Arka ve Ön Sehpa

Merhaba dostlar,

Motorikleti kaldırmak için kullanılan ön ve arka sehpalarla ilgili bir sorum olacak, bu sehpalar motorsikletten motorsiklete değişir mi, universal kullanılan sehpalar var mı? İnternette model model satılan sehpalar gördüm de, deneyimi olan var mı konuyla ilgili, MT 125 için sehpa alacağım fakat hangi aparatları seçmem gerektiğini bilmiyorum.

Bir de uygun fiyatlı önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Her motorun teknik ozellikleri birbiriyle aynimi degil dolayisiyla baglanti yerleri vs uymasi beklenemez.eger senin motora orta sehpa yapilmamis ise forumda piyanist irf abimoz var bu isi markalastirdi kendi imalatlari var o yardimci olabilir tabi motoru olcup bicmesi gerek

universal padok sehpaları var. arka maşaya alttan baskı yapıyor. motorcu48 arkadaşın dediği gibi bağlantı yerleri varsa bu yerlere sehpa topuzu takılıyor onun sehpası da ayrı oluyor. kayma falan yapmıyor yani.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Direkt spesifik olarak göstermek istiyorum almak istediğim aparatı ve motoru.

wU1YFEQ.jpg

HS8HQG2.jpg

ksXA7wv.jpg

Bu parçaları bu motorda kullanmak mümkün mü?

Yamaha-MT-125-4.jpg

2014-Yamaha-MT-125.jpg

yamaha_mt_125_estudio_12.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

--bu modele uygun mudur bu sehpa

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

Yanit verebilecek biri var mi?

Son düzenleme:
dostum motosiklet senin motosikletin. eğil arka maşaya bak o sehpa topuzlarını takabileceğin yer var mı. yoksa universal tipinden var

Bende saniyorumki o topuzu taktiginiz yer degilse tekeri tutan aparat varya hepsine oradan takiliyor diye biliyodum ve sadece genislik fark ediyir saniyordym

sehpa topuzu takmak yerine her hangi bir civatayı maşadaki deliğe takıp motoru sehpaya kaldırsak ne olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar