Arama sonuçlarınız

1. D

2017 Model Pulsar 200 Ns Arıyorum

Merhaba arkadaşlar 3 sene önce motosikletim olan 125 MH Drift'imi sattım. Ve bu arada arabaya geçtim tabi ki motosiklet ile olan bağım bitmedi. 3 senedir motosiklet sürmemezlik etmedim işim gereği her gün motosiklet sürdüm.( 150 bin km filan sanırım.) Şimdi 2017 model düşük km pulsar 200ns...
  2. D

İlk sürüş ilk kaza

Dün arkadaşımla 70 km lik yola çıktık ilk keskin virajda açık alayım derken sanırım mıcıra kaptırmış haliyle arkayı kaydırmış kendisi acemidir ısrarı üzerine çıktık 2 motor drift ve mcx önden ben gidiyordum tehlikeli yerleri 4 lüyle haber veriyordum lakin virajda otobüsün arkadasında da olması...
  3. D

Soğuk memleketten sıcak kareler Gezi !!

Merhaba abilerim kardeşlerim vizelerden sonra gezmek istedim memleketimde yakında oraya bi gideyim dedim takım taklavatı topladım sırt çantama koydum soğuk geçirmeyecek bir mont ve termal içliklerle yola çıktım aslında bayağı fotoğraf çektim ama telefonu fabrika ayarlarına döndürünce silindi...
  4. D

Aynalı Tahir dizisi ve kedi :) (video)

Arkadaşlar bugün bir arkadaş anlattı bu sahne bayağı güldürdü beni sakın yanlış anlamayın hayvan düşmanı değilim :) aradım buldum vidyoyu.
  5. D

Bu neyin kafası ?

Sizinle paylaşmak istedim H2 bunun yanında b ile başlayan bişi yemiş :bounce: Gezerken gördüm yorumları.
  6. D

Otobüsle motorsiklet ve ilk İstanbul tecrübem

Merhaba ahali :) Bugün Edirne Keşandan İstanbul'a motosikletimi getirdim gerçi binerek gelmek isterdim ailevi sorunlardan izin vermediler. İlk araç sahibi kaptan ile fiyatta anlaştık ben dahil 80 lira . Motoru resimde gördüğünüz gibi yükledik hiçbir sorun çıkmadı ince çamaşır ipleriyle...
  7. D

Debriyajda sıkıntı mı var ?

Herkese merhaba motosiklet.net ailesi sorunum şu 125 mh drift adlı motora sahibim genel kanı güzel motor ama şöyle sorunum var. Trafikte sık sık dur kalk sırasın debriyajı salarken son tamamen bırakma noktasına geldiğinde motordan klik diye bir ses geliyor sanki birşey bi yere giriyor ve motoru...
  8. D

gt250r vs mondial drift

Öncelikle selamunaleyküm beyler 2 motor arasında kaldım biri mondial drift 0 diğeri 2.el hyosung gt250r 2.elden korkuyurum motor dan anlamam canı çıkmış makineyi verirler diye nelere dikkat etmem lazım link bu http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=173829901&io=2&rnd=4040
  9. D

predatör kask

Merhaba arkadaşlar predatör temalı kask arıyorum elinde olan varsa fiyatta da anlaşabilirsek almak istiyorum saygılar
  10. D

Sürücü Kursları Neden Var ?

Evet neden var acaba amaçları nedir neden böyle sorumsuz bunlar ? Bugün ehliyete yazılmak için kursa gittim ilk kursta sordugum sorular şunlar. ( B sınıfım var ) - A2 İçin yazılacaktım - Peki buyrun Fiyatta anlaştık neyse.... -Motor ile ne zaman sürüş yapabilirim daha iyi öğrenmem açısından...
  11. D

Silivride Oturan Var Mı ?

Arkadaşlar silivride oturan Piri Mehmet Paşa mahallesini bilen yakınında biri var mı ? Mesele şu benim 6 sene önce sattığım bir araç var bu araç galeri tarafından satıldı ve alan kişiye vekalet verildi üstüne alsın diye arabayı bende aldı diye hic araştırmadım adam arabayı almamış üstüne yediği...
  12. D

Takım Taklavat

İyi geceler herkese arkadaslar yeni fıtık ameliyatı oldum ( kasık fıtıgı , ağır kaldırmak yasak 6 ay boyunca ) motor olarak 150 Mcx RoadRacer istiyorum ehliyetim B var ve A2 içinde bu eylül sonuna kadar yazılıyorum (trafiğe ehliyetsiz asla çıkmam çıkmadım ) üniversiteyi Bayburt'ta okuyorum...
  13. D

Bayburttan yardımcı olucak var mı

Arkadaslar aranızda bayburttan olan motorcu arkadaslar varsa tanısmak isterim
  14. D

Mondial 125 drift mi 150 Mcx Roadracer mı?

Forumdaki tüm konuları defalarca okudum sizce hangisi 1500 km filan şehir içi kullanımdan sonra 250km geziye gidicem oradan köyüme arazi de var yani işin içinde tavsiyelerinizi bekliyorum.. Not: cbf veya ybr istemiyorum asla.
  15. D

yardiminiz lazim

Herkese merhaba foruma yeni geldim arkadaslar aklimdaki sorulari sormak istiyorum basta 12 yasinda arac kullanmayi minibusle ogrendim ardindan yazlari mobilet surdum onfan sonra 15 16 yasinda cup surdum suana kadar bi kere motordan kendimi attim micira kaptirdigim icin ondan sonra okula gidince...

Yeni mesajlar