ücretsiz dostum.Bariyerin yanından geçip bırakıyorsun açık otoparka.Kapalıyada bırakabilirsin aynı şekilde uygun bir yere... Unutma ücretsiz olması bariyerin yanından geçebildiğin için.(geçen ay bıraktım hiçbir sorun olmadı)
Hocam, kötü niyeti olan kişilerin de bu forumu takip edebileceği ihtimali var. Sen tek bir mesajınla motorunu ne zaman, kaç gün süreliğine, nereye, hangi güvenlik aparatıyla bırakacağını söylemişsin. Motorunun markası da yanda yazıyor. Eğer alıyorlarsa Kurtköy'deki İspark gibi ücretli parklara parketmen daha mantıklı, günlük 12 TL yanılmıyorsam ücret.
Hocam onu baştan akıl ettim merak etmeyin. Çarşamba değil başka birgün bırakıp, baska bir gün alacağım. Hemde çok yakın zamanda olmayacak. Bileti erken alınca baya uygun oluyordu, bende otoparkı planlayıp aldım.
Yine de uyarınız için çok teşekkür ederim![]()