yamaha ybr lastik secimi ??

Bircok kisiden bu konuda sikayet duyuyorum.michelin pilot lastiklerini tavsiye ediyorlar.yaa cok degisik gelio bana acikcasi lastiklerden sikayet etmeleri.birebir konusmadim ybr kullanicisiyla.ama cok ilginc gelio bana yamaha soyle dusunmuodur heralde "kotu lastik takalim insanlar kaysin dussun" vs. dusunmuyordur.cok mu hizli gidiyoruz da kayiyo max. 100 km veya 110 km ile gitmek gerekir sonucta

bende senin gibi düşünüyordum ama denedim baktım kayıyor. ıslak zeminde virajda eminim michelinden daha fazla kayacaktır .hayatı riske atmaya deymez

arkadaşlar yamaha öyle düşünmüyor ama ülkemizin asvaltı çok kötü o yüzden lastikleri değiştirmek gerekiyor

lastiğin üzerinde nylon ibaresi var. ben bin km de değişim yaptım hemen. michelin pilot sreet taktırdım gayet memnunum. artık korkusuzca virajlara girebiliyorum. şiddetle lastik değişimini öneriyorum.

Himm evet herkes michelin pilot sreet oneriyor.lastigi kaca aldin ? Bazilari 140tl farkla aldigini soluyor.ybr nin kendi lastigini micheline verip fark parasi falan mi odedin ??

yok. ben ayrıca aldım. orjinal lastikleri yedek olarak saklıyorum. ben 250tl ye aldım takas filan yapmadım. 140tl ye takas eden adam çok iyi yapmış. ben araştırdığımda hep 200tl fark istediler.

Lastik adi değil verimi yüksek değil ,tutunması düşük ben ilk aldığımda değiştirmeye kıyamadım 15.000 kadar kullandım ama virajlarda fazla yatırmadan dönüyordum,frene basınca durma mesafesi uzuyordu,Şimdi michelin kullanıyorum daha güvenli kullanabiliyorsun.bugünde olsa yine en azında bir sene kullanırdım.Sıfır lastiğin değiştirilmesini doğru bulmuyorum.

Düşük bütçe motoru olan commuterde masraftan kaçmak için, bütçeye büyük etkisi olan lastiklerde haliyle ucuza kaçılıyor.
Orjinal lastikleri hiç tavsiye etmem, adına yakışır halleri vardır, ceset. Kuru zemin ve fazla virajla işi olmayan pek şikayet etmeye bilir.
Ama lastiğe zaten uç şartlarda ihtiyacınız oluyor, değerini böyle anlarda anlıyorsunuz. Bütçe varsa paraya kıyıp iyi bir lastik takımı alınmalı diyorum. Hayatınız fazladan vereceğiniz 200 TL den önemli değil.

Evet cok kisiden sikayet aldim hiz tutkunu degilim virajlara 80 90 km hizla girme gibi bir tutkunum yok akilli mantikli moto sürme taraftariyim tabi bole dediysekde 40 50 km hizla gidecegim fakat max hizim 100 km gecmeyecek.once bi deneyecegim lastikleri kendim ona gore karar verecegim.fakat ilk oncelik michelin pilot street olacak ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar