Arama sonuçlarınız

1. linkinpark20

Agv k3, bell ps vortex rally matte intercom dahil 750 tl

Merhabalar. Motosikleti bıraktığım için satıyorum. Agv k3 güneş vizörü var pinlock mevcut hiç takılmadı. ML bedendir. Bell vortex rally matte vizörünün üst kısmında hafif çizik var ancak sürüşe engel olmuyor. Çene pedi vardır. İsteyene video atarım. Her iki kask da intercomludur ve sürekli kız...
  2. linkinpark20

Honda Zamlı Fiyatlar

Honda Motosiklet Türkiye 1 Mayıs itibariyle motosiklet modellerine ZAM yaptı. Açıklanan zamlı tavsiye edilen perakende satış fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz. https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
  3. linkinpark20

ABUS GRANİT X PLUS DETECTO 8077 Sarı sıfır açılmamış kutusunda 750 tl

Arkadaşlar merhaba. Linkteki üründür. Hiç kullanılmadı ve kutusu açılmadı. Fazlalık oldugundan satılıktır. https://www.motosikletaksesuarlari.com/Abus-Motosiklet-Disk-Kilit-8077-Granit-Detecto-X-Plus-Sari_36788.html
  4. linkinpark20

SIFIR-2. EL MOTOSİKLET ALANLAR, SIFIR MOTOSİKLETE FİYAT TEKLİFİ ALANLAR, GERÇEK DEĞER

Merhaba arkadaşlar. Ben pazarlık yapmayı pek sevmem. Genelde satıcıya son fiyatın ne deyip, eğer araç kafama yatarsa pazarlık yapmayıp motosikleti alıyorum. bu şekilde 8250 TL'ye Hyosung GT250R aldım. Fakat aynı motoru Bursa MT'den bir arkadaşın deneyip, 7.800'e anlaşıp, sonra vazgeçtiğini...
  5. linkinpark20

BURSA SPACY ALFA 8 AYLIK 1900 KM 5750 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sadece-1900-km-de-mor-sifirdan-farksiz-235013211/detay/
  6. linkinpark20

Forumdan En Fazla Yuzyuze Tanismak Istediginiz Kisi

Merhaba arkadaslar. Bu forum sayesinde hic motor tecrubem ve motorum olmadigi halde gezilerine beni artci olarak goturen(beko12345) motor alirken yardimci olan ve zaman zaman toplanip hoşsohbet ettigimiz kisilerle tanistim. Son zamanlarda acilan troll basliklari nedeniyle forum biraz sıkıcı bir...
  7. linkinpark20

HONDA SPACY LASTİK TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar. Kısmetse haftaya pazartesi Spacy'me kavuşuyorum. Bugün kullanım klavuzunu okudum. Lastikleri Cheng Shin isimli çinli bir firma. Biraz araştırdığımda eski Mondialimde olan CST isimli ceset diye tanımladığımız berbat lastiklerle aynı olduğunu gördüm. Bu lastiklere güvenmiyorum...
  8. linkinpark20

HYOSUNG GT250 R ÇALIŞMIYOR(VİDEOLU)

Merhaba arkadaşlar. motoru en son 3 ay önce çalıştırıp garajıma çekmiştim. şimdi satmaya karar verdim. Bir çalıştırayım dedim ama videodaki sorunla karşılaştım. sorun nedir acaba? teşekkürler.
  9. linkinpark20

Hyosung GT250R Çalışmıyor (Videolu)

Merhaba arkadaşlar. motoru en son 3 ay önce çalıştırıp garajıma çekmiştim. şimdi satmaya karar verdim. Bir çalıştırayım dedim ama videodaki sorunla karşılaştım. sorun nedir acaba? teşekkürler.
  10. linkinpark20

MONDİAL 125 MH DRİFT SADECE 950 KM'DE SIFIRDAN FARKSIZ 2625 TL.

Motosikletimi hyosung gt250r almak için satıyorum. Sadece 950 km'de. Bursa'da olan varsa görüşebiliriz. İlan no:173624516. Motosiklet.netten geldiğini belirten olursa 2500 TL'den vereceğim.
  11. linkinpark20

Kombinasyon olmuş mu arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba. Aslında motor hayalimi ertelemiştim, ancak motomaxtaki süper indirimi görünce kendimi dizginleyemedim ve bu işi çok ciddiye aldığımdan full koruma set aldım. resimdeki ürünler: Bering aero mont 4riders toscana pantolon Bering zaius eldiven Forma siyah adventure bot Nitro...
  12. linkinpark20

Motosiklet kullanıcısı imam istifa etti(2011 yılının haberi)

Arkadaşlar haber eski. Linki de şu:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17891793.asp Haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce verildimi bilmiyorum. Bana çok bağnaz ve cahilce geldi köylülerin yaptıkları.
  13. linkinpark20

Merhaba arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba. uzun süredir forumu takip ediyorum ve sonunda üye olmaya karar verdim. İsmim Selim, Bursa'da çalışıyorum. 26 yaşındayım. Ailem ve tüm tanıdıklarım motosiklet almama karşı çıkıyor, ancak ben artık ne olursa olsun bir motosiklet almaya karar verdim. Site gerçekten çok güzel...