Yeni motora baslayacagim chopper 250'lik fazla gelirmi?

Arkdaslar motora yeni baslicam fakat tavsiye edilen disinda chopper 250'likte bir sikinti yasarmiyim?

chopperlar uzun yol motoru olarak yapılmıstır agırdır cok fazla hız yapmaz torklu olur birde zor dönerler bunları goz onunde bulundur cc olarak bakma olaya bunları yapabilirim dersen al kullan o senin bilecegin iş :)

Yeni başladığınız için zor gelecektir ama becerirseniz olur tabiki..

Ybr veya cbf'yle baslamak en iyisi olacak sanirim.chopper alistiktan sonra alinr ancak.

evet belkide aralardan geçmek sokakladan kıvrılmak hoşunuza gidecek naked isticeksiniz belkide hız hoşunuza gidecek racing isticeksiniz belkide gör.g.tüm yolları yapacaksınız enduro-turing isticeksiniz ybr-cbf ilk motor için ideal hem 2.elinde zarar etmezsiniz.çabuk alır çabuk satarsınız arızasıyla soğutmaz sizi.

bende yeni başlıyorum commuter ilk tercihim... 125cc Salcano wolf aldım..

en az iki yıl binip, birazda olsa motosiklete binmede kendimi geliştirdikten sonra 250cc lik cruiser düşünüyorum..

trafikte sorun yaşamamak, reflekslerini geliştirmek ve motosikletin ağırlığına alışmak için maddi imkanın varsa, ybr-cbf yada benim gibi 125 cc bütçene uygun başka motorlarda kendini geliştirmen...

Başlangıç motoru sizi trafikte yormayacak, aralardan rahatça geçebileceğiniz, yedek parçada sıkıntı olmayacak düşmekten korkmayacağınız bir motor olmalı. 250 cc bir chopper size başta sıkıntı verebilir. Trafikte aralardan geçmekten çekinirsiniz. CBF yi tavsiye ederim. CBF de kendinizi geliştirdikten sonra chopper a geçiş yaparsanız daha rahat edersiniz.

OFG

Valla ben ybr cbf cilerden değilim bana , ne hoşuna gidiyosa onu al bence 250cc ye kadar. Banada ninja alma dediler , gidonu az dönüyo vs vs , onda ögrenemezsin dediler. 2-3 düştüm . Şimdi fıstık gibi kullanıyorum. Biraz kendine güvenle ve dikkatle alakalı bence.Kimse alınmasın ama şahsen ben ybr yada cbf nin üstünde gözükmek istemem. Şekilciyim bukadarda netim :)

şehir içi kullanacaksan chooper da sıkıntı yaşarsın eğer usta değilsen. ama zamanla öğrenirsin yani.
silindir hacmi senn içn uygun fakat dönüşlerde virajlarda biraz ustalık gerektiren bi motor.
uzun yol da kullanmyacaksan alma derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

o motorla aralardan zor geçersiniz. buda sizi yorar. motor kullandgını anlayamazsın.
tabi uzun yol- otoban hariç.

bende yeni başlıyorum commuter ilk tercihim... 125cc Salcano wolf aldım..

en az iki yıl binip, birazda olsa motosiklete binmede kendimi geliştirdikten sonra 250cc lik cruiser düşünüyorum..

trafikte sorun yaşamamak, reflekslerini geliştirmek ve motosikletin ağırlığına alışmak için maddi imkanın varsa, ybr-cbf yada benim gibi 125 cc bütçene uygun başka motorlarda kendini geliştirmen...

::pala:: doğru ama 2 sene çok bence en fazla 1 sezonda yetmemeye başlıcak :).

Olur ama kastırır biraz. Uzun zaman u dönüşü yaparken devirme stresi yaşarsın

Motosikleti
Hero X Pulse 200
sen 3 şeridide kullanarak u dönüşü yapmak nedir bilirmisin? :)
arabaların arasında ancak yürüme hızında gitmek nasıldır :)

şaka bir yana eğer tarzın cruiser motosikletlerse 250 cc uygundur başlayabilirsin ama yukarıda yazdıklarımı dikkate al, ben seviyorum o yüzden bana koymuyor

Eğitim almadan olmaz.Ama ben eğitim alırım dersen çok iyi bile olur.YBR,CBF vs ye göre daha iri ve daha çok gürültü çıkaran aletler olduğu için trafikte saygı duyarlar,kızlar bayılır..

Motosiklete başlayan çoğu ınsanın hayalidir tabiki baslaya bılırsın o motorların torku vb. güçlü olmadıgı için sorun olmaz fakat dönüşlerde biraz zorlanırsın bence ybr-cbf tarzı naked makıne alman öğrenmen acısından daha kolay olur...Ha bu arada alacağın motor çin malıysa hiç bulaşma motordan soğursun titreşimi arızası bitmez

Son düzenleme:
arkadaşlar bu nakedlerde gidon dönüşü az mı? çok mu? mesela yeni çıkan mt 07 de.AEA mt 09 da gidon için az dönüyor demişti.acaba mt 07 için de bu böyle mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar