Sokağa gerilen kabloya çarpan motosikletli hayatını kaybetti

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi’nde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Yenimahalle’deki Burak Sokakta meydana geldi. Çeşitli işlerde çalışan ve önünüzdeki günlerde vatani görevini yapmaya hazırlanan Ömer Batuk, motosikletiyle hızla ilerlerken çocukların oyun oynamak için direkten direğe bağlanan eski telefon kablosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak düşen ve ağır yaralanan Batuk, çevredekilerin yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kabloya çarpma sırasında boğazı kesilen ve çenesi kırılan Batuk, yapılan ilk müdahale ardından Ağrı Devlet Hastanesi’ne, ardından Erzurum’a sevk edildi. Batuk, hastanade yapılan tüm müdahaleye rağmen dün saat 23.00’te kurtarılamadı.

Önünüzdeki Kasım ayında vatani görevini yapmak için 1994/4 tertip olarak askere gidecek olan Ömer Batuk’un cenazesi, Doğubayazıt’a getirildi ve toprağa verildi. Kazanın meydana geldiği sokakta inceleme yapan polis, kabloyu buldu ve tanıkların ifadesi doğrultusunda soruşturma başlattı.

Kaynak: Hürriyet

wPO4q0.jpg

6Qldp7.jpg

blUbz9.jpg

Ekli dosyalar

• kaza-sokaga-gerilen-ip.jpg
    kaza-sokaga-gerilen-ip.jpg
    78.7 KB · Görüntüleme: 8,394
Moderatör tarafında düzenlendi:
pisi pisine...

Akaçak kan damarda durmaz mı desek, Kader den kaçılmıyor. Yazık olmuş.
Allah rahmet eylesin.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi’nde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı.

Kim ölçmüş zavallı çocuğun hızını ? Mahalle arasında radar mı varmış ? O toprak yolda en fazla kaçla gidilebilir ? Neden yurdumda motosikletlerin karıştığı kazaların ilk cümlesi hep "aşırı hız yapan motosikletli" veya "aşırı hız yaptığı iddia edilen motosikletli" diye başlar ? Bu haber neden şöyle verilmez mesela ?

"Mahalle arasında evine/işine gitmekte olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü ..........., sorumsuz/eğitimsiz/duyarsız aileler tarafından yetiştirilen öküz çocukların yola gerdikleri kabloya çarparak hayatını kaybetti"

Kusacam artık yaw...

Kim ölçmüş zavallı çocuğun hızını ? Mahalle arasında radar mı varmış ? O toprak yolda en fazla kaçla gidilebilir ? Neden yurdumda motosikletlerin karıştığı kazaların ilk cümlesi hep "aşırı hız yapan motosikletli" veya "aşırı hız yaptığı iddia edilen motosikletli" diye başlar ? Bu haber neden şöyle verilmez mesela ?

Abi aynı şeyi düşündüm de yazmayı unuttum foruma, güzel demişsin.

benzer bir sebepten antalyada da bir ölüm olmuştu...hadi bunu yapanlar çocuk da hiç bir büyüğü görmemişmi bu kadar da pisi pisine ölüm adamın canını çok sıkar ya allah rahmet eylesin...

Motosikleti
Tracer 900
O çocukların aileleri birde haklı olduklarını savunurlar şimdi. Ya Ömerin ailesi ne olacak ?

oyun oynamak için mişşş.....

Ölüm oyunu

Bilinçli yapılmış birşey...araba olsa belki sürücüsüne birşey olmazdı ama.. motosikletli için ölüm tuzağından başka bir şey değil...

Vakti Zamanında yaşamış abid (ibadet ehli) bir kul vefatından sonra bir çok kişinin rüyasına girmiş
Ve ona hepsi de aynı soruyu sormuşlar "Sana hangi amelin cenneti kazandırdı"
"Bir gün yolda giderken gördüğüm bir taşı sadece Allah rızası için başkasının malına yada canına zarar gelmesin diye yolun kenarına kaldırmıştım işte bu amelim bana cenneti kazandırdı" demiş
Bu kıssadan çıkarmamız gereken hisse şudur:
Allah'ın rızası da gazabı da amellerde gizlidir

Şimdi asıl konuya gelelim islamiyetin hasaslığından yoksun inancı zayıf, vicdanı zayıf ve cahil kimselerin yetiştirdiği çocuklar topluma ve çevresine zarar verdiğinde tıpkı bu olaydaki gibi anne babaya ahirette hesabı sorulacaktır!...

Çocuklarımız geleceğimizdir Onun içindir ki çocuklarımızı kendi yaşadığımız zamana göre değil onların yaşayacağı zamana hazırlıklı olarak İnanç, ahlak ve kültür bakımından donanımlı bir şekilde eğitmeliyiz

"Mahalle arasında evine/işine gitmekte olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü ..........., sorumsuz/eğitimsiz/duyarsız aileler tarafından yetiştirilen öküz çocukların yola gerdikleri kabloya çarparak hayatını kaybetti"

Kusacam artık yaw...

YAZMAMA GEREK KALMADI KLAVYENE SAĞLIK

Ülkede hiç bir şeyin standartı yok .Hayat standardı bile o kadar düşük ki,telden kurtulsa bu seferde tüpçü ara sokaktan çıkar çarpar.Yaşamak mucize yemin ediyorum artık.

yola tel çekerek en oyunuymuş bu

arkadaş biz de çocuk olduk...

tel nedir yaa ????

birincisi ben bu haberi ilk okuduğumdan beri bu işi yapanın çocuk olduğuna inanmıyorum ülkemizde o kadar içi dışı pis insan varki o teli sırf ordan motoruyla geçiyor toz kaldırıyor ses yapıyor gibi bir sebeple 25-85 yaş arası herhangi birinin çekmiş olması çok daha kuvvetle muhtemel. tabi tele takılan kişi ciddi yaralanıp üstüne ölünce çocuklar çekmiş denilip işin içinden çıkılmaya çalışıyor olabilir.

ikincisi olaki bu teli çeken çocuklar diyelim. şahsi görüşüm çok ciddi bir şekilde cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum hapis değil değil belki ama oynadığı oyunun bir cana mal olduğu bu çocuğa idrak ettirilmeli hem çocuğun hem ailesinin. çocuklarını sokaklara salıp bu çocuk sokakta ne yapıyor diye bakmayıp sonra çocuklarının başına birşey geldiğinde çığlık atanları yada çocuklarının oyun anlayışının başkalarının canına mal olmasını kabul edemiyorum.

haklısın sonuna kadar aşırı hızlı motorludur kesin kablonun yolda olmasıda normal tabi

''Eğer bir felaketten hemen sonra gene bir felaket yaşanıp toplu olumler oluyorsa herkez bilir ki o ülkede yaşamak çok ucuz''

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar