Arama sonuçlarınız

1. O

ilk temes ve uzun yol mondial gomax ...

Ark s.a Dun motoru aldum bugun sabah ruhsat plaka vs islemler bitti ve motoruma ayak bastim.balikesirden ayvaliga seyehat ettim cok guzel bir yolculuktu yol ustundeki heryeri gezdim.yol uzerinde sadece 2 noktada 15 dk dinlendim balikesirde depoyu fulledim (30 tl) benzin aldim.15 tl ye ayvaliga...
  2. O

plaka ruhsat trafik sigortasi islemleri ??? mondial gomax 150 cc ye karar verdik...

S.a arkadaslar,uzun uzun arastimalar sonucu butceme uygun tasarimini begendigim kimine gore cin mali dedikleri mondial gomax aliyorum.hayirlisiysa alacagim yarin.yarin hem sigorta ruhsat vergisi ni hemde ehliyetimi cikartacagim.herkese yorumlari icin tesekkur.eee plaka ruhsat ve trafik sigortasi...
  3. O

karar verdim mondial 150cc mash ...

Ark s.a Once yamaha ybr 125 cc ardindan ise scooter mondial 150 cc mash.ybr nin maliyeti 7.000 tl yi buluyo dusundum cok para benim icin.sonra scooter e yoneldim ve mondial 150 cc mash da karar kildim tasarimi goruntusu maliyeti (3.000 tl) motoru benim icin ideal.hee dogru cin mali soyle boyle...
  4. O

100 cc lik scooter motorsiklet ve trafik sigortasi ??

Arkadaslar merhaba,scooter motorsiklet almayi dusunuyorum 2500 3000 tl yi gecmeyecek.aklimda vitello markasi veya sym var.sahil kesiminde ufak geziler icin alacagim.eee bu 100 cc lik scooter motora 1-plaka cikartmaya gerek varmi yani zorunlumu polis durdurdugunda senin ruhsatin plaka nerede...
  5. O

ilk sevindirici haber geldi :) adim adim ybr ...

Ehliyet sinavindan 86 puan aldim.cok mutluyum valla.adim adim YAMAHA YBR ESD 125 cc
  6. O

Yamaha Ybr 125 cc ESD icin şunu şunu yap yapma dedikleriniz ??

Arkadaslar s.a baslikta oldugu gibi ne oneriyorsunuz ? Tamam lastik degisimini anladik peki baska ?? Herturlu oneriye saygimiz sonsuz.
  7. O

yamaha ybr lastik secimi ??

Bircok kisiden bu konuda sikayet duyuyorum.michelin pilot lastiklerini tavsiye ediyorlar.yaa cok degisik gelio bana acikcasi lastiklerden sikayet etmeleri.birebir konusmadim ybr kullanicisiyla.ama cok ilginc gelio bana yamaha soyle dusunmuodur heralde "kotu lastik takalim insanlar kaysin...
  8. O

birkaç merak ettıgım sorularım var ilgilenırsenız cok tesekkur ederım.

arkadaslar merhaba,vitesli motorsiklet surusum ılk defa olacak inşallah.fakat aklımda bi kaç sorularım var. 1-yavasladıgıömız da debraja basılı tutup mu vıtes kucultme ıslemı mı yapıyoruz yoksa sıra sıra mı yanı debraja bas 4 e at debraj bırak sonra debraja bas 3 e at debraj bırak debraj 2...
  9. O

yamaha crypton 125 cc ybr 125 cc 2014 ??

Arkadaslar merhaba,yamaha crypton veya ybr 125 cc almak istiyorum.benim gonlumde crypton var fakat ybr de fena degil.crypton herseyiyle kusursuz fakat ybr de vites gostergesi yok ve fiyat olarak ucuk bi fiyat.crypton 2014 model 125 cc mi yoksa 110 cc mi tam anlamadim.sizce crypton mu yoksa ybr...

Yeni mesajlar