Kombinasyon olmuş mu arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba. Aslında motor hayalimi ertelemiştim, ancak motomaxtaki süper indirimi görünce kendimi dizginleyemedim ve bu işi çok ciddiye aldığımdan full koruma set aldım. resimdeki ürünler:

Bering aero mont
4riders toscana pantolon
Bering zaius eldiven
Forma siyah adventure bot
Nitro vertice kapalı kask

wrcz.jpg

Dediğim gibi bu işi çok ciddiye alıyorum, ayrıca ellerimle para kazandığımdan en değerli varlıklarım ellerim görünüyor:)ceketi medium aldım. boy 1.78 kilo 68. aslında tam oturdu, ama aileden sürekli bir numara büyük giymeye alıştığımızdan garip geliyor. tecrübeli bir arkadaşım var. ürünlerin vücuduma tam olması gerektiği gibi oturduğunu söylüyor. bu arada motoru yaza alıyorum, önce korumalar.teşekkürler:)

Son düzenleme:
Gule gule kazasiz gunlerde kullanin . Ciddeye almak en iyisi . Tedavi masraflari cok daha agir :) eski haline donerse ne mutlu .

hayırlı olsun.resimde biraz pijama takımına benziyor ama gerçekte iyi duruyordur :)

saç stili ve göz rengine uymamış ama 80 km hızla giderken belli olmaz merak etme...:queen:

şaka bi yana oldukça güzel duruyor..renk uyumundan anlamam,rahatsan sorun yok...:cat:

tabiki. İndirimli kendi aldığım fiyatları yazayım:

NITRO VERTICE KAPALI KASK 100,79 TL
BERING ZAIUS YAZLIK DERİ ELDİVEN 123,08 TL
FORMA SİYAH ADVENTURE BOT 259,20 TL
Bering Aero Yazlık Ceket 174,94 TL
4RIDERS TOSCANA 4 MEVSİM PANTOLON 116,60 TL

İzmir İl Temsilcisi
Yakışmış olmuş olmuş.

Hayırlısı olsun :cat:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hayırlı olsun.. duyarlılığınız için tebrik ederim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

tabiki. İndirimli kendi aldığım fiyatları yazayım:

NITRO VERTICE KAPALI KASK 100,79 TL
BERING ZAIUS YAZLIK DERİ ELDİVEN 123,08 TL
FORMA SİYAH ADVENTURE BOT 259,20 TL
Bering Aero Yazlık Ceket 174,94 TL
4RIDERS TOSCANA 4 MEVSİM PANTOLON 116,60 TL

Fiyatlar mağaza fiyatı sanırım üstüne birazda pazarlık ataydın iyi olurdu:) Yalnız beni yanlış anlama montunu pek beğenmedim uyumsuz gibi

Moderatör
Kombinasyon olmuş da başlık olmamış :)
Güle güle kullanın.

Fiyatlar mağaza fiyatı sanırım üstüne birazda pazarlık ataydın iyi olurdu:) Yalnız beni yanlış anlama montunu pek beğenmedim uyumsuz gibi

Estagfurullah olur mu oyle sey. Montu forumda da bir arkadas incelemisti. Sekil olarak ben de aman aman begenmiyorum ama fiyat/performans orani en yuksek yazlik tekstil ceket bence. Fiyatlar internet satis fiyati. Yuzde 30 indirimle aldim.

Motoru almadan, akşamları falan böyle çıkıp biraz dolaş bence, alışmak için...

Gece, ıssız sokakta falan aniden çıksan adamın aklını alırsın valla.

Güzel olmuş, iyi günlerde kullan...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine önem veriyosun ama kafana önem vermiyosun galiba kardeş..
100 liralık kaskla motora binmeye gözün yiyosa bize diyecek bi söz kalmamıştır..

Arkadaşlar merhaba. Aslında motor hayalimi ertelemiştim, ancak motomaxtaki süper indirimi görünce kendimi dizginleyemedim ve bu işi çok ciddiye aldığımdan full koruma set aldım. resimdeki ürünler:

Bering aero mont
4riders toscana pantolon
Bering zaius eldiven
Forma siyah adventure bot
Nitro vertice kapalı kask

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/12/wrcz.jpg

Dediğim gibi bu işi çok ciddiye alıyorum, ayrıca ellerimle para kazandığımdan en değerli varlıklarım ellerim görünüyor:)ceketi medium aldım. boy 1.78 kilo 68. aslında tam oturdu, ama aileden sürekli bir numara büyük giymeye alıştığımızdan garip geliyor. tecrübeli bir arkadaşım var. ürünlerin vücuduma tam olması gerektiği gibi oturduğunu söylüyor. bu arada motoru yaza alıyorum, önce korumalar.teşekkürler:)

Hayırlı olsun hocam pantolonun bedeni nedir acaba birde daha ayrıntılı foto var mı :) ?

Birincisi pek bi indirim göremedim ben.Zaten nedense çok ısınamamıştım motomax'a,bu yüzde 30 olayı da çoğu üründe yalan gibi duruyor.
İkincisi 120 liralık eldiven 100 liralık kask biraz sanki garip olmamış mı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar