Arama sonuçlarınız

1. Ş

Nolan N86mı yoksa icon kask mı yardım !!!

Nolan N86 veya Shoei nxr,Agv k3-sv,İcon variant arasında kaldım.Tavsiyeniz hangisinden yana Olur??
  2. Ş

Aliexpress den kask alma !!

Alirxpresste 100-150 dolara arai,shoei kasklar var sizce güvenilir ürün müdür ? Lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi ?
  3. Ş

SHARK SKWAL KULLANAN VARMII ??

SHARK SKWAL KULLANAN VARMI ? varsa artıları eksileriyle yazarsanız sevinirim
  4. Ş

Kask Önerisi Olan ??

Yeni kask alacağım.Nolan n64 matsiyah almak istiyorum.Sizede danışmak istedim
  5. Ş

Bell mi AGV mi

800 lira bütçem var.AGV K3 SV yada BELL VORTEX kask alıcam sizce hangisi daha iyidir ?
  6. Ş

Sorunum var

Merhaba salı günü yeni xenter aldım bi problemim oldu motor daha 97km deyken %70 eğiminde arka arkaya 3 yokuşu 2 kişi çıkalım dedik 3 yokuşun yarısında kaldı.Motora bi zararı olmuşmudur sizce
  7. Ş

Yamaha Xenter mı? Honda Msx mi? Tavsiyeniz

İki model arasında kaldım alanları daralttım.İki model arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum... NOT:Şehir içinde kullanıcağım.Boyum 1.83 92 kiloyum
  8. Ş

Kararsızım yardım edin !!

Merhaba ay sonuna doğru ilk motorumu almayı planlıyorum.Fakat çok karasız ve belirsizim.Öncelikle Bodrum içinde kullanıcağım ve bi kaç model arasında kaldım.İlk olarak Bajaj pulsar 200ns düşündüm fakat bana biraz yapmacık gibi geldi şekli ve görüntüsü güzel ama içime sinmez diye...
  9. Ş

Trafik Sınavı

Merhaba ocakta trafik sınavını hayırlısıyla kazanıp direksiyon sınavına giricem. fakat trafik sınavından kalmaktan korkuyorum.Sorular zormudur acaba merak ediyorum?
  10. Ş

İlk kez cross alacağım yardımcı olur musunuz

Yeni ehliyet aldım cross tipi motor almak istiyorum önerileriniz nelerdir ?

Yeni mesajlar