Otobüsle motorsiklet ve ilk İstanbul tecrübem

Merhaba ahali :) Bugün Edirne Keşandan İstanbul'a motosikletimi getirdim gerçi binerek gelmek isterdim ailevi sorunlardan izin vermediler. İlk araç sahibi kaptan ile fiyatta anlaştık ben dahil 80 lira . Motoru resimde gördüğünüz gibi yükledik hiçbir sorun çıkmadı ince çamaşır ipleriyle fotoğrafta görülen amcam tarafından sabitlendi. arka sinyaller bükülebiliyordu Yasladım yan ayaklığı açtım vitese aldım kalın bir montuda arka kuyruğa sıkıştırdım ve yükledim benzin konusunda muavini kandıramadım 1 litre dedim 7 litre benzin çıktı otobüsten indirdikten sonra yedek depo ile :D devam ettim. Esenlerden Gaziosmanpaşaya zor gittim arkadaşım konumu attı navigasyonla gittim ama çok çıkış kaçırdım 1 saatten fazla gezdim fsm civarları tekstil kent trafik dehşet akıyor bayağı güçlük çektim yolları bilmediğim için siz siz olun o motorun önüne bi telefon tutacağı alın cici cici yolu takip edin. Sürekli durup yol kenarında telefona baktım ve bayağı üşüdüm. Hatta benzinim de bitebilirdi hemen bi benzinliğe girdim ve yükledim :) sonunda arkadaşı buldum ama motor dışarda şuan 1 saatte çıkıp bakıyorum çalınacak diye

Sormak istediğinizi sorabilirsiniz. Yolculuk Pazar günü devam edecektir Hedef ERZURUM.

DipTeşekkür: Gaziosmanpaşa da Happy Center'ın orda motor elinde ters yöne 4 lüleri yakarak gelen bendim şayet yolu kaçırdım arkadaş geldi aldı o sırada oradan geçen sarı motosikletli 2 arkadaş korna çaldı ve dikkatli dikkatli baktı sanırım bi sorun var mı demek istedi o an daldım burdaysa düşündüğü için teşekkür ederim.

Bizden biri olabilir tam teşkilat giyinmişlerdi.

nohdvo.jpg

55445k.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------

Başlığımda motorsiklet yazmışım özür dilerim :( dalgınlığıma geldi.

Son düzenleme:
istanbulun en tuhaf trafiği olan yerinde sürüşe başlamışsın. bir orası bir de maltepe tuzla arasında özellikle dikkat etmelisin.

Daha önceden sürdüm motosiklette istanbula getirdim öğrenci olduğum yere götürmek için ama trafik beni korkuttu 10 kere sağa çekip durdum telefona bakmak için. Yolu bilmiyorum sürekli çıkışları kaçırdım Allah istanbulda kuryelik yapan motorla ekmeğini kazananlara ve mt ailesinin yardımcısı olsun.

Ben de aynı şekilde Antalyadan getirdim. Kamilkoç metro vs 200 den kapı açtılar ve o sadece travegoya sıgar dediler. Bende alanyalılardan hem bileti ucuza aldım hemde 125 tl ye anlaştım. kaç cc dediler 125 cc dedim :D Sonra motoru görünce ya sen bizi kazıkladın bu 125 cc ye hiç benemiyor dediler :mrgreen: DAyı scooter ile karıştırmış yoksa 150 alcakmış.

Hayırlı yolculuklar dilerim öncelikle erzurumda yardımcı olabileceğimiz bişi olursa buradan haber verirsin kazasız belasız getirirsin inşallah

Ben de aynı şekilde Antalyadan getirdim. Kamilkoç metro vs 200 den kapı açtılar ve o sadece travegoya sıgar dediler. Bende alanyalılardan hem bileti ucuza aldım hemde 125 tl ye anlaştım. kaç cc dediler 125 cc dedim :D Sonra motoru görünce ya sen bizi kazıkladın bu 125 cc ye hiç benemiyor dediler :mrgreen: DAyı scooter ile karıştırmış yoksa 150 alcakmış.

Esenlerden Erzurum'a ücretsiz götürülecek motor firma da tanıdıklarım var ücret konusunu soruyorum boşver diyor :flower:

Hayırlı yolculuklar dilerim öncelikle erzurumda yardımcı olabileceğimiz bişi olursa buradan haber verirsin kazasız belasız getirirsin inşallah

İnşallah kazasız belasız geliriz teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar