Bayramda Çanakkale

Arkadaşlar;

Bayramda kocaeli-Çanakkale yapmayı düşünüyorum. Günü henüz belli değil. Birlikte sürebileceğimiz arkadaşlar varsa haberleşip gününü ayarlayıp beraber yola çıkalım. Kimseyi bulamazsam arabayla gideceğim ama motosikletle gezi tadında bi yolculuk arıyorum.

Aşağı yukarı 110-120 hızla sürmeyi planlıyorum. Saatte bir mola vererek. Gerekirse daha yavaşta sürebiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Güncel. bizde çok sakat var

Biz iki motor 3 kişi 2. Günü çıkacağız.
Efizikci ben ve nişanlım.
Saati daha net değil.

Bizde 4 motor gidecegiz istanbuldan yakova bursa uzerinden canakkale yapmayi dusunuyoruz toplam 542 km gibi gotunsede rota uzayabilir planim8z arife gunu gibi yola cikmak ama 4 kisilik grupta mondial drift ve asya nostaljide olunca ortalama 80 90 km ile seyir edecegiz ara ara molalar vererek gidecegiz baktik cok sorun olacak yalova 1 gun kalip ordan tekrar yola koyulacagiz

Biz iki motor 3 kişi 2. Günü çıkacağız.
Efizikci ben ve nişanlım.
Saati daha net değil.

2. günü bana da uygun gibi gözüküyor öğleden önce çıkacaksanız eğer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Bizde 4 motor gidecegiz istanbuldan yakova bursa uzerinden canakkale yapmayi dusunuyoruz toplam 542 km gibi gotunsede rota uzayabilir planim8z arife gunu gibi yola cikmak ama 4 kisilik grupta mondial drift ve asya nostaljide olunca ortalama 80 90 km ile seyir edecegiz ara ara molalar vererek gidecegiz baktik cok sorun olacak yalova 1 gun kalip ordan tekrar yola koyulacagiz

Hız problem değilde Yalova konaklamalı uymaz bana.

Son düzenleme:
Daha tam oturmadı ayarlamaya calısıyoruz yalova konaklaması b planımız olacak duruma gore 2 arkadasın ilk uzun yol deneyımı olacak motor ile kondisyonda onemli yorulabılırler aksam yola cıkacagımız ıcın sabaha karsı varıp uyumak yerıne yalovada konaklama yapıp sabahtan yola cıkıp canakkalede gunun keyfını cıkarmayı planlıyoruz

Brooklyn ile sabah erken saatte çıkarız diye konuşmuştuk yazmış zaten de yeni köprü bedava olursa bursa üstünden gidicektik uyarsa bize dahil olabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. bende arife günü yada bayramın 1.günü eskişehirden gelmeyi düşünüyorum. ortak bir yer bulabilirsek çok sevinirim katılmak isterim.

Vay arkadaş tam benim istediğim rota bende izmitteyim ama ailecek Balıkesir e gitmemiz gerekiyor bayramda yoksa katılmayı çok isterdim

İgörkem hangi güzergahtan gidiceksin çanakkaleye mi bi de ?

aynen abi eskişehirden çıkıcam. eskişehir > bursa > bandırma > biga > çanakkale!
ben bayramı 4-5 gün çanakkalede geçirmek istiyorum. gezebildiğim kadar gezmek görmek istiyorum. birde arkadaşım orda bar açtı felan ona da uğramak istiyorum tabi. yarın motorumu bakınma sokucam hazırlıklarımı yapıcam felan dediğim gibi arife günü yada 1. gün sabah saat 5 de döndürcem tekeri inşallah.

Bende Arefe öğlen çıkıp Bozcaada düşünüyorum perşembe sabahta döncem cuma iş var. Ama kesin değil tamamen farklı rota da yapabilirim daha. Bulunsun şurda yorum.

3 temmuz pazar sabahı çıkarım bende ama tekirdağ üzerinden gidicem. gelen olursa haberleşelim.

Beyler Bozcaada ya geçerseniz Ayazmada Koreli Rest tavsiye ederim .Sahibi Hüseyin isminde bir arkadaş, güzel bir insan belki hesaplarda da yardımcı olur .

Beyler Bozcaada ya geçerseniz Ayazmada Koreli Rest tavsiye ederim .Sahibi Hüseyin isminde bir arkadaş, güzel bir insan belki hesaplarda da yardımcı olur .

eyw. dostum bu tür şeylere ihtiyacım var. başka bilen eden varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar