Arama sonuçlarınız

1. W

Yeni Kasa CF 650NK-MT ve CLX 700 Hk.

Herkese merhaba, Bildiğiniz üzere liste fiyatı üzerinden satılan sıfır ve liste fiyatına göre fiyatlanmış ikinci el Japon/Avrupalı motosiklet bulmak artık çok zor. Daha çok bu sebeple CF moto nun modelleri ilgimi çekmeye başladı. Bg/Tork olarak 50bg/50Nm benim için yeterli. Tek kişi hobi...
  2. W

CC Aralıklarına Göre Vergi Sistemindeki Saçmalık

Herkese merhabalar, Son dönemlerde motosikletimi yenilemeyi düşünmem gereği MTV yüzünden CC e de dikkat etmek elzem hale geldi. Bundan 10-15 sene öncesine kadar 650 CC altında orta sınıf naked enduro supersport motosiklet alınabilirken euro normları gereği hemen hemen tüm markalar orta sınıf...
  3. W

Hasar Kayıtsız ve Boyasız 600RR

Merhaba, ilandaki motosikletimi XV 950 ya da Tracer 700 ile değiştirmek üzere satıyorum: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-hasar-kayitsiz-ve-boyasiz-600rr-868574155/detay
  4. W

600F, 600FA, Fazer S2, Busa Seçim

Arkadaşlar selamlar. Aşağıdaki 4 ilan arasında gidip geliyorum. İçlerinden sadece 2006 600f i test etme, inceleme şansım oldu. Lastik dışında hiç bir masrafı yok ve gerçekten temiz motor ama fiyatı yüksek biraz. Onun dışında diğerlerine de gidip bakmayı düşünüyorum. Genellikle artçısız hafta...
  5. W

MT 09 Lastik Seçimi (120-70-17/180-55-17)

Selamlar, yaklaşık 8000 km yapmış Pilot power 2ct lastiklerimi önümüzdeki sezon başı yenilemek istiyorum fakat fiyatlar uçmadan bir takım alıp kenara koyacağım gibi gözüküyor. Motosikletimi hafta sonları kuru zeminde çevre illere ve şehir için gezi amaçlı kullanıyorum. Virajda korkutmayacak...
  6. W

Motosiklet Seçimi Hk. (fz8-z750-600rr-mt07-fazerS2-600f)

Herkese selamlar. Geçtiğimiz haftalarda CBF 600 ümü sattım ve 27-28 bin tl gibi bir bütçem var. Şimdilerde daha genç daha hafif daha kıvrak ve daha güçlü bir ss veya naked/half faired tarzı bir motosiklet almayı planlıyorum. Ayda 2-3 kez hafta sonları tamamen hobi amaçlı arkadaş çevresiyle...
  7. W

Garajınızda 3 adet Motosiklet ve/veya Scooter yeriniz olsa

Bunlar neler olurdu? - Suzuki M1800R - Suzuki GSXS 1000 FA - Yamaha X MAX 250 ABS diyerekten yapıyorum açılışı. Not: 2. el, işletme masrafları, fiyat, ÖTV-MTV vs gözetmeden lütfen :)
  8. W

24.02.2017 İlk Kazam

Merhaba arkadaşlar. Bugün saat 14 civarlarında, tramvay yoluyla normal yolun kesiştiği üç yol mevkinde, metal rayların üzerinde ön tekerin kayması sonucu 30-40 km/h civarı bir hızla sağa düşüp bir kaç metre sürüklendim. Çok şükür ekipmanlarım tam olduğu için sadece sağ ayak bileğim incindi...
  9. W

CBF 600 Çalışmama sorunu(Karbüratör)

Merhabalar, 2008 model CBF 600 motosikletim var. Yaklaşık 3 haftadan beri brandasının altında yatıyor. Dün çalıştırmayı denedim fakat bir türlü beceremedim. Marş sesi geliyor(aküde boşalma yok gibi), depoda benzin var. Yokuş aşağı vurdurmayı denedim fakat boğuluyor gibi oluyor ve çalışmıyor...
  10. W

120-70-17 ve 160-60-17

Merhabalar, Pilot power lastiklerim ömrünü tamamladı sayılır. Yeni bir takım lastik almamın vakti geldi diye düşünüyorum. Seçeneklerim;(takım fiyatları) - Mitas Sport force plus (745 TL) - Michelin pilot power (990 TL) - Michelin pilot road 2 (1080 TL) - Pirelli scorpion trail 2 (1180 TL) -...
  11. W

Amerika'da 2017 motosiklet fiyatları

Arkadaşlar merhaba, Tektabanca'nın son yayınladığı videoyu izledim. Crf 250 l rally için 5900$ etiket fiyatı diyor ama burda bir yanlışlık olmasın :silent: 5900$ bugünkü kurla yaklaşık 20650 tl yapıyor. Türkiye'deki kdv ötv zart zurt daha yüksek olacağı için bu motosikletin satış fiyatının...
  12. W

CBF 500 - GSR 600 tercih?

Merhabalar; Bildiğiniz üzere motosiklet piyasası çok durgun arkadaşlar. 2-3 aydır sahip olduğum İnazumama henüz bir alıcı bulamadım. Bende artık takas edebileceğim üst sınıf motosikletlere bakınmaya başladım. Suzuki inazuma...
  13. W

Bayramda Çanakkale

Arkadaşlar; Bayramda kocaeli-Çanakkale yapmayı düşünüyorum. Günü henüz belli değil. Birlikte sürebileceğimiz arkadaşlar varsa haberleşip gününü ayarlayıp beraber yola çıkalım. Kimseyi bulamazsam arabayla gideceğim ama motosikletle gezi tadında bi yolculuk arıyorum. Aşağı yukarı 110-120 hızla...
  14. W

cc yükseltme Hakkında

Merhabalar; 5 bin km apache rtr, 3 bin km gt 250 r, bin km inazuma tecrübem var. Artık 250 cc motorların beygir-tork oranlarının yetersiz kaldığını hissediyorum. Bir kez nc 750 x deneme fırsatım oldu. Evet benim aradığım güç budur demiştim fakat fiyatı ortada. Max 20 bin bütçe ile ss tarzı...
  15. W

3. motorumu alacağım ama

Arkadaşlar merhaba, 5000 km Tvs Apache, 2500 km Gt 250 R tecrübem var. Hyosung'umu yeni sattım ve tarz değiştirme kararı aldım. Hyosung'un oturuş pozisyonu beni çok yordu ve artık konforlu bir motosiklet almak istiyorum. Konforun yanında motosikletten beklentim; - Mümkünse kaza yapmadığım...
  16. W

2010 model Hyosung GT 250 R satılıktır/Kocaeli

Arkadaşlar motorum gayet temiz bakımını yaptırdım. ilan no:220409737 ilandaki numaradan irtibata geçebilirsiniz.
  17. W

Satılık Tvs Apache rtr 2012 19 bin de

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-19bin-km-de-acil-satiliktir-177874634/detay/
  18. W

ybr mi apache mi derken

Gittim 3 gun 2012 model 15binde siyah bi apache denk dusurdum ve aldim.sorulariniz ve onerileriniz varsa konusabiliriz.gece fotograflari eklicem. Dipnot:cok titriyor yaw
  19. W

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim

Kocaeli'de oturuyorum ve çalışıyorum.İş yerim ile aramda 3-5km mesafem var ve servis çok tersime kalıyor.Ehliyetimi aldım ve ufak cc beni üzmeyecek satmak istediğimde zorlanmayacağım bi motosiklet almak istiyorum.Bütçem ekipmanlar dışında maximum 3000tl ve kuruş yukarısına...