabı bende henüz alıp okuyamadım, dolayısıyla şudur-budur diyemem. Ancak atacağım linkte detaylı olarak...
  19. M

Bellik ne işe yarar, neden kullanılır? Görüşleriniz lütfen.

Merhaba. Bellik konusuna takıldım son günlerde. Birçok markanın bellik ürünleri mevcut. Nette şöyle bir gezerken tavsiyelere falan baktığımda birçok kişi yalnızca soğuktan koruyor demiş. Bazı yerlerde titreşimi engelliyor ya da dik oturuş sağlıyor falan denmiş ama kimse koruma kısmından...
  20. M

Temiz Alpinestars Ast Air

1 sezon kullandığım montum motosiklete ara verdiğim için satılıktır. Oldukça temizdir. Pazarlık payı vardır. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-cok-iyi-durumda-tertemiz-287906963/detay/

Yeni mesajlar