Arama sonuçlarınız

1. R

Motor Muayenesi için SRC Şart mı?

Merhaba Arkadaşlar Bugün bir arkadaşım Motosiklet muayenesi için artık ruhsat sahibinin SRC belgesi olması gerektiğini, olmadığı takdirde muayene yapılmadığını söyledi. Bana pek inandırıcı gelmedi, İnternet'te flnda araştırdım ama bulamadım. Doğru mu bu ?
  2. R

R1 Nasıl bir makine? Kronik sorunları var mıdır?

Merhaba arkadaşlar 1.5 senedir 600RR kullanıyorum. Bütçem doğrultusunda 2008-2009 model R1'e geçmeyi düşünüyorum ama kime sorduysam herkes sorunlu, sıkıntılı makine diyor, virajda çok zorlanırsın diyor. Kullanan ve bilen arkadaşlar sizler bu konuda ne diyorsunuz?
  3. R

600RR'dan gelen yanık kokusu

Arkadaşlar 2010 model 600RR çalışınca, ısınmaya başlayınca motor bloğunun oradan plastik yanık kokusu geliyor. Yaklaşık 7 gündür böyle, belki geçer dedim geçmedi. Belki poşet vs gibi plastik birşey gelmiştir dedim ama görünürde birşey yok. Sorun ne olabilir sizce? Daha önce böyle bir sorunla...
  4. R

Bakırköy - Capacity AVM Otopark Hırsızlık!

Arkadaşlar az önce Capacity AVM otoparkından 34 JE 2391 Mavi Opel arabası çalındı göz göre göre. Ben buraya motorumu bırakıyodum ama artık bırakmayacağım anlaşılan.
  5. R

Bakırköy - İncirli Caddesi Civarı Otopark

Selam arkadaşlar. Bizim buranın otopark derdinden bıktım. Bakırköy - İncirli caddesinde oturuyorum, Çamlık hastanesinin hemen yanında. Bu civarlarda bildiğiniz, güvenli 24 saat açık otopark var mı acaba? Ben biraz araştırdım ama pek bulamadım. Genelde Kartaltepe veya Yenimahalle taraflarında var...
  6. R

600RR satıp 1000RR almak (Lütfen Yardım)

Selamlar arkadaşlar Sizinde fikrinizi almak istiyorum. 2010 model 600RR'ım var çok temiz 14.500 KM'de. Tramer kaydı yok. 2007 model 1000RR var, orjinal KM'si 5000-6000 civarında. Motor alınmış ve yatmış bazı sebeplerden dolayı. Sanırım ikisininde fiyatı kafa kafaya hatta 1000-1500 TL kar bile...
  7. R

600RR'la başlama hikayesi - Yüksek CC ile başlamak isteyenlere yol haritası

Öncelikle bu yazdığım nacizane beni bağlar ve başımdan geçenleri abartmaksızın yazıyorum. Yüksek CC ile başlamak isteyenlerin okuması faydalı olur kanımca. 32 Yaşındayım, geçtiğimiz Ağustos ayında birden motora binme isteğim geldi durup dururken. Bende en son 18 yaşında bisiklete binmiş biri...
  8. R

Komşumuzun Hayabusa'sı çalınmış

Bakırköy'den 2012 model beyaz hayabusa çalınmış. Adam kapının önüne hiç kilit takmadan, brandasız koyardı, alarmda yoktu motorda. Öyle bırakırdı. Hatta kendi kendime "Vay be ne büyük cesaret herhalde bir bildiği var ki böyle koyuyor." derdim ama meğersem yokmuş, anında götürmüşler motoru acımadan.
  9. R

İstanbul'da Motor için DYNO

Evet arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi İstanbul'da özellikle avrupa yakası taraflarında motorumu sokabileceğim bir Dyno var mı acaba bildiğiniz?
  10. R

Motordan gelen pis koku

Motorumu brandasız kapalı garajda saklıyorum. Dün motorumu çalıştırdım ve ısınınca pis kokular gelmeye başladı sidik gibi. Acaba bu tüy yumakları dostlarımız garaj kapısı açıldığında fırsat bilip giriyorlar mı? Malum çiftleşme dönemi acaba motoruma işiyorlar mı? Yoksa başka birşeyden mi geliyor...
  11. R

Apartmanla ilgili garaj sorusu

12 Daireli apartmanda 4-5 arabalık kapalı bi garajımız var. Benimde motorum var. Benim motorum fazla yer kaplamıyor ama özellikle akşam 23:00'den sonra garaj dolduğu için garajın girişine enlemesine araba çekiyolar ve motorla çıkmak imkansız hale geliyor çünkü çok dar. Böyle bir durumda komşuyu...
  12. R

SON DAKİKA: Polisler CNR FUAR'da denetimde

Arkadaşlar Polislerden gelen bilgiye göre polisler yine çakallık yapıp CNR EXPO önünde motor denetimine çıktılar az önce. Bir çok ceza kesebilirler aman dikkat. Özellikle kendi dillerinde kullandıkları K5 denen uygulamayı mümkün mertebe yapın deniyor.
  13. R

Çalıntı Motor - 34 J 4740 - Turuncu Renk

Az önce motor çalınmış. Gören duyan arkadaşlar hemen polise haber versin.
  14. R

Şu anda Bakırköy Ömür Plaza önünde Motor Kazası

15 dakkadır ambulans bekliyorlar. Umarım ciddi birşeyi yoktur kaza yapan motorlu arkadaşın.
  15. R

Motor Takip Sistemi AKÜ'yü yiyip bitiriyor!

Arkadaşlar bir şirketle anlaşarak motor takip sistemi taktırdım. Yalnız 2 ayda 2 akü bitti. 4-5 günde 1 defa kullanmama rağmen. Muhtemelen takip sistemi aküyü emiyor. Yalnız takip sistemi 30 dakikada bir veri gönderiyor bana. Acaba çok mu sık bu zaman aralığı? Sistemin seçeneklerin 180 Dakika'da...
  16. R

Ayarlanabilir Manet Hakkında

Arkadaşlar Debriyaj ve Fren'de kısa manetler var motorumda. Bunların üzerinde de 1'den 6'ya kadar rakamlar var. Bunlar ne iş yarıyor? Normalde hangi sayıda olmalı? Ben 1'e de aldım 6'ya da ama gözle görülür bir değişiklik olmadı sanki. Bende orta rakam olan 3'e ayarladım ikisinide :) Sizce...
  17. R

600RR ve Arka Fren Problemi

Arkadaşlar selamlar 2-3 ay önce 600RR aldım ama balataları değiştirmeme rağmen arka fren kitlemiyor, sanki çok az tutuyor gibi. Daha tecrübeli bir arkadaşım bindi, "bunda ABS mi var ya" dedi. ABS'li gibi kitlemiyor. Bir anormallik var değil mi? Sorun ne olabilir sizce?
  18. R

Büyük beden bellik bulabilir miyim?

125 kiloyum, motorda giderken belim açıkta kalıyor malum soğuklar başladı. Beli geniş olanlar için bellikler var mı acaba nerde bulabilirim?
  19. R

Başlangıç Motoru HONDA CBR600RR (ALINDI)

Evet arkadaşlar 32 yaşındayım, biraz riske girerek ve 1.87 boy 125 kilo biri olduğum için 125 ve 250'likler altımda sinek gibi kalacağı için 2010 model 600RR almış bulunuyorum. Motor henüz 13.000'de. Bugün trafiğe kapalı virajlı bir pistte ilk sürüşümü yaptım. Gaz korktuğum gibi tepkisel gelmedi...
  20. R

2010 öncesi 600RR alınır mı?

Arkadaşlar 600RR almaya karar verdim yalnız bir arkadaşım sürekli "illa yeni model olsun, 2010'dan öncekilere hiç bakma, satarken sorun yaşarsın" vs gibi şeyler söylüyor. Ama benimde bir bütçem var 17.000-18.000 TL civarında. Doğal olarak 2010 ve sonrasına bütçem yetmiyor. Örnek veriyorum mesela...

Yeni mesajlar