Bisiklet bile sürmeden motor

Evet arkadaşlar ben burak yaşım 20 aranıza yeni katıldım kocaelinde yurtta kalıyorum bisiklet sürmeyi bile bilmeden motor aldım ehliyete yeni yazıldım bugün aldım motorumu ilk başta çalıştıramadım bile :) sonra yavaş yavaş öğrendim 1-2 saat içinde etrafta turlayacak duruma geldim gaz kolunun hassasiyetine alışmam biraz zaman aldı :) şimdilik bu boş alanda takılıyorum ehliyeti alınca ufaktan trafiğe çıkarım artık :) Aldığım motor apache rtr 150

Bunlarda resimler :) parmağım çıkmasaymış ve telefonun kamerası bozuk olmayaymış iyiymiş :D

Aslında istanbuldayım kocaelinde (umuttepe) okuyorum seymende (başiskele) de kalıyorum :)

yakınmışız bende gölcüktenim motorlarda aynı tanışalım en yakın zamanda bizim gruba katalım senide :)

tabi olur tanışalım da ben tanışmaya motorla gelemiyeceğim kesin :) :) ya da siz benim yurdumun oraya gelin hem bana öğretirsiniz :p :D

benim için sorun olmaz hergün turluyorum senin yanına doğru tur atarım :) yurdun başiskelede dimi ?

Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim. Bisiklet kullanmayı bile bilmiyorken bu motoru almak cesaret ister. Dikkat ve çalışma ile üstesinden gelirsin. Kolay gelsin.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan, ehliyetini almadan kullanma diycem ama biraz daha öğrenince kurtlanırsın sen.!

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bisiklet bile sürmeden motor almak hemde bu motoru almak büyük cesaret. En azından bi scooter olsa daha emniyetli olurdu bence. İnş kazasız belasız sürersin hayırlı olsun.

ilk deniyişimde biraz zorlandım ama şu an rahat sürüyorum şimdi de aşağı inip vites öğrenicem bakalım :)

aramıza hos geldın. ehlıyetınızıde alınca tam olacak. gule gule kullanmanız dılegımle.

Gaza gelip falan sakın ehliyetsiz trafiğe çıkma. Cezası 1400 lira galiba.

Kazasız belasız günler dileğiyle.

hergün antremanlarını yap ben bisiklet üstünde büyüdüm bisiklet bu işin temelidir kanımca. Ama yinede helal olsun inşallah kazasız belasız tadını çıkartırsın. Seçimin güzel olmuş ayrıca :)

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Eğitim falan alsaydın keşke.Seninki cahil cesareti tebrik ederim.İnşallah ölmezsin.

Arkadaşlar moralim çok bozuk :( bugün motoru çalıştırdım gaz yemedi jikle falan işte 3 dk içinde çalıştı sonra biraz turliyim dedim turlarken pat diye bi ses geldi motor durdu sonra marş basıyorum çalışmıyo , marş basmıyo şu an ne yapçam bilmiyorum :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

sorun ne olabilir arkadaşlar :/

jikleyi aç ve çok çok az gaz aç ve marşa bas çalışacaktır eğer bir sorunu yoksa yada motoru boğmuşsan çok gaz vererek gaz vermeden marşa bas çalıştığında hafif hafif gaz ver yumuşak bi şekilde yedirerek birden gaza yüklenme stop eder marş basmıyosa akü bitmiş olabilir kolla çalıştıracaksın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar