- Konu Yazar
Merhaba ahali
Bugün Edirne Keşandan İstanbul'a motosikletimi getirdim gerçi binerek gelmek isterdim ailevi sorunlardan izin vermediler. İlk araç sahibi kaptan ile fiyatta anlaştık ben dahil 80 lira . Motoru resimde gördüğünüz gibi yükledik hiçbir sorun çıkmadı ince çamaşır ipleriyle fotoğrafta görülen amcam tarafından sabitlendi. arka sinyaller bükülebiliyordu Yasladım yan ayaklığı açtım vitese aldım kalın bir montuda arka kuyruğa sıkıştırdım ve yükledim benzin konusunda muavini kandıramadım 1 litre dedim 7 litre benzin çıktı otobüsten indirdikten sonra yedek depo ile
devam ettim. Esenlerden Gaziosmanpaşaya zor gittim arkadaşım konumu attı navigasyonla gittim ama çok çıkış kaçırdım 1 saatten fazla gezdim fsm civarları tekstil kent trafik dehşet akıyor bayağı güçlük çektim yolları bilmediğim için siz siz olun o motorun önüne bi telefon tutacağı alın cici cici yolu takip edin. Sürekli durup yol kenarında telefona baktım ve bayağı üşüdüm. Hatta benzinim de bitebilirdi hemen bi benzinliğe girdim ve yükledim
sonunda arkadaşı buldum ama motor dışarda şuan 1 saatte çıkıp bakıyorum çalınacak diye
Sormak istediğinizi sorabilirsiniz. Yolculuk Pazar günü devam edecektir Hedef ERZURUM.
DipTeşekkür: Gaziosmanpaşa da Happy Center'ın orda motor elinde ters yöne 4 lüleri yakarak gelen bendim şayet yolu kaçırdım arkadaş geldi aldı o sırada oradan geçen sarı motosikletli 2 arkadaş korna çaldı ve dikkatli dikkatli baktı sanırım bi sorun var mı demek istedi o an daldım burdaysa düşündüğü için teşekkür ederim.
Bizden biri olabilir tam teşkilat giyinmişlerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
Başlığımda motorsiklet yazmışım özür dilerim
dalgınlığıma geldi.
Sormak istediğinizi sorabilirsiniz. Yolculuk Pazar günü devam edecektir Hedef ERZURUM.
DipTeşekkür: Gaziosmanpaşa da Happy Center'ın orda motor elinde ters yöne 4 lüleri yakarak gelen bendim şayet yolu kaçırdım arkadaş geldi aldı o sırada oradan geçen sarı motosikletli 2 arkadaş korna çaldı ve dikkatli dikkatli baktı sanırım bi sorun var mı demek istedi o an daldım burdaysa düşündüğü için teşekkür ederim.
Bizden biri olabilir tam teşkilat giyinmişlerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
Başlığımda motorsiklet yazmışım özür dilerim
Son düzenleme: