Harley Davidson Test Sürüşü

1-2 aydır aklımı harley davidson çeliyor fakat geçtiğimiz pazar istanbul da olan test sürüşüne katıldıktan sonra fikrim tamamen değişti.

Artık başka motosiklet görmek istemiyorum, son kararım Harley Davidson'dır.

Kullandığım model:

Harley Davidson Fatboy Special

1700cc
332 KG ağırlığında bir makine

Daha önce böyle bir zevk yaşamamıştım..

2 Ay içerisinde bu motoru almayı düşünüyorum, Satış fiyatı 84.000 TL Bunu alamaz isem Harley Davidson Forty Eight düşünüyorum. Bakalım umarım bunu alabilirim.

10439054_10205637905814508_3167084299189108663_n.jpg

Motosikleti
BWS 100
Daha önce nasıl bir zevk yaşamadın da bu çok farklı geldi.
O kadar mı iyi di be. :)

Fatboy sürüşü ile forty eight in sürüşü arasında ve insana verdiği haz arasında çok fark vardır. Sakın HD lerin hepsi aynıdır gibi bir yanılgıya düşmeyin. Artık 2 ay sonra güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

DKN

o montu giyerek istemen tuhaf dostum. ruh halini yansıtan doğru motor harley değil bence.. naked motorlarıda test et

84.000 TL mi ?
"Ben o paraya..." diye söze girermişim şimdi :p

o montu giyerek istemen tuhaf dostum. ruh halini yansıtan doğru motor harley değil bence.. naked motorlarıda test et

Tabi canım adam can güvenliğinden feragat edip deri yelek giymeli zaten o kask da olmamış. 30 tl lik nazi kaskı yeterliydi. Bir kere yeri yanlış. Kask dediğin kolda durup dirseği korumalı.

hd sevmeyenlerin çok ciddi bir bölümünün hdye hiç binmediğini düşünürüm.

yukarıda söylendiği gibi, 2 motorun birbiri ile hiç alakası yok. forty-eight'i tercih edecek olursanız öncesinde deneyin.

Şaka mısınız üstad? Önceki motorumdan kalan mont, test sürüşü için özel mont mu alsaydım?

Olmaz mont yoksa sana HD de yok. satmıyoruz sana harley falan. Git burdan :)

işin şakası harleyci olunca HD mont yada bu nevi şeyler giyeceksin gibi bir kaide olduğunu sanmıyorum ki ben hala kasklarımı SS kaskı gibi alıyorum :)

Az daha ekle cbf al demek için konuya girdim, 84bin tl cik olduğunu öğrendim. Az daha ekle gemi falan al, pervanesinin dönmesi, çıkardığı köpük, anlayamazsınız... :p

Motosikleti alırsan daha detaylı ve bol resimli incelemesini de isteriz :king:

Az daha ekle cbf al demek için konuya girdim, 84bin tl cik olduğunu öğrendim. Az daha ekle gemi falan al, pervanesinin dönmesi, çıkardığı köpük, anlayamazsınız... :p

Motosikleti alırsan daha detaylı ve bol resimli incelemesini de isteriz :king:

Hocam uzun zamandır böyle gülmemiştim :) :p Haziran gibi alacağım büyük ihtimal, eklerim tabi eklemem mi :)

Vay arkadaş, biz öğrenciyken makarnayı sade ekmekle mi yesek, kepekli ekmekle mi yesek diye düşünürdük, zamane öğrencileri 84.000 TL'lik Harley alsam mı almasam mı diye düşünüyo.

Daha iyileri senin olsun inşallah...

Vay arkadaş, biz öğrenciyken makarnayı sade ekmekle mi yesek, kepekli ekmekle mi yesek diye düşünürdük, zamane öğrencileri 84.000 TL'lik Harley alsam mı almasam mı diye düşünüyo.

Daha iyileri senin olsun inşallah...

Örneklerine dikkat et yaşın ortaya çıkacak sonra dede diyecekler sana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar