Arama sonuçlarınız

1. I

Motorsiklet Satıcısı Tarafından Uğradım Kötü Durum

1 Haftadır CBR 125R lara bakıyorum 2013 model hesaplı denk geldi aradık görüştük 6.500 tl'ye kadar bir pazarlık yaptık 2 saat içinde geliyorum dedim kredi çekeceğim dedim.Kredimi çektim bankadan aracıma bindim yola çıkacağım satıcıyı aradım geliyorum yoldayım dedikten sonra kişi aracı sattığını...
  2. I

2011 CBR 125 R ve 2013 125 R Kasa Boyutları

Merhaba arkadaşlar bugun Honda CB 125E adlı motorumu sattım.Cbr'a geçmeyi düşünüyorum 2.el almak daha hesaplı geliyor 2011 model CBR ile 2013 Model arasında kaldım herhangi bir farkları varmı 2013 ile 2011 arasındaki kasaların
  3. I

Ah Şu Honda Cb 125 E

Honda Cb Motorum Var Ama Resmen Motor Soguttu Beni Ne biliyim hergun ayri bir tarafindan sorun cikartiyor nasil desem lastikler berbat zaten o konuya hic girmiyorum sabah motoru calistirmak ayri bir dert kick start yok devir saati yok ben sahsen memnum degilim motorumdan kafa karistirmiyim ama...
  4. I

1 Ay İçinde CC Yükselticem Cbr 250 Limi Yoksa İnazuma Mı

Kendi Motorumu Satıp Üstüne Para Koyucam Suzuki İnazuma'mı Yada Cbr 250 R'mı Arasında Kaldım Sizce Hangisini Seçmeliyim ? :pr:
  5. I

Honda CB 125 E Eksoz Açtırsak Nasıl Ses Çıkar İyimi Kötümü

Honda Cb 125 e Motorumun Ekzosunu Açtırmayı Düşünüyorum Ama Bir Türlü Sonuca Varamadım Bir Kaç Kişi İyi Olur Diyor Bir Kaç Kişi Kötü Olur Diyor ?
  6. I

Gaza Basınca Karbüratörden Gelen Pıs Sesi

Gaza Basıyorum Her Vitesde Aynı Ses Boğuk Bir Ses Pıss Diye Motorun Sesinde Ciddi Bir Değişme Var.Motorun Sesi İle Beraber Pıss Seside Geliyor Ama Boğuk Bir Sesle
  7. I

Motor Durduk Yere Stop Ediyor Neden?

Şimdi Motoru Çalıştırıyorum Motor Yavaş Yavaş Bayılıyor ve Stop Ediyor.Motor Hava mı Alıyor Acaba Bir Zararı Varmıdır.Bunun.Birde Motorla Giderken Motor Kendini İleri Geri Yapıyor.:silent:
  8. I

Motorun Bakım Zamanı Gelmeden Bakım Yaptırabilirmiyiz

4 Gün Önce Kaza Yaptım 4 Gün Boyunca Sürdüm Motordan Acayip Sesler Geliyor Artık Bakıma Götürmem Lazım Yaparmı Honda Bir Arkadaşa Sordum 30 En Fazla 40 TL Ye Hallederler Bakımı Dedi Doğrumudur ? :silent:
  9. I

Motor Kapakları Nedir ? Ve Ne Gibi Sorun Yaratır

MT Ailesinden Bir Arkadaş Motor Kapaklarında Ciddi Bir Sorun Olabilir Dedi Motordan Gıcırtı Sesleri Geliyor Yaptığım Kazadan Sonra Birde Motor Kapakları Ne Kadar Tutar :silent:
  10. I

Malesef Dönerken Araba Yandan Çarptı

Bugun Sabah Sahile İneyim Dedim U Dönüşü Yaptım Yandaki Aracı Görmedim Yandan Vurdu Motorda Ciddi Derece Çizik Var. Armut Ampul Kırıldı Ama Çalışıyor.Sonra Honda Yazısısı Var Motor Kısmı İçine Göçtü Biraz. Ve Motora Bindiğimde Sürerken Motorun Sesi Değişti Cızırtı Gelmeye Başladı Neden Öyle...

Yeni mesajlar