DÜN BEŞİKTAŞTA BEDAVA TEOMAN KONSERİNDE OLAN MOTORCULAR BURADAMI?

Katılım
14 Mar 2014
Mesajlar
126
DÜN BEŞİKTAŞTA BAHÇEŞEHİR ÜNİNİN TEOMAN KONSERİ VARDI İÇERDE DEĞİLDE DIŞARDA BİRA İÇEN MOTORCULAR BURADALARSA BİR SELAM YOLLAMAK İSTERİM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA VARDI. BİR KAÇIYLA TANIŞTIK BURADALARSA EĞER TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.
 
Katılım
14 Ağu 2013
Mesajlar
1,043
bira içen motorclar ... Maşallah efendim Maşallah:) sonrasında da berberce gazladılarmı acaba? İnşallah burda değillerdir:)
 
Katılım
14 Mar 2014
Mesajlar
126
ÇOĞU BİRA İÇİYORDU YANİ. AMA BEN BELLİ BİR SAATTE SONRA KAÇTIM MALUM SABAHA İŞ GÜÇ VAR AMA BÜYÜK İHTİMAL GAZLAYAMAMIŞ ORDA SABAHLAMIŞLARDIR KONSER İYİYDİ.
 
Katılım
23 Tem 2013
Mesajlar
1,716
bonzai içenlerle beraber sabaha karşı gazladılar herhalde.

sonra doğal seleksiyon yok evrim yalan deniyor. :farao:
 
Katılım
27 Tem 2011
Mesajlar
983
Alkollü araç kullanmak çok tehlikeli.Hem kendi canınızı hemde karşıdakinin canını tehlikeye atıyorsunuz.Birde kazaya karışıp alkol 50 promilin üzerinde çıkarsa cezası çok ağır.
 
Katılım
14 Mar 2014
Mesajlar
126
ALKOLLU KULLANDILARMI BİLMEM KULLANDILARSA TABİKİ DOĞRU BİR DAVRANIŞ DEĞİL BU. AYNEN YOUSEFFER BOMONTİ FİLTRESİZ İYİDİR NORMAL ZAMANDA.
 
Katılım
1 Eyl 2014
Mesajlar
537
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcular!!!:queen:

bedava konser!!!:queen:

bira icmisler!!!:queen:


tahminler;
deri kiyafetleri de vardir,:queen:

bira ile birlikte baska seyler de icmislerdir/cekmislerdir,:queen:


bu motorcular var yaaa!!! :queen:
 
Katılım
14 Mar 2014
Mesajlar
126
BIRAKTI GERİ GELDİ GERİ BIRAKTI GERİ GELDİ KARIŞIK KONSER VERİYOR BÖYLE.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst