Arama sonuçlarınız

1. Darkin

MT25 2017 Model 2000km altı full bakımlı bir motorun değerini belirlemede yardım

Osmancığım, Ben burada bilgili insanlardan yardım almaya çalışıyorum. Eğer bir iddian veya bir derdin varsa, istediğin Yamaha servisinden istediğin ustayı getirt, motoru istediğin şekilde kontrol ettir, geldiğinde de ben sana çay ısmarlarım sohbet ederiz. Eğer geyik için konuşuyorsan da...
  2. Darkin

MT25 2017 Model 2000km altı full bakımlı bir motorun değerini belirlemede yardım

Bakımlar Biraz sıradışı gelebilir kulağa farkındayım ama durum anlattığım şekilde tam olarak. Birden fazla aracım olduğu ve sonrasında da sağlık problemim oluşunca pek kullanma şansım olmadı. Aracın bakımlarını yaptırdım aralıklarla km yapmasam da. ABS'si olmayan model 2017 model. Fiyatlama...
  3. Darkin

Bunu açıklaman lazım anlamında söylüyorsan, ilana koyarken dikkat ederim mutlaka. İşin gerçeği bu ama evet. :)
  4. Darkin

Yamaha Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar, Zorlandığım bir konuda yardımınızı rica ediyorum. 2017 model ve 2000km altında, full bakımlı, hatasız, kusursuz bir motosikletim var. Motorun ilk sahibiyim ve aldığımdan beri kapalı garajımda saklıyorum. Kişisel bazı sebeplerle motosiklet sürmeyi bırakmam gerekiyor...
  5. Darkin

Merhaba arkadaşlar, Zorlandığım bir konuda yardımınızı rica ediyorum. 2017 model ve 2000km altında, full bakımlı, hatasız, kusursuz bir motosikletim var. Motorun ilk sahibiyim ve aldığımdan beri kapalı garajımda saklıyorum. Kişisel bazı sebeplerle motosiklet sürmeyi bırakmam gerekiyor...
  6. Darkin

Yamaha MT-125 / 3000. km'de yağ servisi uyarısı

Merhabalar. Biraz kafam karıştı da danışmak istiyorum. 3000 km'de Yamaha MT-125'im var. 1000 km'de rodajdan serviste yağ filtresi ve yağ değiştirilmişti. 2000 km sonra, "oil serv" uyarısı veriyor ekranda. Yağ çubuğundan baktığımda yağda fark edilir bir seviye değişikliği görmüyorum aslında. Bu...
  7. Darkin

Zincir Yağı Önerisi (Motul C2, C2+, C4)

Merhaba arkadaşlar, Birkaç başlık okudum ama tam olarak kestiremediğimden farkı sormak istedim: http://www.motomaxonlineshop.com/motul-c2-chain-lube-road-400ml-zincir-yagi-pmu3024 http://www.motomaxonlineshop.com/motul-c2-chain-lube-road-400ml-zincir-yagi-pmu3025...
  8. Darkin

Arka ve Ön Sehpa

Merhaba dostlar, Motorikleti kaldırmak için kullanılan ön ve arka sehpalarla ilgili bir sorum olacak, bu sehpalar motorsikletten motorsiklete değişir mi, universal kullanılan sehpalar var mı? İnternette model model satılan sehpalar gördüm de, deneyimi olan var mı konuyla ilgili, MT 125 için...
  9. Darkin

Fren Disk Balata Temizliği?

Merhaba arkadaşlar, Aslında basit bir sorum var, elimde Tectane Brake Cleaner diye bir fren balata temizleyicisi var. (resimdeki en soldaki ürün) Motorsiklet bakımdan yeni çıktığı için balataları açıp temizlemek istemiyorum, sökme takma yapmadan, sadece dışarıdan genel bir temizlik sağlamak...
  10. Darkin

Motosikletini bıçaklayan adam

Adana'nın,merkez Seyhan İlçesi'nin Sümer Mahallesi'nde Bülent Angın Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, motosiklet uygulaması yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kasksız olarak ilerleyen plakasız bir motosikleti durdurdu. Üzerinde 2 kişi bulunan motosikletin ruhsat ve...
  11. Darkin

Sokağa gerilen kabloya çarpan motosikletli hayatını kaybetti

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi’nde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı. Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Yenimahalle’deki Burak Sokakta meydana geldi. Çeşitli işlerde çalışan ve...
  12. Darkin

TCX X-Roadster WP Bot / Ayakkabı İnceleme Yazısı

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz günlerde motorsiklet üzerinde kullanmak için bir ayakkabı satın aldım. Yabancı sitelerde pek çok inceleme okumama rağmen Türkçe herhangi bir içerik göremediğimden, MT üzerinden ben yapayım dedim, olur da almak isteyen olursa faydalansın diye. Tanıtımlar...
  13. Darkin

Benzin Pompasındaa Pislik

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, dün gece Opet'ten benzin alayım dedim, pompa benzini doldururken, işlemin ortasında pompadan garip bi ses geldi, sanki hava püskürtmüş veya bir şey takılmış gibi saliselik gibi. Ses çıkınca adam da dönüp bi baktı, bu ne falan diye sordum, pislik mi hava mı ne...
  14. Darkin

Koruma Ekipmanları Temizliği

Aslında sizden biraz fikir almak istediğimden başlık açıyorum. Ceketiniz, pantalonunuz, kaskınız... ve diğer ekipmanların temizlik ve havalandırmasını nasıl, ne sıklıkta, hangi şekillerde yapıyorsunuz? Motoru sık kullanan arkadaşlar terleme vs. olduktan sonra asıp kurutuyor musunuz...
  15. Darkin

Trafikte cam silen şahıslar terör estirdi (video)

Mecidiyeköy’de, çok sayıda kişi trafik sıkışıklığından yararlanarak sürücüleri istemeden araçların camlarını silmeye çalışıyor. Şahıslar, araç camlarını sildikten sonra sürücülerden para talep ediyor. Bu nedenle zaman zaman sürücülerle şahıslar arasında tartışma ve kavga yaşanıyor. Bu durumun...
  16. Darkin

Motor Dünyasına Girişim: Yamaha MT-125

Merhaba arkadaşlar, 20'li yaşlarımın ortasına gelirken uzunca süredir dahil olmak istediğim motor dünyasına geçtiğimiz hafta MT-125 ile katıldım. :flower::bounce: