Scooter Lastik Seçimi

ahe

Selamlar, scooterim için lastik bakıyorum daha önce 2 sezon michelin city grip 2 kullandım, şimdi
angel scooter veya diablo rosso scooter bakıyorum, daha önce bu iki modeli kullanmış arkadaşlar var mı aramızda ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
City grip 2'lerin ne sorunu vardı da başka marka bakıyorsunuz merak ettim.

ahe

2 sezon kullandım yeterli yani başka lastik başka tecrübe, yoksa gayet güzel :queen:

Motosikleti
City Grip 2 çok çivi topluyor bence.

Ben de 2 yıldır city grip 2 kullanıyorum, çok memnunum. Çok çivi topluyor diye duymuştum ilk taktırdığımda, bir de formulax jel uyguladım çivi girerse yolda kalmayayım kafam rahat olsun diye ama 2 yıl yaklaşık 8bin km oldu daha bir tane bile çivi girmedi şansıma.

ahe

Ben de 2 yıldır city grip 2 kullanıyorum, çok memnunum. Çok çivi topluyor diye duymuştum ilk taktırdığımda, bir de formulax jel uyguladım çivi girerse yolda kalmayayım kafam rahat olsun diye ama 2 yıl yaklaşık 8bin km oldu daha bir tane bile çivi girmedi şansıma.

benim 30k oldu hiç çivi olayı yaşamadım

CRF

Selamlar, scooterim için lastik bakıyorum daha önce 2 sezon michelin city grip 2 kullandım, şimdi
angel scooter veya diablo rosso scooter bakıyorum, daha önce bu iki modeli kullanmış arkadaşlar var mı aramızda ?

city grip 2 -anlas turnee ve winter grip- angel scooter kullanmış biri olarak çok net olarak angel scooter seçerdim. Fren mesafesi virajı şahane tavsiye ederim.

diablo rosso scooterda deneyimlemedim bilmiyorum.

Motosikleti
Muadillerine göre yol tutuşu bariz daha kötü.

Ben xmax'ın üzerinde gelen city grip (1) ve sonrasında city grip 2 kullandım, üzerine gelen city griplere göre yol tutuşu acayip farketmişti. Daha iyisi ne varsa bilelim.

ahe

diablo rosso scooter taktırdım inanılmaz derecede iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar