Diavel mi Vrod mu?

Merhabalar,
Onumuzdeki ay iki motordan birini tercih edeceğim, diaveli yarin test edecegim, vrodu önceden test ettim.

Siz olsanız hangi motoru alırsınız? Fiyatlar bir birine cok yakın diavel 24€, vrod 25€.

1- Ducati Diavel Dark
Diavel-Dark_2013_Studio_MB_G01_1920x1080.mediagallery_output_image_%5B1920x1080%5D_0.png

160hp
210kg
1200cc
240 arka lastik

2- Harley Davidson Vrod Muscle
a614bd2fd9c97a00fdbd59ff004770e8.jpg

122 hp
330 kg
1200cc
240 arka lastik

Sizce hangisini tercih etmeliyim, genelde istanbul oci kullanicam vrod trafikte skinti cikartir gibi geliyor..

Diavel rakamsal olarak çok daha üstün. Tarz olarak ta V-Rodun gerisinde değil.

Üstelik V-Rod sıvı soğutmalı. Bir ara fabrikayı taşlamışlardı sanki böyle harley mi olur diye :pl:

Abiii böyle sorumu olur yapma hayallerım Vrod ama Diavel im olsa gene cok mutlu olurum :D

Diavel güzel bence ama yanlış anlamazsanız şehir içinde kullanacaksanız neden bu kadar büyük hacimli ve ağır motosiklet bakıyorsunuz? YBR alın demiyorum ama duke serisi gibi bir model baksanız daha mantıklı değil mi?

Diavel'i görme fırsatım olmuştu.. Biraz inceledim.. Harika bir yapısı ve görüntüsü var..

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
bence diavel
ayrıca bu seçimde yamaha vmax i de eklemek gerek
şu an satışta görünmese de siparişle getirtilebilir

Vrod tip olarak daha güzel geliyor bana,,,

Bende cok begeniyorum 2 modelide asiri bir kararsizlik hakim uzerimde.

Diavel rakamsal olarak çok daha üstün. Tarz olarak ta V-Rodun gerisinde değil.

Üstelik V-Rod sıvı soğutmalı. Bir ara fabrikayı taşlamışlardı sanki böyle harley mi olur diye :pl:

Aynen aynen tasladilar :) hepsi hava sogutmali vrod ailesi sivi sogutmali

Abiii böyle sorumu olur yapma hayallerım Vrod ama Diavel im olsa gene cok mutlu olurum :D

Bende vrod dusunuyodum, 2 gün once rivaya geziye gittik kluple orda butun vrodcularla konustum cok memnun degiller trafik icin ozellikle ve oturus pozisyonu vrod un cidden rahatsiz test ettigim icin biliyorum adamda dedi istanbuldan izmire gidene kadar mahfolursun diyo, yanina bir tane xmax alip hafta ici o hafta sonu vrod super oluyor diyo(kendisi oyle yapmis)

ikisini de al , bir tane de xmax al. hatta bir tane de goldwing al. :p
şaka bir yana para var huzur var.
ikisinin tarzları farklı gibi bence , biri çok agresif çılgın terminatör , diğeri ağır abi koydu mu oturtan mike tyson. tarzdan karar verirdim ben olsam :)
şimdiden hayırlı olsun diyelim çok güzel aletler. :cat:

Vmax derdim bu sinifta

Suan sadece bu ikisini dusunuyorum hocam, ikisinde de tercih yapamiyorum 3. Karisirsa cildiririm :D

Diavel güzel bence ama yanlış anlamazsanız şehir içinde kullanacaksanız neden bu kadar büyük hacimli ve ağır motosiklet bakıyorsunuz? YBR alın demiyorum ama duke serisi gibi bir model baksanız daha mantıklı değil mi?

Biraz yere yakin saglam makine ariyorum hocam :)

Diavel'i görme fırsatım olmuştu.. Biraz inceledim.. Harika bir yapısı ve görüntüsü var..

Beni bir kere sollamisti o gün tanistim diavel modeliyle mukemmel duruyor gercekten...

bence diavel
ayrıca bu seçimde yamaha vmax i de eklemek gerek
şu an satışta görünmese de siparişle getirtilebilir

Burda olana baksam daha iyi gibi simdilik :)

ikisini de al , bir tane de xmax al. hatta bir tane de goldwing al. :p
şaka bir yana para var huzur var.
ikisinin tarzları farklı gibi bence , biri çok agresif çılgın terminatör , diğeri ağır abi koydu mu oturtan mike tyson. tarzdan karar verirdim ben olsam :)
şimdiden hayırlı olsun diyelim çok güzel aletler. :cat:

Xmax var hocam zaten :) chopper tarzi da uyuyo bana agir bir insanim ama aralara da girmek istiyorum trafikte beklerken cildiririm gercekten...

İkisi de harika motorlar, ben de çok kararsız kalırdım. Ama şunu da söylemeden edemicem, motora Diavel için başladım! :)

Not: Çok dert değil aslında, sıkılınca ondan ona geçersiniz. Bence önce diavel alın. :)

Her ne kadar cruiser'cı olsam da kesinlikle diavel derim.
vrod'a göre çok daha asi bir duruşu var.
Ayrıca ben cruiser dediğin klasik olur görüşündeyim. vrod kendi klasmanında fazlasıyla spor bir motosiklet.
Ses desen kesinlikle bir harley sesi gibi değil. Yüksek devirli çalışıyor bir kere.
Ve test sürüşünde kullanan bir arkadaşım aşırı motordan aşırı bir sıcaklık geldiğini ve rahatsız olduğunu söylemişti.
Parkederken de egzozun açısı nedeniyle pantolonunu yaktı :)
O yüzden şehir içinde alev alev yanabilirsin :cherry:
Ha bir de, diavel'de olan süspansiyonu ve konforu harleyde kesinlikle bulamazsın.

Bayağı karışık yazdım ama anlamışsındır işte. Diavel :bounce:

eek

Bu iki motora ve birazdan yazacağım motora şu an binsem süremem, sürsem korkarım, kendime güvenip de almam heralde 40 yaş civarı olur :) Suzuki VZR1800BZ de bu kategoride sayılırsa onu da düşünün, fiyatı da sadece 53,950 TL :)

VZR1800BZ_BOU_L5_AV4_D.jpg

Bende suan onu dusunuyorum, yarin test surusune gidicem.

İkisi de harika motorlar, ben de çok kararsız kalırdım. Ama şunu da söylemeden edemicem, motora Diavel için başladım! :)

Not: Çok dert değil aslında, sıkılınca ondan ona geçersiniz. Bence önce diavel alın. :)

Doğru soyluyorsunuz ama 2. Eller sıkıntı bu tip pahalı modellerde...

Her ne kadar cruiser'cı olsam da kesinlikle diavel derim.
vrod'a göre çok daha asi bir duruşu var.
Ayrıca ben cruiser dediğin klasik olur görüşündeyim. vrod kendi klasmanında fazlasıyla spor bir motosiklet.
Ses desen kesinlikle bir harley sesi gibi değil. Yüksek devirli çalışıyor bir kere.
Ve test sürüşünde kullanan bir arkadaşım aşırı motordan aşırı bir sıcaklık geldiğini ve rahatsız olduğunu söylemişti.
Parkederken de egzozun açısı nedeniyle pantolonunu yaktı :)
O yüzden şehir içinde alev alev yanabilirsin :cherry:
Ha bir de, diavel'de olan süspansiyonu ve konforu harleyde kesinlikle bulamazsın.

Bayağı karışık yazdım ama anlamışsındır işte. Diavel :bounce:

Anladim, anladim :) benimde suan ilk tercihim diavel.

Bu iki motora ve birazdan yazacağım motora şu an binsem süremem, sürsem korkarım, kendime güvenip de almam heralde 40 yaş civarı olur :) Suzuki VZR1800BZ de bu kategoride sayılırsa onu da düşünün, fiyatı da sadece 53,950 TL :)

http://www.suzukimotorcycles.com.au...dium/public/images/VZR1800BZ_BOU_L5_AV4_D.jpg

Kullanırsınız hocam, o kadar abartılacak yanı yok bende tereddütteydim ama vrod filan kullanimi cok kolay.

Vmax. Yoksa diavel :)

Diavel diyoruz ozaman :)

Ben acemi sayılırım ama oturuş pozisyonu olarak harley daha rahat olmaz mı ? sonuçta ducati spor tarzda bir motor ve bence şehir içi onun oturuş pozisyonu daha rahatsız edici olur.Sonuçta o tarz motorları insanlar şehir içi kullanmak için almıyor.hafta sonu zevkine düz yollarda pistlerde stres atmak için kullanıyor.Bence harley daha iyi olur şehir içinde.

Ben acemi sayılırım ama oturuş pozisyonu olarak harley daha rahat olmaz mı ? sonuçta ducati spor tarzda bir motor ve bence şehir içi onun oturuş pozisyonu daha rahatsız edici olur.Sonuçta o tarz motorları insanlar şehir içi kullanmak için almıyor.hafta sonu zevkine düz yollarda pistlerde stres atmak için kullanıyor.Bence harley daha iyi olur şehir içinde.

Hocam diavelde oturus vroda gore daha rahat ayrica harley cok genis oldugu icin aralara girme sansi yok, trafikte araba gibi beklemeniz gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar