Motordan gelen pis koku

Motorumu brandasız kapalı garajda saklıyorum. Dün motorumu çalıştırdım ve ısınınca pis kokular gelmeye başladı sidik gibi.
Acaba bu tüy yumakları dostlarımız garaj kapısı açıldığında fırsat bilip giriyorlar mı? Malum çiftleşme dönemi acaba motoruma işiyorlar mı?
Yoksa başka birşeyden mi geliyor o koku?

Benim motosikletimin benzini bitiyor arkadaşlar...
Acaba hergün işe gidip geldiğim için olabilir mi?

Motorumu brandasız kapalı garajda saklıyorum. Dün motorumu çalıştırdım ve ısınınca pis kokular gelmeye başladı sidik gibi.
Acaba bu tüy yumakları dostlarımız garaj kapısı açıldığında fırsat bilip giriyorlar mı? Malum çiftleşme dönemi acaba motoruma işiyorlar mı?

Büyük ihtimalle .

Benim motosikletimin benzini bitiyor arkadaşlar...
Acaba hergün işe gidip geldiğim için olabilir mi?

Kesinlikle

:)

Köpekler ve kediler motorlara işemeyi çok seviyorlar .

Bizim arabanın da sanırım motor taraflarına kuş kaçmıştı pek anlamam arabadan neyse o hayvancık ölünce baya pis kokmuş ve kaloriferi her açışımızda bu koku buram buram içeri yayılmaktaydı belki de bundan kaynaklanıyor olabilir aklınızda bulunmasında yarar var iyi forumlar.

Benim motorada işiyolar,sabah işe giderken bakıyorum fıskiye gibi etrafına fışkırtmışlar.O kedileri yakalarsam bende onlara....:)

aynen ok! her motorcunun başına gelen şeyler.. ilk defa başıma geldiğinde bende anlamamıştım,özellikle eksoza denk geldiyse ısınınca çok pis kokuyor.

inşallah işemişlerdir :) başka bişe yapıyorken kazaya kurban gitmemişse iyi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar