Arama sonuçlarınız

1. O

Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı bir mesaj oldu (y)
  2. O

Bajaj Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ortalama 3.5 yakıyorum bu arada 1.5 sene oldu motoru alalı bayiden sıfır aldım , şu an 9 bin km de ,ilk aldığımda montaj kaynaklı vites düşmesini saymazsak (sonuçta motorun kendisiyle ilgili değil) yaşadığım problem sayısı sıfır. NS200den memnunum, kullanıcılara şunu sormak istiyorum ben...
  3. O

Boykot Ediyor musunuz

birleşik arap emirlikleri abd ortağı ülkedir. Ancak suudi arabistan durumu biraz karışık faysal döneminde avrupa,abd ye ambargo uygulandığı için dönemin abd dış işleri bakanı petrol kuyularını bombalamakla tehdit etti. Fakat faysalın meşhur bir cevabı var bunla ilgili ''atalarımız hurma ve...
  4. O

Boykot Ediyor musunuz

''Biz ise kahve köşelerinde, parklarda pinekleyerek, ahkam keserek ömrümüzü geçiriyoruz.'' harika bir noktaya değindin kesinlikle katılıyorum Yönetim iyi değil,alım gücümüz iyi değil ama şunuda unutmamak gerekir ki o eleştirdiğimiz milletvekilleri benim sensin yani bizim aynamız önce çuvaldızı...
  5. O

Boykot Ediyor musunuz

burada yazdığınız bir çok şeyin cevabı attığım yazıda var iyi okuyun lütfen ülke olarak böyle bir karar alındığında karşı yaptırım ile karşılaşıyor bizim yaptırımımız onları %0.5 etkiliyorsa onların yaptırımı %30-40 etkiliyor zaten yüksek olan enflasyonumuza bir darbe daha indiriyor ama...
  6. O

Boykot Ediyor musunuz

Hayır kuramazsınız diyecek gücü mü var ?
  7. O

Boykot Ediyor musunuz

Aslında attığınız video dediklerimi çürütmüyor destekliyor iyi okuyun ''Her şeyin bir dengesi var. "Ben Apple, IBM, İntel,Coca-Cola,Syarbucks gibi markaları yasaklıyorum, İsraile destek olan kim varsa ABD ve Avrupa ürünlerinide boykot ediyorum, ilişkileri kesiyorum" derseniz, sonuç olarak Kuzey...
  8. O

Boykot Ediyor musunuz

diş macunu eyüp sabri tuncer ( eczaneler de 4-5 farklı yerli macun markalarıda mevcut) toz deterjan bingo
  9. O

Boykot Ediyor musunuz

Kullandığımız bilgisayarlar onların ürünü olabilir, Bilgisayara,internete veya manipüle edilmiş medya yerine gerçek bilgilere ulaşmak için X yerine kullanabileceğimiz bir altarnatif yok, ya da nvidia,amd,intelin alternatifi yok. Ama kola içmek, Nike giymek ya da Omo kullanmak zorunda...
  10. O

Eldiven sorunsalı

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar yardımcı oldunuz
  11. O

Eldiven sorunsalı

eldivenden dizliğe kadar tam takım ekipman kullanıyorum zaten üşümüyorum bir tek elim üşüyor ama eldivenlerim korumalı ancak yazlık eldiven kışlık değil içine yün eldiven giyip dışına korumalı eldiveni giyiyorum ama yeterli olmadı Açtığım konuyu dikkatle incelerseniz kışlık eldiven sorunu çözer...
  12. O

Eldiven sorunsalı

elimde toplamda 4 adet eldiven var 2 tanesi yazlık file korumalı eldiven 1 adet şu nette bolca reklamı olan siyah içi polarlı eldivenlerden 1 adette pazarda satılan yünlü eldivenler var ya onlardan şimdi farklı bir eldivene ihtiyacım var mı yoksa ilk önceliğim elcik koruması ya da ısıtmali...
  13. O

Eldiven sorunsalı

Arkadaşlar, 5 Şubat'a kadar tatlı tatlı motorumu sürüyordum ancak 1 adet yünlü eldiven ve 1 adet polarlı eldiven üst üste giymeme rağmen 20 dakikalık yol sonrasında elim resmen dondu, yani neredeyse yol ortasında kenara çekecektim. Motoru elimi ısıtmak için ne yapmamı önerirsiniz? Var mı şöyle...
  14. O

450nk vs 390 duke kardırmalı debriyaj ?

450 nk başlığı olmadığı için buraya açtım 450nk da kaydırmalı debriyaj var mı ? ve sizce duke 390-z400-dominar 400-450nk hangisi daha mantıklı benim fikrim dominar ağır ve hantal ayrıca pek yakısıklı sayılmaz duke 390 hafif kaliteli full elektronik seri ancak hem motor pahalı hem parçaları...
  15. O

İstanbulda Bana En Yakın Mangal Yapabileceğim Yer

Evet arkadaşlar Zeytinburnu semtinde ikamet ediyorum veliefendi tarafında marmaraforum avm ye yakınım bu konuma en yakın manzarası, yeşilliği güzel her m2 ye 10 adam düşmediği mangal yapabileceğim yerleri söyler misiniz ? :) buraya yakın sakin yer bulamazsın diyenler olabilir ben zaten...
  16. O

Antalya'da yarışan iki motosiklet kaza yaptı: 3 ölü

Antalya'nın Finike İlçesi'nde birbirleriyle yarışan iki motosiklet aynı otomobille çarpıştı. Kazada motosikletlerde bulunan 19 yaşındaki Ümit Okuducu, 24 yaşındaki Ferdi Ünal ve Alican Sayın yaşamını yitirdi. Kaza dün saat 21.00 sıralarında Finike- Kumluca Karayolu'nun 4'üncü kilometresinde...
  17. O

Marş basmıyor :(

http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/127709-bisiklet-bile-surmeden-motor.html Arkadaşlar moralim çok bozuk :( bugün motoru çalıştırdım gaz yemedi jikle falan işte 3 dk içinde çalıştı sonra biraz turliyim dedim turlarken pat diye bi ses geldi motor durdu sonra marş basıyorum...
  18. O

Bisiklet bile sürmeden motor

Evet arkadaşlar ben burak yaşım 20 aranıza yeni katıldım kocaelinde yurtta kalıyorum bisiklet sürmeyi bile bilmeden motor aldım ehliyete yeni yazıldım bugün aldım motorumu ilk başta çalıştıramadım bile :) sonra yavaş yavaş öğrendim 1-2 saat içinde etrafta turlayacak duruma geldim gaz kolunun...

Yeni mesajlar