Arama sonuçlarınız

1. berkekolik1

Falcon freedom 250

Arakdaşlar bu cruiserı dayım almak istiyor, memnun kalır mı sizce? Sorun çıkarır mı? Elimizde kalmasın aldığımız zaman? Bilgisi olan veya bu fiyatlara tavsiye cruiser olan varsa yazabilir mi? 250cc civarı kuba 200 düşünmüyor.
  2. berkekolik1

2. Motorumu aldım Kawasaki Ninja 300

Yaklaşık 1.5 yıldır xmax 250 kullanıyorum (maxi scooter) değiştirmemin zamanı geldiğini düşündüm, bunu satmayacağım ikisine de binmeyi düşünüyorum. Ninja 300 ü seçme sebebim, 250liklere göre güçlü olması, maximum hızı : 191 km/h 600 lük almayı düşünüyordum fakat bir geçiş motoru kullanayım...
  3. berkekolik1

Diavel mi Vrod mu?

Merhabalar, Onumuzdeki ay iki motordan birini tercih edeceğim, diaveli yarin test edecegim, vrodu önceden test ettim. Siz olsanız hangi motoru alırsınız? Fiyatlar bir birine cok yakın diavel 24€, vrod 25€. 1- Ducati Diavel Dark 160hp 210kg 1200cc 240 arka lastik 2- Harley Davidson Vrod...
  4. berkekolik1

Harley Davidson Test Sürüşü

1-2 aydır aklımı harley davidson çeliyor fakat geçtiğimiz pazar istanbul da olan test sürüşüne katıldıktan sonra fikrim tamamen değişti. Artık başka motosiklet görmek istemiyorum, son kararım Harley Davidson'dır. Kullandığım model: Harley Davidson Fatboy Special 1700cc 332 KG ağırlığında bir...
  5. berkekolik1

Sizce hangi aksesuar?

Merhabalar, Kawasaki Z800 alacagim, biraz gorsel degisiklik icin aksesuar dusunuyorum. Sizce hangi aksesuarlar yakisir ne almaliyim? Motor yesil renk, kask aksesuari da soylerseniz cok iyi olur. Ben bunlari dusundum: Acilir kapanir plakalik Egzoz (tavsiyelerinizi bekliyorum) Vites gostergesi...
  6. berkekolik1

Naked Motorda Tulum Düşüncesi

Merhabalar, Fuara 15 gün kaldı biliyorsunuz, kısmetse mt-07 almayı düşünüyorum. Sizce mt-07 ye nasıl bir ekipman yakışır? Fiyat problem değil, kaskım var. Kıyafetim de var fakat yenilemek istiyorum. 2 Parçalı tulum düşünüyorum alpinestars marka. 2015 modelleri gerçekten çok şık ve güzel. Motoru...
  7. berkekolik1

Kask Mı? Karizma mı? (Kask önemi) - Video

Bu videomuzda uzun uzun kask onemi neden kask kullanmaliyiz Guvenilir kask markalari Kask takmazsak basimiza neler gelebilir Trafikte gordugum yanlisliklar Karizma icin ölümu goze alanlar Ve Videonun sonunda kendi kaskimi tanittim http://www.youtube.com/watch?v=B7qjEURWN7M...
  8. berkekolik1

Başlangıç Motoru Seçimi (Dikkat 600cc İçerir) - Video

Evet arkadaşlar şaka yollu 600cc ye de değindik videomuzda, gerçekten aşırı şekilde başlangıç motoru soruluyor biraz soruları azaltmak yerine araştırma yapsak daha bilgili olacağımıza eminim ben. Biraz daha aydınlatıcı olmak için bu videoyu hazırladım. Videoda işlenenler: Neden 600cc ve üzeri...
  9. berkekolik1

Ekipman Önemi

Evet arkadaşlar ekipman önemi hakkında bir video çektik, kazada ki arkadaş aramızdan biri ise lütfen kusura bakmasın ama yapılan hataları söylemek durumundayız.
  10. berkekolik1

Sırtlık Kullamımı

Arkadaşlar yeni alacağım motosikletimle beraber sırt korumasıda almak istiyorum, acaba bu nasıl kullanılıyor? Montun içine mi giyiliyor, monta mı monte ediliyor? Birde bu tulumlar da arkada boyun altındaki çıkıntı nedir? ne koruması diye geçiyor? Bu resimde gördüğünüz sırtta üstteki...
  11. berkekolik1

Ninja 300 vs Cbr 500

Merhabalar, Bu konuda bir birine özellik olarak yakın olan iki motosikletin özelliklerini karşılaştırıp sizlerin fikirlerini almak istiyorum. ilk önce kawasaki ninja 300 modeli ile başlayalım. Kawasaki Ninja 300 Resimde ki model 2015 ninja 300 30.yıl özel seri Fiyatı: 19 bin tl civarı...
  12. berkekolik1

Geçiş için Doğru Zaman mı?

Merhabalar, Aranızda bilinçli motosiklet kullanıcısı olma yolunca ilerliyorum, fakat deneyim sahibi tecrübeli kişilerden de görüş almak istiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım. Yaş:18 Boy: 174 Ehliyet: Var Tecrübe: Yaklaşık 3-4 bin km Kullandığım motorlar: Xmax 250 Cbf 150 Mondial 125 (1...
  13. berkekolik1

Shoei uygun vizör tavsiyesi

Kaskim Shoei Gt Air Yeni alacagim motor: Harley davidson iron 883 Kaskin icinde gorunmek istemiyorum guneslik kapatilinca engel oluyor fakat direk camin siyah olmasi cok daha agresif gozukuyor. Bu asagidaki modellerden hangisi kaskima uygun olur siyah olani istiyorum fakat %100 gorunmez...
  14. berkekolik1

Chopper icin koruma onerisi

Merhabalar bende full face shoei gt air kaski var fakat suan ki motorumu sattim ve harley davidson iron 883 ile chopper motora gecme karari aldim gordugum kadariyla genelde acik kask kullaniyolar ve vakumlu gozluk takiyolar full face cirkin duruyor. Benim sorunum şu optik gözlük kullaniyorum...

Yeni mesajlar