Mondial 125 drift mi 150 Mcx Roadracer mı?

Forumdaki tüm konuları defalarca okudum sizce hangisi 1500 km filan şehir içi kullanımdan sonra 250km geziye gidicem oradan köyüme arazi de var yani işin içinde tavsiyelerinizi bekliyorum..

Not: cbf veya ybr istemiyorum asla.

ne istediğine bağlı.ben drift kullanıyorum gayet memnunum.hem iyi gidiyo hem de basmana ragmen az yakıyo.uzun yol son gaz 3 litre 100km de.roadracer 162 cc olduğu için çekişi daha iyi deniyor haliyle.ama yakıtıda drifte göre km de 4-5 kuruşa kadar farkedebiliyormuş(kullanan arkadaşın yorumu).eğer ben hız yapayım güçlü olsun para mühim değil dersen roadracer, az yaksın ybr cbf sollasın bana yeter dersen drift al..

Drift ile 90 kmyi hic mola vermeden geldim tık demedi

Mcx fazla yakar drifte göre normal kullanimda 3

Sıkıştırırsanda 3.8 lt ye kadar yakar deniliyor

Mcx az yaksaydı mcx alacaktım bende :]

Sadece kullanışve güç lazım 250 km yol yapıcam rodajdan sonra yakıt mühim degil 1.8 karbüratörü arızalı vectra ya benzin yetiştirdiysem mcx cips kalır artı ve eksileri nelerdir ?

150 mcx öneririm KUllanıyorum hazirandan bu yana 4600 küsüratlı yol ypatım sadece bakımlara götürdüm ampul patlamadan başka sorun çıkarmadı Uzun yol olarakta Eskişehir -bursa yaptım hiçbir sorun çıkmadı molasız gittim.Drift e göre güçlü altında gücü hissedersin kullanırsan.

Mxcin tipini beğenmiyorum şahsen ben drift daha yakışıkı güç konusunda mxc biraz önde.
Ama lifanda iyi motordur titreşim 0 ve çok torklu

Tip olarak gidon kısmı benimde hosuma gidiyor hani ben istiyorum ki arazide böyle yokusu tırmanırken minibüs ve otomobillere takılmamak güclü olsun yaksın sorun degil lifan lastikleri iyi midir ?

Hocam zaten lifanın torku acayip iyi heryere girip çıkarsınız ve yokuşlarda kesinlikle arabaları sollarsınız.Motor adeta tork canavarı
Lastikleri bilmiyorum ama alırsınız bir çift lastik
Lifan Emisol 150-2 motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar