Yeni Kasa CF 650NK-MT ve CLX 700 Hk.

Herkese merhaba,

Bildiğiniz üzere liste fiyatı üzerinden satılan sıfır ve liste fiyatına göre fiyatlanmış ikinci el Japon/Avrupalı motosiklet bulmak artık çok zor.

Daha çok bu sebeple CF moto nun modelleri ilgimi çekmeye başladı. Bg/Tork olarak 50bg/50Nm benim için yeterli. Tek kişi hobi amaçlı şehir içi ve maks 250-300km lik şehirler arası yolculuklar için düşünüyorum.

Rakipleri MT 07/Tracer ve Z650/Versys in saçma sapan Tr fiyatlarını göz önünde bulundurursak özellikle 650 NK/MT nin fiyatı çok mantıklı duruyor. CF Moto ve ilgili modelleri için yorumlarınızı merak ediyorum. Saygılarımla :king:

MT 800 aslında pahalı değil. Rakibi sayılabilecek motosikletlerin fiyatları daha normal, bu yüzden albenisi yok. 650 sınıfı öyle değil maalesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Clx 700 un yabanci incelemeleri cok iyi.ben alirdim.heritage ve sport 2 model de cok guzel

Motosikleti
D400
baglantı noktalarından paslanma var diye sikayet duydum dogru mu acaba

direk 700lük seriden al.hem yeni motor hem yeni blok hem daha kaliteli ve havalı.aradaki farka değicektir geçen gün inceledim şu dönemde gerçekten r25 parasına clx700 alıyorsun hiç düşünme şu dönemin fp motorudur net.

Clx 700 un yabanci incelemeleri cok iyi.ben alirdim.heritage ve sport 2 model de cok guzel

Evet CL ler, MT ve NK a göre daha yakışıklı ve tarz duruyor. Fakat +20k ve +40k sıfır alırken, +1.2K yıllık mtv de farkları var. Açıkçası bu yüzden biraz daha 650 leriyle ilgileniyordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

direk 700lük seriden al.hem yeni motor hem yeni blok hem daha kaliteli ve havalı.aradaki farka değicektir geçen gün inceledim şu dönemde gerçekten r25 parasına clx700 alıyorsun hiç düşünme şu dönemin fp motorudur net.

650 lerle aralarında malzeme kalitesi olarak bir fark gördünüz mü yan yana?

valla 650 ye baya önceden bakmıştım ama yan yana 2 motorada arka arkaya bakmadım.ama kesin olmamakla birlikte tuş takımı elcik vs kütükler aynı değil.daha yenisi diye gördüm farklı.zaten grenaj vs farklı daha detaylı daha titiz duruyor alıcı şekilde bakmak tabiki daha farklı olucaktır gidin 2 motorada bakın ama kesinlikle 700 serilerinden birini alın derim.evet mtv konusunda ağlatıcak benim motorunda vergisi cidden çok fazla ama artık kabul ettik yapacak bir şey yok

İzmit'teki bayide NK, MT ve CL ler stokta gözüküyor. İş çıkışı gidip bir bakacağım karşılaştırma için bakalım.

Bir de SV 650 X buldum fiyatı çok da mantıksız durmuyor;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-0-ayarinda-sv650x-1039093322/detay
valla 10 sene kullanıcaksanız mantıklı ama 3 5 sene kullanırım vs diyorsanız çokta bi anlamı yok.güzel cihaz ama tarihi gerçekten tabi sorunsuz ve sağlamlığı da cabası.ayrıca 2023 model clx700ler 0km alıcaksınız bu son dönemde çok daha değerli ve önemli bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Clx 700 lerde mekanik olarak bisey vr videolrda gordum.7000 devirde sanirim ekstra bir guc geliyor ve motor sesi kalinlsiyor.youtubede var

Bence Cf Moto 650 serisine şans verilebilir çünkü uzun süredir piyasada bulunuyor.

650 TK (2013 yılından beri)
650 MT (2017 yılından beri)
650 NK (2017 yılından beri)

Hala da üretilmeye devam ediyor. Biraz AR-GE ekibi varsa üstüne katarak gitmiş olmalılar diye düşünüyorum ki 650 MT ile alakalı ikna edici kullanıcı videoları da mevcut.

Bahsettiğim modellerin fiyatı da uygun gözüküyor; yani demem o ki, bu şekilde bir şans verilip sorun yaşanmazsa "daha üst" modelleri de gönül rahatlığı ile sürülebilir.

Son düzenleme:
Bence Cf Moto 650 serisine şans verilebilir çünkü uzun süredir piyasada bulunuyor.

650 TK (2013 yılından beri)
650 MT (2017 yılından beri)
650 NK (2017 yılından beri)

Hala da üretilmeye devam ediyor. Biraz AR-GE ekibi varsa üstüne katarak gitmiş olmalılar diye düşünüyorum ki 650 MT ile alakalı ikna edici kullanıcı videoları da mevcut.

Bahsettiğim modellerin fiyatı da uygun gözüküyor; yani demem o ki, bu şekilde bir şans verilip sorun yaşanmazsa "daha üst" modelleri de gönül rahatlığı ile sürülebilir.

Katılıyorum. İyileştirme olarak, süspansiyonlar, TFT ekran, kaydırmalı debriyaj, led sinyalizasyon, elektronik gaz kolu, sürüş modları vs. F/P olarak gerçekten başarılı kağıt üstünde. +10 yıldır 650cc de piyasada bulunmaları da güven anlamında avantaj.

270 derece krank veya V motor olsa tadından yenmez ama o 180 derece sıralı ikilinin sesi :farao:

O yüzden İlandaki SV650X i de bir inceleyip ona göre karar vereceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Clx 700 lerde mekanik olarak bisey vr videolrda gordum.7000 devirde sanirim ekstra bir guc geliyor ve motor sesi kalinlsiyor.youtubede var

Doğrudur, saydığımız makinelerin hepsi beni güç anlamında tatmin edeceği için güçten ziyade sürdürülebilirlik, parça bulunurluğu ve kalite algısı benim için daha ön planda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Suzuki sv 650 efsane motordur.all rounder olarak gecer.alabilirsin mukemmeldir
O fiyatlara alincak motorlar zaten street triple,sv 650,clx 700

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar