yamaha crypton 125 cc ybr 125 cc 2014 ??

Arkadaslar merhaba,yamaha crypton veya ybr 125 cc almak istiyorum.benim gonlumde crypton var fakat ybr de fena degil.crypton herseyiyle kusursuz fakat ybr de vites gostergesi yok ve fiyat olarak ucuk bi fiyat.crypton 2014 model 125 cc mi yoksa 110 cc mi tam anlamadim.sizce crypton mu yoksa ybr mi alayim ? Tesekkurler

İkisininde klansmanı ayrı,ama ybr daha ağır basıyor gibi
Crypton 125 değil 110 cc dir

Son düzenleme:
cup düşünüyorsan honda'nın 100lük cup'ı var. küçük motor için vergi ödemezsin.

hımm.crypton 110 cc demekkı.honda dusunmuyorum vergısı olsun olmasın farketmez sıkıntı degıl.sanırım ben buyuk ıhtımalle crypton alırım.ybr de fena motor acıkcası fakat yorumlara bakıyorum ybr yı sevmeyen ınsanlar var :(

Honda ınnovada enjeksiyon var bildiğim kadarıyla crypton dada varmı?

110 cc cub kullanıcısı olarak sana tek birsey onere bilirim ybr al millet kotulesin dursun kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş bak bende mondial kullanıyorum (mecburiyetten) hem cub motor belli bir sure sonra yetmeyecek cunku titreyecek ve 7 bg motor gitmeyecek haliyle vitesli motorsiklet cubdan cok cok daha iyidir. birde cub debriyaj kacırıyor kalkısta olsun bayırda olsun

kotucocuk13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Üyelik
25 Ekim 2013
Motosikleti
mondial 110ft
110 cc cub kullanıcısı olarak sana tek birsey onere bilirim ybr al millet kotulesin dursun kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş bak bende mondial kullanıyorum (mecburiyetten) hem cub motor belli bir sure sonra yetmeyecek cunku titreyecek ve 7 bg motor gitmeyecek haliyle vitesli motorsiklet cubdan cok cok daha iyidir. birde cub debriyaj kacırıyor kalkısta olsun bayırda olsun,

Bu yazılanlar yamaha crypton için geçerli değil. 3000 km crypton kullanıyorum 100 km hız yapıyor.Bir günde 400 km yol gittim titreşim yok.Bayırda filan debriyaj kaçırmıyor.

110 cc cub kullanıcısı olarak sana tek birsey onere bilirim ybr al millet kotulesin dursun kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş bak bende mondial kullanıyorum (mecburiyetten) hem cub motor belli bir sure sonra yetmeyecek cunku titreyecek ve 7 bg motor gitmeyecek haliyle vitesli motorsiklet cubdan cok cok daha iyidir. birde cub debriyaj kacırıyor kalkısta olsun bayırda olsun

Senelerdir arızalı motor kullanıyormuşuzda haberimiz yokmuş

hondacılar cıktılar yine meydana ben cub yerine sadece kendi motoruma gore cevap verdim demek istedigim vitesli motor her turlu iyidir laf sokma çabaları filan bir büyümediniz eskiden böyle değildi bu forum yazık yazık nereye gidiyoruz hayırlısı...

(ARçil lafım sana değil saygılar. 3000 kmde balatan bitmemiş demektir kacırmıyorsa benim motor 6500km oldu cumartesi gunu, 3500 km once degiştirdim debriyajı ama yine bitti herhalde elimde balata var sıkıntı yok kazasız sürüşler )

Eyv arkadaslar,bugun netten cok arastirdim kotucocuk13 haklisin ybr yi alamayanlar kotuluyormus motoru bugun yamaha servisine gittim ybr ve cryptonu canli izledim ybr icin karar kildim su an ehliyete yazildim temmuz da ins A2+B alacagim.ehliyeti aldigim ilk gun ybr 125 cc alacagim rengide mavi olacak insallah :) acikcasi heyecanliyim herturlu evrakini yaptircam trafik sigortasi ilk yardim cantasi bakimlari vs. Insallah kazasiz belasiz guzel gunler olur benim icin.
kask hayat kurtarir bu slogani herzaman destekliyorum .

Eyv arkadaslar,bugun netten cok arastirdim kotucocuk13 haklisin ybr yi alamayanlar kotuluyormus motoru bugun yamaha servisine gittim ybr ve cryptonu canli izledim ybr icin karar kildim su an ehliyete yazildim temmuz da ins A2+B alacagim.ehliyeti aldigim ilk gun ybr 125 cc alacagim rengide mavi olacak insallah :) acikcasi heyecanliyim herturlu evrakini yaptircam trafik sigortasi ilk yardim cantasi bakimlari vs. Insallah kazasiz belasiz guzel gunler olur benim icin.
kask hayat kurtarir bu slogani herzaman destekliyorum .
hayırlısı olsun de çık yola senin için ybr hayırlı olur, ilk zamanlar degilde alıstıktan sonra, bana bir dua edersin artık, kendim cub kullanıyorum kendimi senin yerine koyupta cevap verdim yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana ekipmanlarınıda duzgun aldığında kafana hiçbirşeyi takmadan gazlarsın simdiden hayırlı olsun.

hondacılar cıktılar yine meydana ben cub yerine sadece kendi motoruma gore cevap verdim demek istedigim vitesli motor her turlu iyidir laf sokma çabaları filan bir büyümediniz eskiden böyle değildi bu forum yazık yazık nereye
gidiyoruz hayırlısı...

(ARçil lafım sana değil saygılar.
3000 kmde balatan bitmemiş demektir kacırmıyorsa benim motor 6500km oldu cumartesi gunu, 3500 km once degiştirdim debriyajı ama yine bitti herhalde elimde balata var sıkıntı yok kazasız sürüşler )

Bir büyümeyen benmiyim acaba,yaş 38 sen kaçtasınz?
Orada tavsiye istenilen cubun modeli belirtilmiş,cublar debriyaj kaçırır diyorsun,sonrada kendi motorumdan bahsettim diyorsun
Gecen sene innova ile 15 bin bu senede vave ile henüz 4000 km deneyimim var,tık yok şükü
Sen her 3500 de balata değiştirmeye devam et ben Hondacı olarak mutlu ve mesudum

Eyv kardes,uzun uzun arastirdim tanimadigim insanlar da ybr gorunce gidip konusuyorum ybr hakkinda hicbir sikayeti yok yamaha bayisi trafik sigortasi + ruhsat 400 tl dedi ne kadar tutar bilmiom ama 400 tl iyi para.ogleye kadar butun isler boter dedi.yorumda bulunan arkadaslara tesekkur ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar