Arama sonuçlarınız

1. S

ANAHTAR KONTAĞIN İÇİNDE KIRILDI

Anahtar kontakta çevirdim kırıldı yarısı elimde kaldı yarısı içerde. Denedim bir kere çalıştı bir daha denedimdaha çalışmadı kontak dönmüyor bile ne yapmak lazım
  2. S

DÜN BEŞİKTAŞTA BEDAVA TEOMAN KONSERİNDE OLAN MOTORCULAR BURADAMI?

DÜN BEŞİKTAŞTA BAHÇEŞEHİR ÜNİNİN TEOMAN KONSERİ VARDI İÇERDE DEĞİLDE DIŞARDA BİRA İÇEN MOTORCULAR BURADALARSA BİR SELAM YOLLAMAK İSTERİM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA VARDI. BİR KAÇIYLA TANIŞTIK BURADALARSA EĞER TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.
  3. S

Motor çalışma sorunsalı

[B]]Arkadaşlar sabah motoru calıstırayım dedım elektırıkle çalışmadı yani duğmeye basarak hatta durdu motor sesı kesıldı. Sonra ayak marşıyla bir kaç denemeden sonra zorda olsa calıstı.Aksam tekrar calıştırmak ıstedım kullanmak gene aynısı oldu gene ayak marsını kullandım. Yalnız şöylede bir...
  4. S

Gidip 250 ccye 10-12000 TL vermek mi onun yerine 500-600 cc almak mı?

Kawasaki ninja 250r al dusunuyorum kullandim hosumada gitti fakat 250 cc icin parasi fazla geldi o paraya 500-600 cc cok motor var fikirlerini paylasirsaniz sevinirim tesekkurler simdiden.
  5. S

Alınabilelecek 500cc motosikletler yada beygiri yüksek 250 cc tavsiye

Öncelikle herkese meraba şuan 150cclik bir motosiklet kullanıyorum ama uzun yolda yeterli gelmiyor bana 250 cc ilede yola çıktım onunda 150 cc çok farkı yok sadece 20km hız farkı oluyor bana önerebileceğiniz modeli yüksek dediğim gibi motosikletler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. İşiniz...
  6. S

HAFTASONU KAÇAMAĞI

Yarın gelıbolu ıstanbul yapıcaz haftasonu kacamagı varmı o taraflara gıdecek olan yol üstünden alalım yada bekleyelim.
  7. S

Touring motor tavsiye

Mondial 150 mr vulture Kanuni terry Falcon 150 crown'a benzer touring baska motor tavsiyesi olacak olan yardimci olabilirmi? Tesekkur ediyorum simdiden.
  8. S

B RH (+) POZITIF KAN ARAMAKTAYIZ. ISTANBUL SIYAMI ERSEK HASTANESI

Hastanede yatmakta olan dayıma kan aramaktayız. Iletısım:05321361773
  9. S

RKS Titanic 150 mi? Kanuni GT 170 mi? Yoksa Kanuni GV 180 mi?

Arkadaslar motor alacam fakat bu ucu arasinda kaldim cokta fazla butcem yok anca bu ve bunlar gibilerini alabilrim. Dusunceleriniz nelerdir? ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ---------- Birde kanuni phantom var yazmayi unuttuk.
  10. S

Naked motor ne tavsiye edersiniz?

Yeni motora baslicam ve naked motor hosuma gidiyor cokta fazla bir butcem yok 2000-3000 arasi ne tavsiye edersiniz? Aklimdan gecen cbf250 ve cbf 250 twister.
  11. S

Motora baslangic icin cbf ve ybr haricinde baska neyle baslanabilir?

Yeni motora baslicam fakat ybr ve cbf pek cekici gelmedi tip guc vs olarak baska onerileriniz varmi? Motor kullanan bir abimiz racing dusuk guclu tavsiye etti buna ne dusunursunuz? Tesekkurler simdiden.
  12. S

Yeni motora baslayacagim chopper 250'lik fazla gelirmi?

Arkdaslar motora yeni baslicam fakat tavsiye edilen disinda chopper 250'likte bir sikinti yasarmiyim?
  13. S

motosiklete yeni başlayanlar için yardımcı olabılırmısınız?

Merhabalar ben uzun zamandır motora merak saldım. Ilk olarak ıse ehliyetten başladım. Asıl sorunum şu; daha önce hıc motora bınmedım ve araştırmalarıma göre hemen hemen herkes başlangıç motoru olarak yamaha honda motor öneriyor. Benım ılgımı ceken motor ıse chopper/crusıer çok kafan karıştı...

Yeni mesajlar