Hyosung GT250R Çalışmıyor (Videolu)

Merhaba arkadaşlar. motoru en son 3 ay önce çalıştırıp garajıma çekmiştim. şimdi satmaya karar verdim. Bir çalıştırayım dedim ama videodaki sorunla karşılaştım. sorun nedir acaba? teşekkürler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akü kaynaklı gözüküyor. Üç ay yatınca akü ölmüş/zayıflamış büyük ihtimalle.

Yalnız farları açıp kapamayı denedim ve hiçbir sıkıntı çıkmadı. bujilerden olabilir mi acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor start alıyor, aküden değil herhalde. Belki bujidendir. Emin değilim bilmiyorum. Ama akü değil gibi görünüyor.

akü bıtık
sadece gostergeler calısıyor bı dk kontak acık bırak saat 1 dk ılerı atsın sonra mars yapın eger saat sıfırlıyosa kendını akuler bıtık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akü bıtık
sadece gostergeler calısıyor bı dk kontak acık bırak saat 1 dk ılerı atsın sonra mars yapın eger saat sıfırlıyosa kendını akuler bıtık

Motor çalışıp kesiliyor akü bitik olsa hiç çalışmaması gerekmez mi? Çalışınca zaten durmaması gerekir, benim motorda o şekilde oluyor yani :)

enjeksiyon beyni kendini sıfırlıyor olmalı aküyle alakalı kesin marş alır almaz reset yapıyor sanki bide şase kablolarını kontrol etmekte fayda var yerinden çıkmış kopmuş olabilir

Sorun çalışırken elektriğin anlık olarak kesilmesi ve beynin bunu marş yeni açılmış gibi algılaması, bence bu kesin. Sorunun sebebi bence ya konjektörde, ya alternatörde ya da aküde. Ben konjektör diyorum, inşallah beyinle ilgili değildir.

yeni akü aldım, ancak bursa'daki elektrik kesintisinden aküyü şarj edemediğimden deneyemedik. artık yarına veya pazartesine kaldı.

Kardeşim bir şeyi fark ettim, benim motor boşta bile olsa debriyaja basmadan çalışmaz ama sen basmıyorsun :D ( Hyosung GT250R 2012 model)

Hocam bir arabadan akü yüklemesi yapsaydın keşke? Benim 2 haftada akü bitmişti boş durdu diye fakat göstergede akü yok yazıyordu..

Arkadaşım akü zayıflamış aynısı bendede oldu bugün farlar yanıyor ama marş dinamosunu çalıştıracak kadar akü yoktu.Aküyü şarj ettirmene gerek yok motoru elinle vurdur çok basit bir iş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar