Arama sonuçlarınız

1. ahe

Eski Üretimli Kask

:ROFLMAO::ROFLMAO: hocam bu tezi öne sürünce o zaman lastik içinde aynı şey geçerli neden yeni üretim lastik alıyorsun git eski üretimli lastik al diyorlar
  2. ahe

Eski Üretimli Kask

hocam bu chatgpt yanıtı gibi olmuş :D
  3. ahe

Eski Üretimli Kask

Bu işin net bir doğrusu yok bence anlaşılan o :D Ben gidip tercih etmem, ama alanada saklama koşullara güveniyorsa neden aldın diyede sormam :D 1746174832 Güzel kaynak hocam teşekkürler.
  4. ahe

Eski Üretimli Kask

Selamlar, Bu "kaskın raf ömrü 5 yıl, sonra çöpe at" konusu uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Forumlarda bolca konuşulmuş ama çoğu başlıkta ya kopyala-yapıştır bilgiler var ya da kimse net bir şey demiyor. Ortada bir “standart” gibi duran bu 5 yıl meselesi var ama sanki konu o kadar da siyah-beyaz...
  5. ahe

2025 Motosiklet fiyat zamları

hocam konudan uzaklaşınca biraz kızdı arkadaşımız @Burak Kara , o yüzden ben izninizi istiyorum :)
  6. ahe

Neden atıldı, ben yokum hocam bayadır uzak kaldım konu ile ilgili merak ettim :) her şey değişmiş. Tavukçu biri daha vardı ona noldu acaba hahahah :D edit: snappy x
  7. ahe

hasmet abi ile ilgili konu açacaktım "nerde bu adam diye" :( 2-3 sene uzak kaldık adam forumu terk etmiş çok üzdü :(
  8. ahe

biz yamaha için bakmıştık yüzde 23 gibi bir oran var 24-25 modeller arasında bu kurun yansımamış hali + kur dalgalanmaları vs yaz sonu örneğin xmax 250 400k olur herhalde :eek:
  9. ahe

MT25 mi, CB250R mi?

bir forum hiç mi eskimez, dış kabuk değişmiş içerisi aynı :ROFLMAO:
  10. ahe

Piaggio medley 150

Selamlar Piaggio medley 150 Kullanan var mı? Malüm bayilerde sıfır olarak ne nmax var ne pcx var alternatif olarak mecbur bir şeyler bakıyoruz. Daha önce Piaggio hiç kullanmadım ancak geçmişini ve kalitesini biliyorum ancak direkt kullanıcı yorumu tecrübeleri olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok...
  11. ahe

Scooter Lastik Seçimi

Selamlar, scooterim için lastik bakıyorum daha önce 2 sezon michelin city grip 2 kullandım, şimdi angel scooter veya diablo rosso scooter bakıyorum, daha önce bu iki modeli kullanmış arkadaşlar var mı aramızda ?
  12. ahe

Hayatımda Gördüğüm En Saçma Fren Videosu ?!

https://www.youtube.com/watch?v=G8pQGVQwGEU Normalde forumda pek aktif takılmam tanıyanlar bilir ama bugün sabahın bu saatlerinde böyle bir video gördüm, arkadaş forumdan mı bilmiyorum ama biraz komik bir video olmuş. Şaka amaçlı çekildiğini düşünüyorum.
  13. ahe

Kışlık Yağmur Geçirmez Motosiklet Pantolonu

Selamlar,böyle kevlar motosiklet pantolonu arıyorum ama baya aradım bulamadım. Kevlar olması çok önemli . Ofiste akşama kadar kocaman motosiklet pantolonu ile oturmak baya dertli olur :queen::queen:. Benim kullandığım tech90 artık 5 sene oldu eskidi ve aynısından bulamıyorum. Başka fikri olan...
  14. ahe

Bu Motosiklet Sitesi Kime Ait ?

Selamlar, https://www.bumotosiklet.com şöyle bir motosiklet blog sitesi var site bizim forumdan birine mi ait acaba
  15. ahe

Kask Seçimi-2022

Selamlar, Kullandığım shoei kaskım artık emekli oldu(5.sene) yeni kask arıyorum shoei nxr2, agv k6, arai chaser-x, hjc rpha 11 . -bakıyorum çok fazla bir bilgi yok araştırdığım kadarıyla kullanan arkadaşlar veya test eden arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim özellikle k6 ile nxr2 arasında...
  16. ahe

Araç Değer Kaybı Motosiklete Neden Çıkmıyor

Selamlar, Motosiklete neden çıkmıyor bu ben geçen 2021 haziran temmuz gibi ufak çaplı bir kaza yapmıştım 5335 tl civarı bir hasar çıktı şimdi sigorta şirketlerini arıyorum motora çıkmıyor abi yaaağ falan diyorlar böyle bir şey olabilir mi ya motor araç değil mi a..
  17. ahe

2021 En İyi Orta Hacimli Naked Motosikletini Seçiyoruz

Geçtiğimiz 2021 Yılının En İyi Naked motosikletini seçelim bakalım neler çıkıcak çok merak ediyorum
  18. ahe

Scooter Lastik Seçimi

Merhaba, şehir içi için nmax 125 kullanıyorum scooter lastiği konusunda engin bilgileri olan arkadaşları bekliyorum. Şu an üzerinde orjinal lastikleri var(2016 model)lastik demek pek istemiyorum aslında :queen::queen: Metzeler Roadtec Scooter Pirelli Angel Scooter Michelin City Grip 2 ANLAS...
  19. ahe

Eldiven Tavsiyesi +1000 TL

Selamlar bayadır foruma giremiyordum işten güçten vakit bulamıyorum umarım herkes iyidir :pr: şimdi bir eldiven ihtiyacım var bir kaç model var aklımda max limitim 2k https://www.motomax.com.tr/knox-orsa-deri-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah bu knox'un bilekli olanı var o da bu ve yakından...
  20. ahe

Şehir İçi Motosiklet Seçimi Hk.

Şehir içi işe git gel kullanacağım motosiklet arıyorum yaklaşık 4 senedir şehir içinde vitesli motosiklet kullanıyorum ve şehir içi vitesli motosikleti her gün işe git gel olarak kullanmak günde 50km civarı hem değerini öldürüyor hem de masraflı oluyor tamamen gereksiz yani. Aklımda nmax125 alıp...

Yeni mesajlar