- Konu Yazar
Merhaba abilerim kardeşlerim vizelerden sonra gezmek istedim memleketimde yakında oraya bi gideyim dedim takım taklavatı topladım sırt çantama koydum soğuk geçirmeyecek bir mont ve termal içliklerle yola çıktım aslında bayağı fotoğraf çektim ama telefonu fabrika ayarlarına döndürünce silindi :farao:
Güzergah : BAYBURT-ERZURUM-OLTU tahmini km 250
Pazar havanın açık olmasını fırsat bilerek hemen hazırlandım motosiklet ile ilgili herşeyi gözden geçirdim ve 50 liralık benzin aldım depo tam fullendi
Bayburtta km yi sıfırladım ve Erzurum oltuya varıp ordan köyüme gidip geldim tekrar oltuya km bu şekildeydi tabi ki orda gezdim ve giderken çektiğim fotolar silindiği için gelirken çektiklerim kaldı.
KÖY YOLLARINDAN çektiklerim havalar soğuktu yer yer kar yağdı

resim yuklemek
KÖROĞLU TEPESİ arkada harabe bir kale var zamanında köroğlu yaşamış

Gideceğim güzergah karşı kaplı dağlar yollar çamur ve kar içindeydi

Dönüşte ise

KOP DAĞI RAKIM 2409 zaten oltu erzurum arası çoğu rakımı yüksek yerlerde kar yağıyordu 2500 rakıma kadar çıktım.

KOP DAĞI VE ŞEHİTLİĞİ fotoğraf çekemedim yakınında köpekler ben ilerleyip durdukça peşimden geldi

ve BAYBURT SON KM.

resim yükleme servisi
TOPLAM 80 Lira benzin aldım ve 1 depo ile sanırsam 595 km yaptım çünkü aldığımda ibre kırmızıdan bir tık üstteydi geldiğimde de aynıydı.
Arazide az da olsa kaydım lastiklerim elverişli değildi ( Michelin Pilot Street ) onun dışında asfalt ve ıslak zeminde mükemmeldi
Gidişim 3.5 saat sürdü gidiş giderken kop dağında durdum 10 dk tuvalet molası onun dışında durmadım soğuk bayağı vardı sadece botum olmadığı için ayaklarım üşüdü kask kafamda kulaklık kulağımda müzik dinleye dinleye gittim hiç sıkılmadım üstüm bayağı sıkıydı bazı yerlerde durmak istemedim çıkar giy zor geldi
hafif kar yağışı içinde sürüş mükemmeldi 100 km hız da karların vizöre gelişi çok hoşuma gitti yolda hiç sıkılmadım. 1 hafta sonunda döndüm motosiklet le orada sadece köyüme gittim ve araziyi gezdim oralardan da foto koymak isterdim malüm silindiii
ale:
Bu kadar sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim hayırlı günler .
Güzergah : BAYBURT-ERZURUM-OLTU tahmini km 250
Pazar havanın açık olmasını fırsat bilerek hemen hazırlandım motosiklet ile ilgili herşeyi gözden geçirdim ve 50 liralık benzin aldım depo tam fullendi
Bayburtta km yi sıfırladım ve Erzurum oltuya varıp ordan köyüme gidip geldim tekrar oltuya km bu şekildeydi tabi ki orda gezdim ve giderken çektiğim fotolar silindiği için gelirken çektiklerim kaldı.
KÖY YOLLARINDAN çektiklerim havalar soğuktu yer yer kar yağdı

resim yuklemek
KÖROĞLU TEPESİ arkada harabe bir kale var zamanında köroğlu yaşamış

Gideceğim güzergah karşı kaplı dağlar yollar çamur ve kar içindeydi

Dönüşte ise

KOP DAĞI RAKIM 2409 zaten oltu erzurum arası çoğu rakımı yüksek yerlerde kar yağıyordu 2500 rakıma kadar çıktım.

KOP DAĞI VE ŞEHİTLİĞİ fotoğraf çekemedim yakınında köpekler ben ilerleyip durdukça peşimden geldi

ve BAYBURT SON KM.

resim yükleme servisi
TOPLAM 80 Lira benzin aldım ve 1 depo ile sanırsam 595 km yaptım çünkü aldığımda ibre kırmızıdan bir tık üstteydi geldiğimde de aynıydı.
Arazide az da olsa kaydım lastiklerim elverişli değildi ( Michelin Pilot Street ) onun dışında asfalt ve ıslak zeminde mükemmeldi
Gidişim 3.5 saat sürdü gidiş giderken kop dağında durdum 10 dk tuvalet molası onun dışında durmadım soğuk bayağı vardı sadece botum olmadığı için ayaklarım üşüdü kask kafamda kulaklık kulağımda müzik dinleye dinleye gittim hiç sıkılmadım üstüm bayağı sıkıydı bazı yerlerde durmak istemedim çıkar giy zor geldi
Bu kadar sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim hayırlı günler .