Depodan benzin çekmişler

Merhaba.
Bugün motoru çalıştırdım. 2 dk ısıtıp yola koyuldum. 10 mt sonra stop etti. Jikleden boğuldu sandım vs. Uğraştım ama fark ettim ki benzini çalmışlar. Resmen şok oldum. Içinde 20 liralık benzin anca vardı. Yedeğe alıp, benzinliğe gittim ve 9.85 lt benzin aldım. Zaten depo 10 lt.
Adamlar 20 lira için kendilerine sövdürdüler. Yakalasam ya ben onlara zarar veririm, ya onlar bana. İnsan hayatı bu kadar ucuz işte.
Neyse depo kapağında ezik, kırık yok. Bu vizyonsuz hırsızlar bu benzini nasıl çekmişlerdir? Nasıl önlem alabilirim?

Dışına bir klavuz hortum yapabilirsin. Ama bunun icin hortumu komple Sökmen gerekebilir. Amaç ek yerinden benzini calmasinlar.

Şerefsizlik işte. Çok bişey değil 20 tl ama can sıkıyor. Geçmiş olsun

1 lira için adam öldüren insanlardan beklenen davranış hiç şaşırmıyorum bu köpek soylarına.

en illet olduğum suç hırsızlıktır hatta terörden bile tık önde benim için. şu hırsızları toplayıp yaksalar birdaha kimse başkasının malına yan bakamaz

Aynı durum bikaç sene önce benimde başıma geldi:D senin hırsızlar yine insaflıymış alabildiklerini alıp hortumu yerine bağlamadan gitmişler komşu görmüş çağırdı bi baktım yerde paracıklar sıvı halinde yatıyor :) dedim afferin sizeee Sağlık olsun bence tekrar gelebilirler depoyu boş bırak bikaç gün yedeklerle takıl zaten biyerden sonra artık bakmazlar :)

mesala alarm takabilirsiniz hareket olduğu zaman bağıracaktır. Ki çalmadıklarına şükretmelisin, baya baya benzinini çalan adam motorunu da alıp götürebilir, saklaMADA problem var

Litresi 5 lira olunca öyle oluyor malesef.
Yamaha yetkili servis bile yarım depo benzimi götürdü benim..

Bazen motorların çalınma sebebi olarak "full depo" aklıma geliyor :)

"Benzini çekelim atarız bi kenara..! a.q."

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Amerika birleşik devletlerinin işi olabilir mi? Malum adamlat petrol ürünü görünce dayanamıyor.

Motosikleti
Dominar 250
Adamlar en azından yedektekini bırakmışlar=)

Merhaba.
Bugün motoru çalıştırdım. 2 dk ısıtıp yola koyuldum. 10 mt sonra stop etti. Jikleden boğuldu sandım vs. Uğraştım ama fark ettim ki benzini çalmışlar. Resmen şok oldum. Içinde 20 liralık benzin anca vardı. Yedeğe alıp, benzinliğe gittim ve 9.85 lt benzin aldım. Zaten depo 10 lt.
Adamlar 20 lira için kendilerine sövdürdüler. Yakalasam ya ben onlara zarar veririm, ya onlar bana. İnsan hayatı bu kadar ucuz işte.
Neyse depo kapağında ezik, kırık yok. Bu vizyonsuz hırsızlar bu benzini nasıl çekmişlerdir? Nasıl önlem alabilirim?

aynı durum başıma geldi, yalnız depoda 5 tl lik benzin vardı :)
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim hepinize. Ilk karbüratörlü motorum. Hortum nasıl sökülür, nasıl takılır bilmiyorumda. Allahtan çalan insaflıymışta geri takmış :)

Litresi 5 lira olunca öyle oluyor malesef.
yakında motorini de çalacaklar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Teşekkür ederim hepinize. Ilk karbüratörlü motorum. Hortum nasıl sökülür, nasıl takılır bilmiyorumda. Allahtan çalan insaflıymışta geri takmış :)
deponun altında büyük ihtimal solda küçük bir musluk olacak açık-kapalı-rezerv diye 3 konumlu oluyor

Bir kez daha haklı çıktım..

Konu linki : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/170946-benzine-14-mazota-12-kurus-zam.html

OEpvb4.png

Arkadaşlar benim motor 100 Km de full depoyu bitirmiyorsa bu şeref yoksunları yine benzini cektiler. Sabah servise gidip motora baktiracagim.
Eger caliniyorsa ne yapmaliyim nasil engellerim bu orman cocuklarini?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar