Motor Takip Sistemi AKÜ'yü yiyip bitiriyor!

Arkadaşlar bir şirketle anlaşarak motor takip sistemi taktırdım. Yalnız 2 ayda 2 akü bitti. 4-5 günde 1 defa kullanmama rağmen.
Muhtemelen takip sistemi aküyü emiyor. Yalnız takip sistemi 30 dakikada bir veri gönderiyor bana. Acaba çok mu sık bu zaman aralığı?
Sistemin seçeneklerin 180 Dakika'da bir sinyal gönder seçeneğide var, acaba onu seçsem daha faydalı olur mu AKÜ için?

takip sistemi süreklimi çalışıyor yoksa sadece yerini bildireceği zamanmı çalışıyor.
30dk çok sık bu yüzdende bitebilir.
eğer motorun şarjı sağlamsa akünü gps bitiriyor.

Arkadaşlar bir şirketle anlaşarak motor takip sistemi taktırdım. Yalnız 2 ayda 2 akü bitti. 4-5 günde 1 defa kullanmama rağmen.
Muhtemelen takip sistemi aküyü emiyor. Yalnız takip sistemi 30 dakikada bir veri gönderiyor bana. Acaba çok mu sık bu zaman aralığı?
Sistemin seçeneklerin 180 Dakika'da bir sinyal gönder seçeneğide var, acaba onu seçsem daha faydalı olur mu AKÜ için?

Takip sistemi ne kadara mal oldu? Nasıl taktırabilirim?

böyle işlerle uğraşmadım fakat mantıken tanıdığın bir elektronikçi varsa aküye seri bir ampermetre bağlayıp stop halindeyken ne kadar akım çekiyor ona bakılmalı,sistem süreklimi akım çekiyor yoksa sinyal göndereceği zamanmı devreye giriyor.çekilen akıma göre akünün ne kadar dayanabileceğini ah hesabıyla sana net söyleyebilir...

aynı dert bendede var ama ne kadar akım çektigini bilmiyorum 12 saat sıkıntı yok 24 saat bekleyince akü bitiyor çalınıp bulamamaktan iyidir

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
bu sorun yüzünden ben sistemi iptal etmiştim
ne kadar akım çektiği bilgisini kullandığınız ürününü kitapçığından veya web sayfasından bulabilirsiniz
akünüzün kapasitesini de biliyorsak o modüllerin kaç günde aküyü sıfırlayacağını hesaplayabiliyoruz
bendeki ürün 5 günde aküyü tamamen bitiriyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar